1- ses duyulmaz. Sen ona kafayı taktiğin için muhtemelen batıyo sana.
2 slip yani bayanların giydiği gibi giy. Pedin kenarlarında yapıştırma yerleri var onları camasira yapistircaksin. Söyle anlatiyim. Bayan tipi çamaşırı giydin. Pedi açtın çamaşırın üstüne koydun. Kenarlarda kanatları var pedin onları camasira alttan yapışacak şekilde katla ve yapıştır.
3. Tampon bayanlarda vajina içine yerleştirilen uzun pamuk gibi bir şey. Önermem. Normalde de kullanılmamalı zaten. Pedin yarı zamanı kadar dayanmaz, daha fazla değiştirmek durumunda kalirsin yoksa mikrop kaparsin. Zaten ameliyat olmuşsun... Bimdeki pedler çok dandik ya. Orkid uzunlar var onu kullan hem sen rahat edersin hem de bimin pedine göre çok çok ince.06 Yorumla
Soran+1 yılçok sagolun gercekten
1-ses degilde böyle hışırtı gibi 2-3 saat sonra basladı
2-bayan camasiri kullanmak utanc verici olur ama bilmiyorum ben camasiri cikarmadan degistiremiyorum o yuzden disarda kaliyo öyle
3-tampon dediler badi kulot giy ped kaymaz dediler ama kafamda bir suru sey oldu siz cidden ilgilendiniz ne derseniz oyle yapiyim- +1 yıl
Açıkçası bimin pedleri tuhaf kötülemek istemiyorum ama :D. Orkid falan çok daha iyi bence.
Çamaşırın bol olmaması daha iyi olur ped kolay kolay kaymaz erkek külotunda bol olduğundan kayma ihtimali var tabi tam üste oturan külotta yine sorun yapmaz ped.
Sen ameliyat olmuşun o yüzden utanma bir şeyden, senin elinde olan bir durum değilki..
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)
Soran+1 yılcok sagol arkadasim
- +1 yıl
Kanatları var mı sendekinin ahahah
Soran+1 yılarkadaşım cok sagol cidden cok yardimci oldun ama kafam karisti carfurdan burdaki arkadaslarin tavsiyesiyle orkid ultra extra dar boxer ve kulotlu badi bayan kulot aldim bunlari ne siralamayla kullanicam
En İyi Cevaplar
+1 yılTampon yapabilceğini hiç sanmıyorum. Ped kullan ve merak etmek o hışırtı duyulmaz. Geniş iç çamaşırlarında yapışmaz, kayar. Bu yüzden slip daha rahat olur senin için :)
19 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşım cok sagol cidden cok yardimci oldun ama kafam karisti carfurdan burdaki arkadaslarin tavsiyesiyle orkid ultra extra dar boxer ve kulotlu badi bayan kulot aldim bunlari ne siralamayla kullanicam
- +1 yıl
Kulotlu badi neymiş yahu :D çıtçıtlı atleti mi diyosun? Bu sıcakta gidebilcen mi? Bence bikaç tane slip alman yeterli. Zaten ped kullancağın için çamaşırda kirlenme olmaz. Orkid ben de öneriyorum kesinlikle. Kutusunu yan çevir orda damla işaretleri var bütün damlaların içi doluysa eğer en uzunu olmuş oluyo, ondan alabilirsin. Bide 20li günlük ped alabilirsin. Kanama azaldığı zaman ped kullanmak can sıkıcı oluyo artık bütün gün işkence gibi kullanıyosun ama hiç kanama olmuyo falan. O zamanlar da da günlük pedi kullanabilirsin
Soran+1 yılbilmiyorumki 6 tane slip 2 tane o badi den aldim orkid ultra extra aldim ama badi kaymasini etkilermi ne sekilde giyicem kulotmu uste badimi bide disardan anlasilirmi
- +1 yıl
Hahah kıyamam sana ya :D slip giyiyosun önce, üstüne o badiyi giy. Ama bence direk ver onları birine ya giyilcek gibi değil ve kaymayı önliceğini sanmıyorum. Boxerın kumaşı farklı ve geniş olduğu için kaymıştır o. Ped slipte yapışır merak etme kaymaz :)
Soran+1 yılsagol ya valla cok yardimci oldun giyilicek gibi degil derken anlasilirsa kötü :)
- +1 yıl
Anlaşılması değil de sıcaklarda giyilmez o ya. Bide çıtçıt olayı bana çok sıkıntı yaratıyodu. Ben yine etkilemiyim yani keyfine göre bakarsın :)
Soran+1 yıltamamdır çok sağol sen iyi bir insansin
- +1 yıl
Teşekkürler ama bildiklerimi sana aktardım sadece :)
- +1 yıl
Çok geçmiş olsun kardeş sayende 2 saatdir gülmekten karnım ağrıdı :):)
tampon konusunda dalga geçmişler, pedle idare edeceksin
00 Yorumla
He tamponu tak amelliyatli yerede iyice dagit kaportayi
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
tampon makatın içine yerleştirmen gerek
zaten sen ameliyat olduğunu için kanaman var sakın kullanma
eğer kullanılacak bir durum olsaydı doktor veya
hemşirelerin sana yardımcı olurdu
dışardan anlaşılmaz duyulmaz kadınlar ped kullandığınında sen yanlarındayken hışırtı
duyuyormusun ki... endişelenmene gerek yok
yerleştirmene gelince boxer üzerindeyken olmaz slip tarz giyersen daha rahat edersin
kanatlarını slip tutturabilirsin kayma yapmaz04 Yorumla
Soran+1 yılkanat dediginiz ney bide slip tarz camasirim yok bayanmi slip dediginiz erkek olurmu
Gizli Üye(30-35)+1 yılOzur dilerim okurken guldum. Ciddi bir mesele aslinda senin icin. Slip giyersen kaymaz. hisirtiyida kimse duymaz merak etme :))) tampon kullanma bence tamda bu maddede guldum :D cok gecmis olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılçok sağol cevap +1 de cidden paranoyak oldum sanki herkes biliyo gibi ses duyuluyo gibi ped kayıyo sürekli hani tampon dediler ama pamuk gibi bişey neden güldunuz anlamadım yardım ederseniz çok memnun olurum
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen pedli kizlar secebiliyormusun hayir belli olmaz. kilot kullan bir süreligine ona yapistirirsin.
16 Yorumla
Soran+1 yılbende utanıyorum valla paranoyak oldum sanki ses duyuluyo oturamıyorum bile rahat rahat hep tetikdeyim ped sürekli kayıyor hep wc de duzeltmem gerekiyor baska bir forumda tampon demisler ama o nasil bisey ya da pedle nasil rahat edebilirim
Cevap sahibi+1 yılyok sana oule geliyo bende oyle hissediyorum bazen. pedi yapistirabiliyorsan yapistir tam o hizaya yapistirmaya calis bide. tampon ben hic yapmadim onun hakkinda bir bilgim yok
Soran+1 yılanladim cok sagolun bayan kilodu badi dedi ama asagidaki arkadas gerek var mı biraz onur kiricida
Cevap sahibi+1 yılerkek icin kilotta var onu niye almiyorsun. hamoroidtrn mi ameliyat oldun
Soran+1 yılerkek icin alirim o zaman daha iyi ben bayan dediler diye sordum evet disfonksiyonmu bir islem yaptilar
Cevap sahibi+1 yılgecmis olsun
+1 yılHiç bir şekilde anlaşılmaz iyi yapıştırırsan sıkıntı olmaz kaymaz çok geçmiş olsun
17 Yorumla
Soran+1 yılkayıyo acaba boxerdanmı bayan tipi külotmu gerekli illa bide sanki herkes biliyo ses duyuyo gibi baska bir forumda okudum tampon demişler pamuk gibi bisey kullanimi pede gore daha rahat olurmu
- +1 yıl
Hayır hayır ilk kullandığın için öyle hissediyorsundur ses olmaz o zaman bütün kızlar gıcır gıcır gezer ortalıkta herkeste anlar. kayıyorsa eğer kadın tıpı gereklidir tampon tavsiye etmem pes rahattır
Soran+1 yılanladim sagolun bayan kulodu almam gerekli o zaman iyice rezillik ya siz cok sagolun bide bimden aldigim ped 2-3 saat sonra rahatsiz etti en kaliteli etmicegi hangisidir
- +1 yıl
Rica ederim rezillik değil öyle düşünmeyin lütfen. Kotex alın o iyidir
- +1 yıl
Kadın çamaşırın yapıştır pedi sıkı bir şekilde kaymaz tutar
- +1 yıl
Rica ederim bu arada yardıma ihtiyacın olursa yazman yeterli :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://m.youtube.com/watch?v=22SBl6OANGQburada anlatiliyor ayriya bayan ic camasiri gibi erkek lerde giyiyor oyle kilotlar var onlardan al tampon olmaz ayrica ozel degilse ne ameliyati oldun gecmis olsun
04 Yorumla- +1 yıl
Kil dönmesidir kesin! Geçmiş olsun her neyse.
Cevap sahibi+1 yılwww.google.se/imgres bu cesitten al
Cevap sahibi+1 yılKotexin gece pedinden al onlar uzun kulotuna tak bunu videodaki gibi
Çok geçmiş olsun.. İnce ped hışırtı yapmaz ve hiç bir şekilde belli olmaz.
13 Yorumla
Soran+1 yılses çıkıyo ama bimden aldım bir paket pembe bişey sürekli kayıyor hep wc ye gitmem gerekiyor 2-3 saat sonra yakmaya basliyor pedle nasıl rahat edebilirim
Soran+1 yıldenicem sagolun
Gizli Üye(30-35)+1 yılsizin çamaşırlarınızda durması çok zor yapışkanlı kısmı çamaşırınıza yapışmaz yapışsa bile kayabilir bu nedenle bayanların kullandığı tarzda iç çamaşırı al ve pedi kullanman daha kolay olur eger bayan çamaşırından rahatsız oluyorsan bayan çamaşırının üstüne boxerda giyersin kullandıgın pede göre hışırtı olur eger düzgün bir ped kullanırsan rahat edersin hışırta falan da olmaz tampon u tavsiye etmem :))
06 Yorumla
Soran+1 yılbayan camasiri anlasilir utaniyorum zaten nasi bir kulotlu diyosunuz assagidaki arkadas badi kulot biseyler dedi ama offf ped 2-3 saat sonra yakiyo hisirti yapiyo yapmicak kalitelisi hangisi tampon nasıl pedten rahatmidir yoksa pedle nasil rahat edebilirim
Cevap sahibi+1 yılbayan çamaşırının üstüne boxerda giyersen anlaşılacagını sanmıyorum :) eger kaliteli ped kullanırsan kaşınma hışırtı yapmaz alışmakta zorluk çekebilirsin ama mutlaka alışırsın. ped olarak da" kotex gece" alırsan geniş yüzeyi açısından rahat edersin ya da "Orkid Ultra Extra Uzun" alırsan yapışmayı hışırtıyı önler :))
Cevap sahibi+1 yılpedi bayan kilotuna yapıştır ve ilk olarak bayan kilotunu sonra kilotlu badiyi sonra da boxer giyebilirsin böylece ped de belli olmaz ama çok sık ve katlı olur da rahat edemezsen çünkü üç iç çamaşırı giymek sıkabilir rahatsız edebilir o zaman da bayan kilotu ve boxer giyip kilotlu badiyi çıkarırsın :))
Soran+1 yılanladim sagol disardan anlasilirmi atletmi sanarlar rahatmidir
Cevap sahibi+1 yıldısardan anlasılmaz aylet falan sanarlar :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılultra uzunlar var gece olanları var dısrdan bellı olmaz sonucta bızım gıbı dar gıyınmıyo erkekler bıraz kayma olur ama genelde arkaya dogru hafıf olur yanı bayan ıc camasırı al daha rahat edersın. ınce oluyolar cok bellı olmaz merk etme ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılbelli olmaz yani dimi kesin bayan camasiri almak sartmi eger oyleyse alicam assagida bir arkadas badi kulot al dedi ama badinin kulotla ne ilgisi var anlamadim tampon nasıl pedten rahatmidir yoksa pedle nasil rahat edebilirim
Cevap sahibi+1 yılped cok rahat hatta bıraz sıkı tutmasını ıstıyosan o badı kılot dedıgı sey bu rahat edersen kullan tabı
https://www.gecemodasi.com/citcitli-Erkek-Badi#0 alt kısmı cıtcıtlı oluyo
Soran+1 yılkaymasını önlermi bide nerden alabilirim bu badi rahatmıdır
- +1 yıl
Bu pedin erkekler için olanı yok mu yav
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe ameliyatı olduğunu sorsam kabalık mı etmiş olurum :/
Pedi istediğin gibi takabilirsin bu arada ses felan çıkmaz. Ama arkadaşlarında dediği gibi kaymaması için üzerine bir çamaşır daha giysen iyi olur.01 Yorumla
Soran+1 yıluzerine bir camasir daha derken arkadaslar erkek camasiri tutmaz kulot badi giy dediler ama cekiniyorum faydasi olurmu anlasilirmi
kanama asırı değilse uzun günlük pedler var çok ince onları alabilirsin hısırdamaz belli olmaz gecmiş olsun, kotex marka tercih et alırsan
06 Yorumla
Soran+1 yılkanama bir kere disari gecti iste normalde kullanmazdim ondan zorunda kaldim surekli ped kayiyor
Soran+1 yılassagidaki bir arkadas illa bayan dedi erkek slip olurmu bide kulot badi tampon filan onerdiler pedtten rahatmidir
pedin hışırtısı duyulmaz, eğer ped kullanacaksan erkekler için slip çamaşırlar var onlarla kullan sorun yaşamazsın, tampon zorlar seni ameliyat durumu carsa hiç canını acıtma normal pedler işini görür
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok dışardan anlaşılmaz, boxerda tutmaz zaten, tampon hakkında fikrim yok
17 Yorumla
Soran+1 yılsağolun +1 sanki yürüyüşüm değisik herkez biliyor gibi geliyor ve ped düşüyor sürekli sanki herkes biliyor gibi
Cevap sahibi+1 yılyok o ilk başta herkes de olan bir durum kimse anlamaz çok zor düşmemesi için kanatlarını iyice yapıştırın
Soran+1 yılboxerla kullanila bilir yani dimi
Cevap sahibi+1 yılkaliteliyse kanatları iyi tutar sıkıntı olmaz
Soran+1 yıl2-3 saat sonra rahatsiz etti bimden aldigim bana kaliteli bir tane onerirmisin
Cevap sahibi+1 yılo kızları da rahatsız eder bimden al yine mor renkli kaliteli baya orkid
Cevap sahibi+1 yılwww.orkid.com.tr/.../home.aspx ve eic istiyorumm :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılPedi biraz kalcanin arasina sikistirmaya calis yoksa sizin camasirlarda durmasi zor. ya da camasirinin üstüne siki bir camasir daha giy korse görevi görsün..
05 Yorumla
Soran+1 yılbir arkadas badi kulot filan dedi ama nasil oldugunu bilmiyorum kalcalarimin arasina nasil sikistiricam off cok utaniyorum ya anlasilirsa diye
Cevap sahibi+1 yılAnlasilmasin diye poponun arasina sikistrcaksinn azicik.. İkinci camasiri mutlaka giy ama..
Soran+1 yılyoksa anlasilirmi yani off ya bu kulot badi ye gerek var mı ya da bayan iki camasira
Cevap sahibi+1 yılCitcitli olmaz bence sana.. Askili atlet yani o.. İstersen al ama olur mu bilmiyorum beli yukarda likrali siki boxerlardan al giy.. kaymasini onler
Bence iki tane pet arka arkaya koy ve iki kilot giyin
01 Yorumla
Soran+1 yılanlayamadim aciklarsaniz belki faydasi olabilir ama boxer tutmuyo bayan camasirindanda utaniyorum
Orkid infinity kullan kardeş. Pahalı ama işine çok yarar. Bulması sıkıntı tabi biraz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok anlasilmaz tabikide hisirti falanda olmaz onu hissetmiyosun ki zaten, bence tampon falanbul ya sen
06 Yorumla
Soran+1 yılnasıl ya ben sürekli rahatsızım 2-3 saat sonra yakmaya basliyor sanki her an anlasilacak gibi tampon nasıl pedten rahatmidir yoksa pedle nasil rahat edebilirim
Cevap sahibi+1 yılDaha iyidir bence
Soran+1 yılonu nasil kullanicam
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum net doktor ya da bir eczaneye annen sotabilir eger sen utaniyorsan
Cevap sahibi+1 yılIlk kilot sonra boxer i giy
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaslilar icin yapilmis kulot seklin de pedler var normal giyilior bulabilirsen deneyebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBayan tipi çamaşır giysen rahat edersin.
03 Yorumla
Soran+1 yılanlasilmazmi cok utanc verici ya
Cevap sahibi+1 yılBol bişiler giyersen anlaşılmaz.
- Sağlık konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yılBirader çok geçmiş olsun Allah kimseye yaşatmasın.
00 Yorumla Valla üzüldüm kardeş sana.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok geçmiş olsun. Pedlerin ince olanlarından alın
13 Yorumla
Soran+1 yılnasil yani inceligidemi var
Cevap sahibi+1 yılKalın alırsanız haşırtı çıkartabilir yani
Soran+1 yılanladım sagolun bide pek kaymaması için bayan külot badi önerdiler ama çekiniyorum rahat olurmu ya da bir faydasi
ses duyulmazki
02 Yorumla
Soran+1 yılduyuluyoru ya ya da ben hissediyorun can sıkıcı cidden
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar