Bugün korona testi oldum. Sonuç henüz çıkmadı ama merak ediyorum bu akciğer filmi hakkında bir şey söyleyebilecek olan var mı? Belirtim yok bu arada. Sadece dün gece çok ateşim çıktı ama sabah kalktığımda düşmüştü. Sonra bir daha yükselmedi. Ben bir hafta önce zehirlenmiştim ve etkisi hala geçmemişti o yüzden gitmiştim aslında ama covidden şüphelendi doktor.
Ulan abazalar kadın akciğer filmine bile sapıklık yapıyorsunuz bu zirve başka olamaz yani xd ayrıca tekniker kolye mi o ne salak mı bu şekilde kolye ile çekmiş her neyse sana bilgi verecek kişi doktordur. Biz bunu anlayamayız. Birazcık sabret doktor sana bilgi verecek zaten merak etme.
RSNA xray ladina gore %30 lük 60 lik arası pek bisey anlamadım ayrica yanlis bisey demek istemem ama eğer sigara içmiyorsan eğer covid-19 veya baska turlu enfeksiyon görüluyor. belirtisi var yani geçmiş olsun arkadaşım.
Tam çözemedim. Covid olması belirsiz. Hafif Pnömoni de olabilir. Sigarayı bırak derim. Keşke doktora gösterseydin, çektirdikten sonra hemen sisteme düşer.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sigara kullanmıyorum. Doktor baktı ama bana bir şey söylemedi hakkında. Serum falan takmışlardı o arada
Kolye görünmesin diye üzerini çizdim sürekli taktığım bir kolye çevremdeki herkes biliyor risk almak istemedim. Çeken adam kolyeyi çektikten sonra farketti. Doktor bir şey derse tekrarlarız dedi ki sorun falan etmedi kimse kolyeyi