Sağlık Regl külodunu deneyen var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Kotex regl külodu çıkarmış. Aranızda deneyen ve memnun kalan var mı? Kullanan varsa görüşlerini söyleyebilir mi?https://youtu.be/_I01JyURJ9sAlacak olanlara migroslarda 28 aralığa kadar 1 TL. Linki bırakıyorum.www.migros.com.tr/kotex-regl-gece-kulodu-2li-p-1daca28 Güncellemeler+1 yıl Güncel Regl külodunu deneyen var mı? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
xKimMiyimx Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Migroslarda 1 liraya satiliyordu. Denemek istedim fakat migros bize biraz ters bir istikamette olduğu ve yolum da o tarafa dusmedigi icin alamadim. 0 0 Yorumla
Sarişin5454 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Çiş için işe yarami acaba 0 1 Yorumla Dumanemre +1 yıl Kaç kilosun? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Migroslarda 1 liraya satiliyordu. Denemek istedim fakat migros bize biraz ters bir istikamette olduğu ve yolum da o tarafa dusmedigi icin alamadim.
Temiz kan gelmiyor mu zaten?
Çiş için işe yarami acaba
Kaç kilosun?
Yook