Sağlık Ağzım yırtıldı bir önerisi olan var mı? wolverinediye Takip Et Guru Yaş: 85 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Ağzımın her tarafımda uçuk çıkartıyorum yetmez gibi apse oldu noluyo mk Güncellemeler+1 yıl Nazar diyenleri alnından öpüyorum hiç bu açıdan düşünmemiştim %100 haklısınız Güncellemeler+1 yıl Burada ciddi bir şey konuşuyoruz Ağzım yırtıldı bir önerisi olan var mı? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
laleguldevri Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Ay sorma ağrıdan öldüm sütle temizledim biraz gecmisti yine basladi 1 3 Yorumla wolverinediye +1 yıl 2 gündür böyle oldu anlamadım ya bi anda Yorumla laleguldevri +1 yıl Benim de 3 gun oldu ilk kez uçuk çıktı uyurken ağrıdan uyandım süt doktüm peçeteye tampon ediyorum buz varsa eger onu da sür derim bi nebze hafifletti beni Yorumla wolverinediye +1 yıl Deniyim bende ağzımın içi de çok kötü oldu sjdjsj Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bağışıklığın rahmet okutulacak düzeyde. Uykun düzenli olsun, iyi beslen fitaminli besinler tüket, çok strese girme. 0 1 Yorumla wolverinediye +1 yıl Reis o dediklerinin hiç biri bende yok işte SJDJSJDJS Yorumla
Jokeface Takip Et Master Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl krem sürem mi? eheehehe 0 15 Yorumla wolverinediye +1 yıl Sana güvenemiyorum sjdjs Yorumla Jokeface +1 yıl ellerim çok narindir cvbnmömnbmöç Yorumla wolverinediye +1 yıl Krem diye başka bir şey sürersin sjdjsj Yorumla Jokeface +1 yıl Hayda senin aklın yerinde mi? :D Yorumla wolverinediye +1 yıl Hayır sana verdim Yorumla Jokeface +1 yıl Bende ki de sana gitmiş herhal vbnmönbmöç Yorumla wolverinediye +1 yıl Evet hobi olarak akıl veriyorsun dimi sjdjd Yorumla Jokeface +1 yıl Daha çok zevkine vbnmöçmnbmöç. Yorumla wolverinediye +1 yıl Ben ne dersem o Yorumla Jokeface +1 yıl Sanada verem mi? bnmönbbnmöç Yorumla wolverinediye +1 yıl Akıl vere vere bir hal oldun yazık sana ama kabul et var sende bi mallık sndnsn Yorumla Jokeface +1 yıl Siteye ayak uydurmakta suç oldu mk vbnmöçmnbmöç Yorumla wolverinediye +1 yıl Ama kendini çok kaptırıyorsun sjdjsj Yorumla Jokeface +1 yıl Ne söylüyorsam tersini algılayın siz cvbnmömnbnmöç Yorumla wolverinediye +1 yıl Tamam en Zeki sensin SJDJS Yorumla
ᴡiɴᴄʜєѕᴛєʀ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Kimin payını yedin la 0 2 Yorumla wolverinediye +1 yıl Neğ Yorumla ᴡiɴᴄʜєѕᴛєʀ +1 yıl Payını yemişsen birinin böyle olur ha Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yaşın 80 hala konuşuyosun mk sksk 0 1 Yorumla wolverinediye +1 yıl Sustuğum gün öldüğüm gündür Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İçinin fesatlığıdır belki babys 0 10 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçmiş olsun krem al sür Yorumla wolverinediye +1 yıl Övüyor musun gömüyor musun reis Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ortaya karışık Yorumla wolverinediye +1 yıl Olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir yanım bahar bir yanım yaprak dökümü aldırma bana be 😒 Yorumla wolverinediye +1 yıl Sorularımda efkarlanmak yasak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Napayım gülmem haram gibi sanki Yorumla wolverinediye +1 yıl SNDJSJ çocuk adam git burdan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çocuk adam sevsin seni odun Yorumla wolverinediye +1 yıl Odun mu Yorumla
PetroSexual Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Uçuk kremi al. 0 1 Yorumla wolverinediye +1 yıl Saol hiç aklıma gelmemişti🌸 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ay sorma ağrıdan öldüm sütle temizledim biraz gecmisti yine basladi
2 gündür böyle oldu anlamadım ya bi anda
Benim de 3 gun oldu ilk kez uçuk çıktı uyurken ağrıdan uyandım süt doktüm peçeteye tampon ediyorum buz varsa eger onu da sür derim bi nebze hafifletti beni
Deniyim bende ağzımın içi de çok kötü oldu sjdjsj
Bağışıklığın rahmet okutulacak düzeyde. Uykun düzenli olsun, iyi beslen fitaminli besinler tüket, çok strese girme.
Reis o dediklerinin hiç biri bende yok işte SJDJSJDJS
krem sürem mi? eheehehe
Sana güvenemiyorum sjdjs
ellerim çok narindir cvbnmömnbmöç
Krem diye başka bir şey sürersin sjdjsj
Hayda senin aklın yerinde mi? :D
Hayır sana verdim
Bende ki de sana gitmiş herhal vbnmönbmöç
Evet hobi olarak akıl veriyorsun dimi sjdjd
Daha çok zevkine vbnmöçmnbmöç.
Ben ne dersem o
Sanada verem mi? bnmönbbnmöç