Kahve içtikten sonra gelen mide ağrısı, bulantısı ve yanması neden olur?

Crwnhs
Fazla kahve içen biri değilim ama sınav haftasına yakın mecburen içtim (2 hafta kadar) uykumu kaçırsın diye sütsüz ve şekersiz yapardım o zamanlar fazla rahatız etmezdi beni hafif ağrı olurdu ama bir kez granül kahve yaptım çok kötü bir şekilde midem bulandı normal mide bulantısının kat ve kat daha fazlasıydı dayanamadım ve boğazımı parmaklayıp kustum böylece biraz azaldı asıl olaya gelelim bu olaylar olalı 3 ay rahat oldu ve ben dün ve bu gece kahve içtim ama o olaydan sonra granül kahve gördükten sonra öğürdüğüm için türk kahvesi içtim dün mide bulantım oldu 2 saate geçti rahatsız etti ama önce ki ile karşılaştırılamazdı ama bugün çok kötü oldum 5 saatir geçmeyen çilem şuanda da midem yanıyor neyse ben kahve içeceksem her daim 1 kupa türk kahvesi içerim şekersiz ve sütsüz bir şekilde neyse işte içtim bugün de (bilerek dikkat ediyorum aç falan değilim) ilk bir mide yanması ile başladı 2 saat sonra mide ağrısına döndü ağırırken bastırınca acıyordu papatya çayı falan içtim biraz sıcak havlu koydum karnıma falan tekrar mide yanmasına döndü yatağa girdim şimdi tuvalete kalkınca fark ettim oturunca bile acımaya başlamış bilen varsa yardımcı olabilir mi uykumu kaçırsın diye içtim acısı yüzünden ders çalışmadım
Kahve içtikten sonra gelen mide ağrısı, bulantısı ve yanması neden olur?
8 Cevap