Annem 21 yaşından beri idrar yolu enfeksiyonundan muzdarip, özel bölge de devamlı sızlama, yanma karında ağrı oluyormuş. Çevre de gitmediği jinekolog kalmamıştır hiçbirinden fayda bulamadı genelde mikrop çıkıyor tahliller de antibiyotik alıyor bir kaç aya tekrarlıyor. Bazı doktorlar psikolojik olduğunu söylemişler bir hap önermişler ama kullanmadı. Bu aralar farklı bir durum olduğunu söylüyor sanki kum döküyor gibi yanma ağrı.
Bir önerisi olan var mı devamlı acıyla yaşamak berbat olmalı?
Bir önerisi olan var mı devamlı acıyla yaşamak berbat olmalı?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Annene söyle nar yersin sürekli 3 4 tabak avakado yesin yaban mersini yesin bir de o ilacın ismi ne sizdeki bende kullandım o yüzden soruyorum?
Çok ilaç var bilmiyorum ki.. sen fayda gördün mü dediklerinden?
Evet çok şükür sürekli araştırdım ama ben.. sen dediklerimi bir alın zararı olmaz aksine faydalı. Nar avakado yaban mersini.( Kiraz sapı ( mısır püskülü ( avakado yaprağı bunları kaynatsin hepsinden birer tutam günde 2 kere içsin o dediklerimi de alıp yesin + ilaçları da düzenli şekilde kullansın Allah'ın izniyle hiçbir şey kalmaz.
Teşekkürler
Ayrıcı ne kadar süre içmeli hepsi beraber mi kaynatılacak
1 tutam mısır püskülü bir tutam kiraz sapı bir tutam avakado yaprağı da atsın sonra demlesin onu 5 dakika bekletsin su bardağından biraz bira bardağı gibi bardakta karşın içsin hem ödem atar hem idrarı temizler
Avakadoyu doktorlar da öneriyor. Düzenli tüketirse bazı hastalıkları da atıyor
Tekrardan sağol🥰🥰
Ne yaptık ki umarım düzelir annen için dua edicem.
İyi geceler :)
21 yıldır tedavisi olmadı ise, büyüden dolayı musallat sıkıntıları vardır
Ne yapalım
Şiddetli baş ağrılarıda oluyormu.
Üzüm sirkesi içsin, üzüm sirkesi ile duş alsın, tesbit ettirebilirse üzerindeki büyüleri tesbit ettirip çözdürsün.
21nci yüzyılda hala büyüden bahsediyoruz
19-20 yıl önce aile dışı bayan tarafından, 2 defa soğutma ve ayırma büyüsü ile, bir defa bağlama, papaz, kaşık, vodo ve 41 düğüm büyüsü yaptırılmış görünüyor.
Ve 19-20 yıl önce aile dışı bayan tarafından büyülü bir şeyler yedirilip içirilmiş görünüyor.
Tamam bahsetmiyoruz konu kapandı, bir 20 yıl daha doktor doktor dolaşabilirsiniz.
Annene yedirme içirme yoluyla yapılmış olan büyülerden dolayı sende etki altındasın, ondanda bahsetmiyoruz, neden; çünki 21. yüzyıldayız,
Büyülerden bahsetmiyoruz neden;Annene 21 yaşından berli doktorlar ve tıp bir çözüm bulamamışlar, neden çünki 21. yüzyıldayız.
Yuh be dayı naptın sen kaç türlü büyü saydın
Amonyak arttırmak için bir ilaç mevcut. Enfeksiyonu ancak bu ilaç kesiyor
Daha detaylı anlatır mısın
İlacın adını bilmiyorum fakat kullanan bir hastamız olmuştu.. Ben Ambulans Şöförlüğü yapıyorum.. Hastane grubunda aktardan bulabileceğinizi söylediler
Amonyağı arttırmak için yani vücutta?
Evet
bira içmeyi denedin mi hiç?
Yok içmez bira
Böbreklerin de taş olabilir mi?
Test, tahilil yaptırıyor devamlı bilinirdi sanırım