Başlıkta bahsettiğim gibi. Dişimi nasıl hızlı bir şekilde beyazlatırım?
Not: Diş macunuyla vs öyle şeyler demeyin veya dersenizde markasını ve modelini :D yazın
Not: Diş macunuyla vs öyle şeyler demeyin veya dersenizde markasını ve modelini :D yazın
Tek bir şey söyleyeceğim , tek seferde beyazlayacak ama sigara kullanıyosan bu tam beyaza dönüşüm süresi 2 haftayı bulur , muzun kabuğunda tel tel olan kısmın altında bir bölüm var bunu alıp dişlerine fırçalar gibi bir 5 dk falan iyice sür (bir kaç muz kabuğu gidebilir ) beyazlatmasının sebebi içindeki potasyummuş.
En etkili ve hızlı yöntem.
evet sen direkt kabuğu sür , eğer çok ağır lekeler yoksa anında beyazlığı alırsın , çok ağır sarı kahve sigara lekesi varsa 1.5 2 hafta falan
3 öğün sür işte bunun bir sınırı koşulu yok , pratik bir çözüm :)
signal white now etkili bir diş macunu. kaliteli bir diş fırçasıda yardımcı olacaktır. ben kullanıyorum ilk kullanımda memnun edio beni. ama diosan ki daha etkili bişey.. özel bir diş hekimine git 50-80 tl arasında diş temizleme beyazlatma yapıyorlar. benim dişcim 50 tlye plak temizleme beyazlatma yapıyo :)
Karbonat ve limon cay tabaqinin içine bir tatil kasiqi karbonat at üzerine de limon sık ama kati olsun biraz çok sıkma diş ellerine fazla deydirmeden frcala hafif yanma olabilir ama uç dört qun dişlerin plak tutmaz ve qun qectikce bembeyaz parlar
Kabartma tozu.
Diş fırçana dök biraz bildiğimiz kabartma tozunu suya falan tutma direk öyle fırçala dişlerini ama sakın yutma tadı hiç hoş değil :) ağzını çalkala 1-2 ton açılır.
Cevap
17Cevap
Malzemeler;Kova, su, flor, fırça
Tarif:1 adet kovanın içine büyük miktarda flor ve eşit olacak şekilde su katıyoruz. Beş dakika karıştırıyoruz. Ardından fırçamızı alarak (halı fırçası) dişlerimize hayvanca sürüyoruz. Bu işlem bittikten
birkaç dakika sonra kovadaki tüm suları içiyoruz. Böylece artık daha parıltılı günlere merhaba diyebiliriz.
Dişlerimi fırçalıyorum doğal hali gerek yok beyazlık falan dişin anasını ağlatır. 30 yıl ömrü varsa 10 yıl sonra addaaaa =)
En hızlısı porselen kaplama. Anında bembeyaz olur. ya da belki dişçinin daha pratik ve daha hızlı beyazlatma tekniği vardır bilmiyorum :D
o tarz şeyler zararlı, dişleri aşındırıyor.
bir yere kadar macunla beyazlar.
Çilek sürtmek beyazlatıyor diyorlardı ama.. Gerçekmi bilmiyorum
İyi bir diş hastanesine git dişlerini birkaç ton ağartir beyazliyo
Hmm reklamlarda cikanlarida ben demedim fayda etmedi ya doktora gitmak daha II yemene dikkat ediver :)
eczanelerde diş beyazlatmak için ağız kapsülleri var. onu 4 gün kullanıyorsun beyazlatıyor. fiyatı 170 lira civarı dış doktorum önermişti.
Öjhööhmh 170 liraya yeni diş alırım lo
signal White now kullanabilirsin ama geçici bir beyazlık sağlıyor. günlük olarak kullanma sakın içindeki kimyasallar diş minesine zarar verebiliyor
piss kız seni neden hergün fırçalamıyorsun :D böyle kalırsın işte bide kızlar temiz olur derler haniiii :D
şaka bir yana bol bol fırçala faydasını görürsün
şu reklamlaramı özendin :D geç onları ya yalan onlar okadar beyazı zor bulunur ama fırçaladıkca gerçek rengi ortaya çıkar :D
Dişçilerede özel karışımlar var
Piyasada bulamazsın
diş macunu bir yere kadar :) operasyonla yapıyorlar ama çok sağlıklı değil o da :)
sprey boyaa diycemde dayak yemekten korkarım!
ablam temizletiyodu gercek anlamda sonuc alınıyor
Limon adaçayı karbonat karıştır fırçala
uzun sürer dişçi ye git beyazlattir
Limon kabugu nane sigara külü :))
Daha hızlı fırçalayarak :D
Dişçiye git temizler ben beyaz olur...
Hayır 100 tl z;)
Colgate ile sağlıklı gülüşler.
eczaneye git diş parlatıcı iste...
Beyaz boya sür
deterjan suyu nedir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?