Sağlık Arkadaşlar içinizde kadın doğum doktoru olan var mı? gulfidan28 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yardım. eder misiniz Güncellemeler+1 yıl Buradan yazmam arkdaslar yardım edermsnz Arkadaşlar içinizde kadın doğum doktoru olan var mı? Cevapla Doğum Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Sağlık konusunda 3,1b cevap paylaştı. Soran pembeli olunca çok kadın dogumcu mavili olur 😀 2 0 Yorumla
Rakı_balıkkkk Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Vay vay vay sitenin abazaları kadın doğum uzmanı olmuş 😂😂😂 2 0 Yorumla
imirzali16 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Tıp 2. sınıf terk var. yarım Dr sayılırım 2 2 Yorumla imirzali16 +1 yıl Yazabilirsin bana Yorumla gulfidan28 +1 yıl Ben yazmam puan yok Yorumla
lloosstt12345 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl burda doktor bulaman doktorum diyenin cogu gercekte doktor degildir sen sorunu sor neyse bilenler cevaplar 1 0 Yorumla
İstif01 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Sitenin yarısının uzmanlık alanı bu zaten 😂 1 0 Yorumla
Berrğodan Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Doktor buraya takilirmi sence 1 1 Yorumla Berrğodan +1 yıl Eski kiz arkadasim. kadin dogum uzmaniydi bana bir kac sey anlatmisti cok igrencti istersen sor😅 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Geçmiş olsun neyiniz var? 1 0 Yorumla
OzZznn Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kadın doğum değil ama düz doktor istesen bana yaz 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Sağlık konusunda 459 cevap paylaştı. Ben ebeyim 😂 1 0 Yorumla
Tazmanyacanavaarı Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Geçmiş olsun 😔 1 1 Yorumla Tazmanyacanavaarı +1 yıl Bildiğim kadarıyla yardımcı olmak isterim istersen takip at Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Soran pembeli olunca çok kadın dogumcu mavili olur 😀
Vay vay vay sitenin abazaları kadın doğum uzmanı olmuş 😂😂😂
Tıp 2. sınıf terk var. yarım Dr sayılırım
Yazabilirsin bana
Ben yazmam puan yok
burda doktor bulaman doktorum diyenin cogu gercekte doktor degildir sen sorunu sor neyse bilenler cevaplar
Sitenin yarısının uzmanlık alanı bu zaten 😂
Doktor buraya takilirmi sence
Eski kiz arkadasim. kadin dogum uzmaniydi bana bir kac sey anlatmisti cok igrencti istersen sor😅
Geçmiş olsun neyiniz var?
Hepiniz doktor musunuz arkadaslar 😂
Kadın doğum değil ama düz doktor istesen bana yaz
Ben ebeyim 😂
Konu ne
Geçmiş olsun 😔
Bildiğim kadarıyla yardımcı olmak isterim istersen takip at
hayırdır
Sor bakalım
Abim doktor buyrun
Abaza var
İnanma kimseye