2 yaşındaki kızımı kedi ısırdı hastaneye götürdük hemen pansuman ve kuduz aşısı yapıldı ve antibiyotik yazıldı yara hafif derin üzerine hemşire bant yapıştırdı ama devamlı çıkıyor dudak kenarı olduğu için yemek yerken hemen çıkıyor bantlamadan iyileşir mi
Kedi ısırığı tedavisi nasıl olmalı detayada bakarmısın?
Daha önce ben de ısırıldım kedi tarafından, 1 hafta kadar yarayı açmadım enfeksiyon kapmaması adına. Daha sonra açtım. Dilerseniz sizde öyle yapın olabildiğince bir müddet kapalı kalsın.
Aloe Vera sürmeniz iz kalmaması için iyi olur, kolonya da kanamayı hızlı durdurur normalde, kabuk bağlayınca yara bandını rahatlıkla çıkartabilirsiniz. Aşı olduğu için içiniz rahat olsun. Evimdekiler sokak kedisi gelen misafire en fazla yabancilayarak mırlama yaparlar ama böyle davranmadilar belli ki dışarıda başka insandan bir ters hareket almış ve tepkiyi kızınıza göstermiş geçmiş olsun inşallah çabuk geçer ve dilerim ki iz kalmaz.
Hızlı resim sitesine girince resmi seç altta yükle butonu var ona tıkla resim açılınca alta in Bi kaç tane link var en üstteki linki kopyala buraya yapıştır
Baticon varsa sür mikrop kırar ve bepanten sür üzerini kapama deri yenileyücisir. Fakat bepantol değil "bepanten" karıştırma. Çok geçmiş olsun üzüldüm..