Neden gereksiz yere ağlıyorum ve tutamıyorum?

Çocukken de böyleydim ama çocuk olduğum için normaldi. Ama bugün hocaya not dilenmeye gittim 69 dan teşekkür kaçıyodu not dilenirken bile ağlıycaktım ya ne saçma bişey tutamıyorum kendimi gereksiz olduğunu biliyorum ama duygulanıyorum :( Neden oluyor bu nasıl engelleyebilirim
Güncellemeler
+1 yıl
aslında not istemeyle hiç alakası bile yok. o kadar yersiz duygulanıyomki kaç yaşındaydım hatırlamıyorum ama çok küçük değildim kayıp balık nemo'yu izleyip duygulanmıştım ya :D acayip acayip yerde duygulanıyom aslında içimde biliyorum normal bişey olduğunu ama dışım ağlama şekline giriyor yavaş yavaş
Güncellemeler
+1 yıl
ya bide yarım saat geçmiyo deli oluyom dövesim geliyo kendimi. kendi vücudum olmasa bitane yumruk atcam
Güncellemeler
+1 yıl
mesela daha demin yine oldu bitane kızla muhabbetim vardı benim tipim var ama kız biraz çirkindi. kız face'imi dondurcam diyince bende neden falan dedim normalce konuşuyoduk sonra birden yine duygulandım çok çabuk bağlanıyom ben galiba. 18 yaşımdayım daha sevgilim de olmadı utangaçlığımdan dolayı bi sevgilim olursa hiç ayrılamam ben heralde hep bağlı kalırım.
Neden gereksiz yere ağlıyorum ve tutamıyorum?