Geçenlerde isimle uğraşırken gazetede gözümü gezdirdim orda okudum bu kız sünneti nedir tam cözemedim sormak istedim :) simdiden tsk
Cevabın nedir?
+1 yılklitorisi kesip iç ve dış dudakları dikiyorlar. sadece idrarı gecirmek için küçücük bir delik bırakıyorlar... Amaç da kadının cinsellikten zevk almasını önlemek. Bu sayede eşlerini aldatmayacaklarını düşünüyorlar... Fakat çoğu kadın hijyenik olmayan bu işlemden sonra mikrop kapıp ölüyor veya ilişki/doğum sırasında hayatını kaybediyor...
011 Yorumla- +1 yıl
Aynen oyle cok kapsamli tartisma cahiller iste sozde gelenekmis bos dusunceler
- +1 yıl
Türkiyede de doğuda bazı yerlerde yapıldığını duydum. Kadın sünneti dünyada yasaklanmasına rağmen hala yapılıyor malesef :(
- +1 yıl
Gelenek diye yapiyorlar hala şu an bile 12 milyon kadini arabistanda yapicaklar bor sartlari var savasin bitmesi icin oda kadin sunneti igrenclik resmen :(, haklisin
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
işim gereği biliyorum
- +1 yıl
İsin demekki guzelmis :)
- +1 yıl
rica ederim sağlıkçıyım
- +1 yıl
Guzelmis hastanedemi yoksa saglik ocagi eczane filanmi
- +1 yıl
daha yeni mezunum. olursa hastane veya klinik olucak.
- +1 yıl
Guzelmis simdiden doktor tanidigimiz var deriz :)
En İyi Cevaplar
Kiliotoris ve dış dudaklar alınıp dikilip sadece idrar için yer brakilio bunu uyqulayan ülkelerde bu aacmaliqi yasamamis kız cocuklari namussuz olarak nitelendirilio malesefe binlerce kadin bu eziyeti yasiyor evlendiklerinde eşleri dikişli bolqeyi kesip ilişkiye qiriolar namus onlar için boyle bisi maalesef
067 Yorumla- +1 yıl
Namusunu s... Vahsetlik resmen
- +1 yıl
Filmle filan olmaz bu tore gelenek olmaz olan kizlar suanda korkucak cunku biliyoki onunda basina gelicek ayni seyi kizina yapcak diye kiz dogurmaktan korkuyordur
- +1 yıl
Psikolojikmen cokuyorlar belkide dusunssne bekkide yerde pis bir musamba kolanya tras biragi ve cat
- +1 yıl
Yok aristir bak dikis filan yok dikerlerse sanslisin yani oda neyle dikerlerse artik sariyolar bacaklarini o bolgeni iyilesene kadar yat
- +1 yıl
İzlerim. bir ara vaktim olursa sabaha karsi bosum hsrici kafami kasicak vaktim yok saol aratirdim azfik ayni jiletle kesiyolar bir sonrakinide degisim yok pislik icjnde b. kluk
- +1 yıl
Bence olmek daha iyidir oyle yasamaktan ama bilemem sinir sistemin cokuk omur boyu kimseye zewk vermezsin huzurun kacar uygulamasina gore degisiyormus evet dudaklari filanda aliyolarmis
- +1 yıl
Buyuyunce unutursun misali yapiyorlar tabi yasarsa kolanya bu ya baska seye benzermi bide en hassas bolge dedigin gibi onu yapan kisinin kini tekmelemek lazim vak nasil aciyi hissediyo
- +1 yıl
Ben is adamiyim benim bile once isimin arasinda kafami kurcaladi yazdim buraya aklimdan cikmadi yasayanlarin hali ful perisan ama bunu dogru goren kadinlar erkekler var
- +1 yıl
Aynen oyle onlar icin yap don arkani yat hic zewk yok kocasi aliyor sperm gelene kadae harici yap don yat kadin sadece amac icin orda sorunca namuslumu namuslu
- +1 yıl
Çöl çiçeği diye bir film var ve tamamen gerçek bir olayı anlatıyor. İzlemeni tavsiye ederim
- +1 yıl
Bos vaktim olursa izlicem el mahkum tabiki ama nasil bir aile pislik bir agile sana oldugunu dusunsene bir bosanirsin direk bir zewk almiyosun berbat allah korusun
- +1 yıl
Orasi kabuk bagliyor iste sonra gir cik gir cik alisiyor kocasi zewk alirken o bos bos djvarlara bakiyor
- +1 yıl
Bunlari diye hep musluman kiligindaki kafirler harici yok oyle bisey ya sen vajinayi kes bic sic git sonra laf olunca tore asiret
- +1 yıl
Yani mantikli biz zewk aliyoruz sizde aliyorsunuz karsilik veriyorsunuz bize dimi yani kocanda olmasa yapabilirmisin tek tarafli sadece baksa sana
- +1 yıl
Boyle ibneler o zaman neydiki simdi ne olsunlar
- +1 yıl
Ben cikmak zorundayim tesekkur ederim muhabbetin icin istersen mesaj atabilirsiniz harici devam ederiz baska sorularda takipte kalalim cunku daha bussur bomba sorum var
- +1 yıl
Tamam :) brkliyorum mutlaka kopmayalim hadi iyi gunler
- +1 yıl
onlinemisin :D
- +1 yıl
Kimin anasinin ami :)
- +1 yıl
Onlinemisin acabaa :)
- +1 yıl
Onlinesin :) takip icin tsk. evet zewk alamazlar
- +1 yıl
Nasilsin iyimisin :) evlilik nasil gidiyo
- +1 yıl
Bugun tatil :) dinleniyorum dedigin filmide izledim
- +1 yıl
Ben evde hep yanlizin hersey benim elime bakiyor tabiki kadinlarin neler cektigini bilsede :) bulasik vs vs kolay isler oldu artik bana ama anliyorum seni
- +1 yıl
Tabiki seninde kesseler sende zewk almazsin hayat zikkim olur ben ev isimi yaparim usenmem erkegim diye sonra ise giderim gelirim ki evim temiz oh mis gibi uzanip tv izlerim laptoptan isimi devam ettortirim
- +1 yıl
Bende ufakliktan kalan bir takinti var elalem ne der :)
- +1 yıl
İğrençmiş knk
- +1 yıl
Bende kendi dogrularimla yasarim ama simdi annem evi ziyarete geldiginde pismi gorsun kadin :)
- +1 yıl
Aynen dusun o kadar yogunum ki jafami kasiyamiyorum bazi gunlerde bu arada ben bir yabanci sirketin ciosuyum butun is ustumde
- +1 yıl
Simdi benim az kaldi ondan sonra serbest calisicamki bende is hastaligi var bide is yaparken zewk aliyorum mutlu oluyorum belkide kadin gelse af edersin bana o zewki vermez is yaparken ama zor tabiki :) sapsallik azcik ama oyle
- +1 yıl
Ben bir seye inanirim sadece mutlu etmek gerekirse isimi birakirim sadece karimla ilgilenirim cunku o bana hayatini baglamis cokmu
- +1 yıl
Yani :) fazla masrafim yok bir nargilem var haftada 3 kez bilemedin 4 kez eve yicek alirim cerez vs elbise o kadad harici paralar bankada birikiyor :)
- +1 yıl
Yani :) zaten karim bana o mutlulugun fazlasini verir :) her konuda
- +1 yıl
Ben severim arada kendisi sokulsun istesin hep ben hep ben olmaz :)
- +1 yıl
Guzel bisiy ;)
Vajinanın cinsel ilişki esnasında zevk veren kısmı alınıyor diye biliyorum. Bazı yerler de vajinanın büyük bir kısmı dikiliyormuş hatta. Ve yine bazı yerler vajina kulaklarıydı galiba oralarda kesiliyormuş. Kadının evlenmeden önce cinsel ilişkiye girmemesini amaçlıyorlar. Yani kendisini kocasına saklıyormuş böylece.
10 Yorumla
+1 yılYa bir erkeğin cinsel organının tamamen alınması gibi bir olay bu anladığım kadarıyla..
Yani cinsel hayatın bitişi..
Bu zihniyet kız çocuklarını gömen zihniyetle aynı kabile sanırım..
www. youtube. com/watch? v=WPPE-IIEFfs20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
14Cevap
+1 yılKlitorisi kesiyorlar kocasını aldatamasın diye. Gerizekalı kadınlar da bunun kendi kızlarına yapılmasına göz yumuyor. Mal yerine konmak bu. Erkek zevk alacak ama kadın alamayacak, eşini de bu sebepten aldatamayacak. Ne iğrenç bir hakarettir bu kadınlara karşı
13 Yorumla- +1 yıl
Kendi zenki icin degil kocasinin zewki icin yasiyor desene suna
- +1 yıl
Buda spastik bir erkeğin fikridir eminim
- +1 yıl
Karsi cinsten elektirik almamk iste onlae icin yap cak uzan yat olmaz boyle iliski
+1 yılNeeeaaa? Klitorisi mi kesiyorlar?
https://www.capsomat.com/media/created/bpzck2.jpg10 Yorumla
+1 yılAyyy ne sünneti yaaa erkekler tamam da valla bilemedim kardeşim bu sünnet falan yalandır o yaa kızda mı sünnet olurmuş ıyy
018 Yorumla- +1 yıl
Oluyormus demekki baksana bende ilk defa duydum zewk almasin diye
- +1 yıl
Üff iğrenççç yaaa aman kalsın öğrenmeye gerrek yokk bana kesecem diye gelen olursa da ben onunkını keserim o kadar
- +1 yıl
Helal sana bencede kimse izin vermez buna asla iyi kiz :) kes ver eline ama ebeler yapiyormus
- +1 yıl
Ben alır o neşteri ebeyi doğrarım orda onane benim şeyimden
- +1 yıl
Kolarindan tutan var birden kesiyolar ayrica 2 hafta yatiyomussin kalkmadan ki yarasi kapansin o ebeninkini komple desiceksin
- +1 yıl
Neee beni tutsunlar hepsini yıkarım orda oda ne demek yaaa kestirmem yaniii aslaaaaa
- +1 yıl
Bide kesildigini dusunsene bu zamana kadar almissin o duyguyu daha alamicaksin ac dergi oku iliskide hissetmiyosun cunku
- +1 yıl
Siz erkeksiniz ve zararı yok yararı var benimkine gelince hiçbi güç yapamaz bunu
- +1 yıl
Aynen oyle bizimle sizin ki bir degil bu neyin davasini yapiyor sunnetsiz erkek musluman olamaz bir kere ve saglikli olur sunnetli erkek kizlada sirf kan pislik baska hic bisey degil
- +1 yıl
Aman kapatın konuyu tamam
- +1 yıl
Kapattik zaten ozelden mesaj atilmiyor sana profiline baktimda sormasi ayip ozr dilerim baktim yazilmiyor. kapatalim konuyu sen kotu oldun
- +1 yıl
Mesaj atmana gerek yok ben bilerek yaptım atılmasın diye ;))
- +1 yıl
Tamam :)
- +1 yıl
Tşkler de aana soran olmadı gokborüü
- +1 yıl
Yani haklisin :) guzelsin kiz bakma ona buna
Çöl cicegini izle orda anlatiyor ve yasanmis bir hikaye
01 Yorumla- +1 yıl
Vaktim olursa izlerim saol
+1 yılbazıları 270 280 300 Gram falan oluyor onu tam 250 Gram'a göre sabitlemektir.
10 Yorumlabazi ülklerde yanliş uygulaniyor ama normalde kaşarlara yerinde duramayan azmiş... lara uygulannmasi gereken bir uygulama ama cahil ülkelerde yanliş uygulamaya neden oluyor maalesef
10 Yorumla
+1 yılKlitorisi kesip kadınların ilişkiden zevk almalarını engellemek.
00 YorumlaKadınların vajinadaki etli kısım var klistoris burası kadının en zevk aldığı yeridir burayı keserek kadınların azgınlığını azaltıyolar kesinlikke dinen caiz değildir sünnet sadece erkeklerde olur
00 Yorumla
+1 yılKadina karşı yapilan en büyük igrencliklerden biri☆
30 YorumlaKüçücük kızlara yapılıyo bu ve zevk alması engelleniyo kadın erkeğin kölesi oluyo yani iğrenç bişey
12 Yorumla- +1 yıl
Anladim zaten tartistik bu konuyu :) aman ssnde dikkat et afrikali diye kaynama arada
iranda yapılan bısı sanırım kanks tam bılmıyorum ama
03 Yorumla- +1 yıl
Saol kardesim
- +1 yıl
çoğu arap Ortadoğu ve bazı afrika ülkelerinde yapılıyor kanks. hatta ülkemizde doğuda da bazı yerlerde yapıldığını duymuştum. yasaklanmasına rağmen gizlice yapılıyor hala. s
- +1 yıl
Piclik iste :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılKlitoris'in kesilmesi. Bu kan kaybından dolayı ani ölümlere yol açıyormuş
09 Yorumla- +1 yıl
Hadi ya canilik desene sen suna yazik
Cevap sahibi+1 yılhiç ses çıkarmıyorlarmış ama böyle bişey yok dinde
- +1 yıl
Dinde oyle bisey yok zaten silah zorunlada olsa kiza bu yaptirilmaz ogrendim 11 yasindan 65 yas arasimis yapilma
Cevap sahibi+1 yılTürkiye'de de olur yakında
- +1 yıl
Turkiyede olucagini sanmiyorum o merkezi baslarina yikarlar
Cevap sahibi+1 yılİnşALLAH
- +1 yıl
İns masallahi yok bu isim ama ins :)
- +1 yıl
Bunlarin ayri ama ayni sey degilki
Türkiyeye şeriat gelirse bunuda getirsinler iyiymiş :)
00 Yorumla
+1 yılVajinada zevk alan yeri kesiyorlar ve kadın daha zevk almıyor
10 Yorumla
+1 yılberbat bir şey. klitorisini kesip cinsel ilişkiden zevk almamaları amaçlanıyo.
00 Yorumla
+1 yılklitorisi kesiyolar zevk alasın sadece eşine zevk verdirsin diyolar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKlitorisi kesiyorlar. Kadınların zevk almamasını sağlıyorlar böylece. Vahşet ve insanlık dışı bir uygulama
01 Yorumla- +1 yıl
Evet ama yapiyolar iste
Bazi afrika ve bazi arap ulkelerinde oldugunu duymustum
02 Yorumla- +1 yıl
Pislik resmen ya
Klitorisi kesiyolar kadin doyuma ulasamiyo , bildigin vahşet
07 Yorumla- +1 yıl
Kocasi zewk aliyo o yatiyo yani
- +1 yıl
Dergi okurken kocasi cakiyo boyle olmaz ki ne anliyosun o iliskiden
- +1 yıl
Sen laftan anlamazsin bosver
- +1 yıl
Talhan seninkini tamamen kesmişler sanırım öyle anlamışsın durumu :D
- +1 yıl
Aynen :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılvahşet bilmek istemiom
01 Yorumla- +1 yıl
Vahset otesi resmen
bildiğin kilit o zaman
00 YorumlaDegidi deeh duydum da ayrintili bilmiodum
00 Yorumlaburada söylenemz mesaj at cplayım
00 Yorumla
+1 yılKenyada olur
011 Yorumla- +1 yıl
Bildigin sunnet :D
- +1 yıl
Sunnet degil ki vahset kenyaya gitmeyin kizlar :)
- +1 yıl
Benide zenci sanip... 😂
- +1 yıl
Ha ha :) olurmu olur zenci sanip keserlerse :) zewk almazsin
- +1 yıl
Resimli destekte geldi tamaaam :) linkeri acilmiyor acamadim bu arada biri acildi
- +1 yıl
Problem var telefonunda brat
- +1 yıl
Benim. telefonumda degil :) yazim hayasi olabilri bekide sen gidersen kenyaya cikma sokaga guzelligin bosa gider
- +1 yıl
Yok l*n ben rus kanliyim. Bana dokunanin anasin aglatirim
- +1 yıl
Hellaaaalll :) iste gormek istedigimiz telkilef
Gizli Üye(30-35)+1 yılArabistan'da da olur
00 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi