ertesi gün hapı norlevo etkisi nasıl kızlar bilen varmı.. umarım işe yarar..
saçma salak cevaplar için söylüyorum evet evliyim yanlış yerlere çekemden cevaplayın
saçma salak cevaplar için söylüyorum evet evliyim yanlış yerlere çekemden cevaplayın
İlk 24 saat içerisinde nerdeyse %100 denecek kadar etkili ilk 48 saat %50-70, ilk 72 saat %30-50 civarı gibi bir şey olarak hatırlıyorum. Ancak böyle ilaçları ayda 1 kereden fazla kullanmamak gerekli ayrıca ilk 24 saat sonrasına bırakıp işi riske atmamak lazım. Genel kültür olarak biliyorum ;)
ne diyor sağlık bakanımız tecavüze mi uğradın doğur getir çocuğunu biz bakarız :) kafanı takma...
:) oldu başka
ben demedim eski sağlık bakanımız olan densiz diyor :)
bildiğim kadarıyla düzenli kullanman gerekiyo hapı. Hamilelik şüphen mi var
hemde nasıl :)
hayır öyle değil canm ilişkide koruma olmadı ertesi gün hapı aldım bende
Cevap
4Cevap
İlişkiden sonra ne kadar erken alırsan etkisi o kadar güçlü olur. Yani mesela 12 saat içerisinde alırsan %99 ise 70 saat ve sonrasınsa başarı oranı %20 lere düşüyor. Önceden preven vardı çok iyiydi ama arrık üretilmiyor, bu da muadili.
yarım saat sonra aldım ben o kadar bile olmadı
teşekkür ederim
%90 olması lazım işe yarama olasılığı yarıyor ama genel olarak herhangi bir problem olmadı daha önce sevgilimle kullanmıştık. Eğer olsaydı şu an evli olurduk zaten :/
:) bizde aşırı büyük hata yaptık çocuk düşünmüyorduk kullandım ama bilmiyorum umarım işe yarar
analdım anladım :D
yarım saat bile geçmeden aldım
yok bişe olmadı çok şükür
ben pek güvenmiyorum
:) :)
Benim birkaç kız arkadasım kullandı hiçbirisi hamile kalmadı fakat şiddetli bir regl donemi geçirmişler ayrıca 6 ayda bir kere filan kullanılması öneriliyor
6 ay mı onu ilk defa duydum neden
Ağır bir ilacmis sık kullanılmasını önermiyorlar doğurganlığa zarar verebileceğini düşünüyorlar
yarıyor güvenle kullanabilirsin. ama fazla kullanma yan etkileri var diğer korunma yollarınıd ene.
teşekkür ederim peki bir kere almam yeterlimi daha fazlasına gerek var mı
bir defa iki hapıda alacaksın. sık kullanma dediğim bunun sürekli günlük haftalık olarak demek istedim.
hı anladım :d
İlişkiden sonraki 72 saat içinde içmen gerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar