Fobin varsa yapmayabilirsin eczaneden reçetesiz ağrı kesici veriyorlar. Ya da reçeteye yazsın. Ha kalçadan yapmışsın ha oral yoldan almışsın çok fark etmiyor tek fark kalçadan yapılanın daha hızlı etki etmesi
Ben hangi ilacın acıtıp acıtmadigini bilmiyorum 4 aylık memurum artık ete girerken sanki plastikmiş gibi görüyorum empati yeteneğimi kaybettim maalesef 🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Doktorun libidosu yüksekse, ekstra bir iğne vuruyormuş karı hastalarına xcvbnmömnbnmö
İlaçlar birbirine karışmıyorsa birbirini bozuyorsa ayrı ayrı yaparsın
Hangi ilaçlar mesela
Dikloron muscoril birbirine karışır mesela ama antibiyotikler öyle değil tek tek yapılır.
Ağrı kesici ve kas gevşetici karışır mı
İkisinden yapacaklar heralde :(
Dikloron muskoril ağrı kesici kas gevşetici oluyor.
Korkmana gerek yok niye korkuyorsun?
Sende baya şey biliyorsun
Fobim var o yüzden 😢
Üni hastanesinde Acilde hemşire olarak çalışıyorum ( gerçekte paramedigim bu arada)
Dikloron ve muscoril karışımı acıtır mı
Hangi şehirdesin sana geleyim yaptırmaya 😄
Fobin varsa yapmayabilirsin eczaneden reçetesiz ağrı kesici veriyorlar. Ya da reçeteye yazsın. Ha kalçadan yapmışsın ha oral yoldan almışsın çok fark etmiyor tek fark kalçadan yapılanın daha hızlı etki etmesi
İzmirdeyim ege üniversitesi tıp fakültesi hastanesi. Yolun düşerse gel 🤣
Neyin var? Regl ağrısı mı?
Yanlış anlama ben triyajda da çalışıyorum böyle çok vaka geliyor
Evet regl
Sürekli hap içtiğim için artık etkisi olmuyor
Sana dikloron değil buscopan yaparlar. Hala ağrıların gecmediyse talinat bağlarlar.
Talinat ne
Opioid narkotik ağrı kesici. Öyle parole falan benzemez ruh gibi olursun 😬
Serumla mı veriyorlar onu
Buscopan acıtır mı ya
Evet serumla veriyorlar 100 ml SF içine sadece 1 ml koyuyoruz hızlı giderse kalbi durdurabilecek bir ilaç. En az yarım saatte gider.
Buscopan da serum içinde verilebiliyor. Mide koruyucu ile beraber verebilirler.
Geçen gün gittiğimde 2 tane serum taktılar zar zor geçti iğne yapcaklardı ben istemedim
Ama iğne daha mantıklı geliyor böyle olunca da
Ben hangi ilacın acıtıp acıtmadigini bilmiyorum 4 aylık memurum artık ete girerken sanki plastikmiş gibi görüyorum empati yeteneğimi kaybettim maalesef 🤣
İğne dene bu sefer de o zaman.
İnstagramın var mı
Var ama burda paylaşamam. Mesaj atarsan yazayım
Mesaj atamıyorum burdan yaz hemen sil
cihanylmzzzz
Silmek diye bir şey yok KS de.
Neyse gizlenelim çok önemli değil 😉
🙄🙄