Diş protez ile ilgili soru alabilirim tıp ve saglik soruları almıyorum ısrarcı olmayın lütfen 

Az önce Damağımın içinden kırık bir diş kökü parçası çıktı.
8 gün önce dişimi çektirmiştim. Dişin kökü iyileşince içinde başka bir şey kalır diye korkuyorum. Sürekli dilim yaralı bölgeye gidiyor. Sizce ne yapmam gerekiyor.
Yaralı bölgeyi temiz tutup bir diş hekimine başvurun
Damak içinde diş kalır mı? Bİr kürdanla kontrol ediyorum da içinde halen daha diş parçası var gibi.
Kalmış olabilir ama büyük ihtimal senin hissettiğin çene kemiği sana tavsiyem kurcalama tanecikli gıdalar ve asitli alkollü içeceker kahve süt gibi içeceklerden uzak dur enfeksiyon kapabilirsin dikkat et
Bir parça diş çıkarttım. Bir tane var oynuyor ama çıkmıyor. Damak kapanacak bir sonra ki randevum 5 gün sonra
Acile gidebilirsin
Ben en iyisi acile gidiyim..
Bencede
Doktor bana hiç bir problemin olmadığını ve damağın kemiklendiğini söyledi. İçim rahatladı. Teşekkür ederim. <3
Rica ederim dediğim gibi çıkmış geçmiş olsun
Teşekkür ederim. <3
Cevap
1Cevap
İmplant niye bu kadar pahalı?
Alman malıymış diye mi?
Evet kalite
Diş temizleme olayı nasıl oluyor ve zararı var mı birde dişe bir şey kaplanıyormuş aralarına yemek falan kaçmasın diye o nedir ve ne kadar sağlıklı
Diş taşı temizleme gerekliyse olur ama sırf beyazlatmak için tavsiye etmiyorum diş aralarına birşey kaplanmaz komple diş kaplanır porselenle
teşekkürler. Bi arkadaşım demişti sıvı bişeyle kaplanıyormuş o yaptırmış çok memnunmuş ta ama adını oda hatırlamıyor çok yıllar önce yaptırmış on
Implant yaptırmak için belirli yaş mi gerekiyor?
Yas sınırı sadece 20 yaş üstü için yapılabilir yanlız dr kontrolü ile hekiminize bu konuda danışın
Teşekkürler.
Diş beyazlatma olayı nasıl oluyor
Klinik müdahale ile
Doğru mu zararlı mı
Benim görüşüm zararlı çünkü mine tabakası çizilince hem daha çabuk çürüyor hemde sararma çok hızlı oluyor sızlamasıda cabasi
Hmm peki dişi beyazlatmak için ne yapmalıyım
Hangi sehirdesin
Niye dişler şehre göre mi beyazlıyor
Aynı şehirde isek yardımcı olurum manasinda
Hmm Ankara
Bende Ankara
Evet önerin ne
Özelden iletişim kurabilirsin
Protez diş koku yapar mı sahiden?
dişim ne zaman çürür
Bakımsız kalinca
Alt diş yamuklukları tel taktırarak mı geçiyor?
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar