Arkadaşlar parmaklarımın ilk boğumunda (tırnakların olduğu boğum) ilk başta kaşınıyo acıyo gibi delirten bi his oluyo 1 dakika içinde de şişiyo gepgergin oluyo bunu yaşayan var mı sürekli olan bi şey değil yılda 2-3 kere oluyo en fazla ama kalple ilgili falan olduğunu sanmıyorum çünkü parmaklarımın şişmesi dışında nefes alma gibi başka bi problemim yok tırnak diplerimde de bi şey olmuyo sadece iç tarafları kaşınıyo ve şişiyo sizce sebebi nedir?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
11Ee psikolog ne dedi. Olabilir çünkü şu aralar kafaya çok taktığım şeyler car stresli bi dönemdeyim
Ailenden biri öldü mü? Eşin ile aran nasıl demiş. O zamanlarda babam ile araları kötüydü. Meğerse babam ile aralarını taktiği için olmuş. Hap vermiş anneme. Kafaya takmasın, kendisini rahat hissetsin diye. Hapı kullandıktan sonra bir daha da böyle bir şey olmadı.
Geçmiş olsun geçmesine sevindim benim de böyle dönemlerimde pluyo olabilir çünkü kronik bi şey değil çok nadir oluyodu teşekkür ederimm
Ne demek
Yani şu dönemde çok nadir başıma gelen bi şey için virüs riskine girmeye gerek olmadığını düşündüğüm için buraya yazıyorum yoksa ben de biliyorum bi doktora gitmem gerektiğini
sabunla yıka belkide çok kolonya veya dezenfektan kullanımından ola bilir sade sabunla yıkadıktan sonra iyi ce durula inşallah geçer
Teşekkür ederim ama uzun süredir evdeyim onları da kullanmıyorum mesela uyanınca bi şeyim yoktu ellerimi yıkadım başladı yine umarım geçer ve alerjil bi şeydir
bazansıkıntıdan ola biliyor