hiç olmadık zamanlarda diz kapağımı saran ağrılar, bazen ödem toplaması, soğuklarda ağrıların tetiklemesi, bağdaş kurmama merdiven çıkmama engel, uyurken dizimin altını yastıkla desteklemem gereken iğrenç rahatsızlık.. var mı benim gibi bundan muzdarip olan?
Kondromalazi patella derdine düşmüş arkadaşlar var mı?
Bu sitede var mı acaba diye bakarken yalnız olmadığımı gördüm sayende :( çok zor bir şey eski halime dönebilecek miyim bilmiyorum. Bana doktor ne ilaç ne iğne yazdı. Kendi kendime egzersiz yapıyorum ama pek fayda etmiyor. Senin kullandığın bı ilacin var mı
ilaçlar o anlık etki ediyor sonra tekrar ağrımaya devam yani şu an ağrıdıkça sadece jel sürüyorum egzersiz verdi ama yapmıyorum zor geliyor birkaç hareketi
Bende de var bende egzersiz yapıyorum ama yaptıkça diz kapağimın arkası yanıyor gibi hissediyorum. Sizin ne jadar zamandır var. Ben 9 aydır bunla uğraşıyorum..
benim şiddetli ağrının yanında takılma kitlenme hissi de oluyor mesela ya da sürtünme kütleme sesi falan geliyor yürürken bile kendi kendine kütlüyor dizim
Donuk omuz, sendromu (adesiv kapsülit) omuz eklem kapsülünün ile eklem sıvısı salan zarın difüz bozukluğu ve iltihabı sonucunda eklem bölgesinde oluşan ağrıya verilen isimdir. Kısacası, omuz kapsülünün (omuz eklemini saran ve bağlardan oluşan bir kılıf) darlaşması ve omuzdaki hareket kabiliyetinin kısıtlanmasıdır