Dişlerimi bembeyaz yapmak istiyorum, ne önerirsiniz? Dişlerimin hali aşağıdaki gibidir
https://i.hizliresim.com/vYLggm.jpg
https://i.hizliresim.com/vYLggm.jpg
Dişlerin hassas ise karbonat limon suyu gibi asit içeren şeyler kullanma.
Hassas değilse 1 hatta 2 haftada 1 kullan. Diş minesine oldukça zararlı asitli şeyler.
Bunu dışında diş beyazlatmak için tozlar satılıyor. ben onlardan kullanıyorum. Ağız çalkalama suları var. Tavsiye ederim. Naneli diş ipleri var. Yemeklerden sonra diş ipi çok faydalı bence. Dişlerini fırçalarken sağa sola değil yukarı aşağı fırçala ve yavaş fırçala. Bazı diş fırçalarında diş beyazlatmak için bölümler oluyor. Ben ondan kullanıyorum.
Muz ve çilek kabuğunun da işe yaradığını duydum.
Ben hassas dişler için olan diş macunu, O bahsettiğim diş fırçası, Diş beyazlatmak için olan toz ve ağız çalkalama suyunu 2 gün sadece akşamları uygulayarak bir ton açtım, dişlerimi.
Diş hassasiyetim var, bu çürüklerle alakalı bir durum. Bu sebepten düzenli fırçalamayla bu hassasiyeti yok edip Ada çayı - tarçın - karbonat üçlüsüyle dişlerimi fırçalamayı planlıyorum. Çünkü buda beyazlatmak için bir yöntem.
...
Benimde konuşasım varmış yaa :D
Her zaman :D
Benim anneminde disleri beyaz ama bembeyaz istiyordu dokrora gittik konustuk ben kendi karima bile diş beyazlatma yapmiyorum saglikli birsey degil gerekte yok zaten dedi tavsiye etmedi tanidik olmasa gel yapiyim parayi aliyim der yani
bol sigara, kafeinli içecekler iç 3 günde 1 fırçala, baya aşama kaydedersin.
Dişçiye git arkadaşım temizlesin güzelce ondan sonra sürekli fırçala.
Cevap
4Cevap
Karbonatla nane yagi ve hindistan cevizi yagini karistir dogal dis macunu oluyo zaten. Karbonat dis beyazlaticidir ama mine tabakasini cizer. Bu nedenle hindistan yagi kat diyorum o engeller. Nane yagiysa agiza esansiyel koku vermesi acisindan :) beyazlatan dis macunlari cok daha zararli hos dislerin gayet beyaz ama sen bilirsin :)
diş fırçana limon suyu sık üzerine karbonat ve tarcın serpiştir hergün fırçalarsan böyle 1hafta içinde 5 ton rengi açılır. denedi onaylandı.
Her dişini fırçaladığında karbonat kullanabilirsin.
Aşındırdığı doğrudur ama beyazlatır. Her gün yapacağına haftada 1-2 gün yapsan bence bişey olmaz. Ayrıca tedavi olunca da aşınıyor :/
diş yapılarımız benziyor.. bende yapıcam dedim. lazer 1000 tl. ama doktor yapamam kusura bakma zaten temiz dedi
evet
bende aynı durumdan doktora gittim ama bana diş rengimin böyle olduğunu söyledi istesemde bembeyaz olmazmış
Beyazlatıcı özelliği olan diş fırçalarından al. sensodyne diş macununu önerim beyazlatanından. ve fırçalarken kopek dişlerinide fırçala genellikle on dişleri fırçalayınca onlar kalıyor.
Karbonatı deneme bence dıs doktorum zararlı oldugunu soylemıstı. En ıdealı dıscıye gıtmek benım fıkrım. Guzelce temızleyıp beyazlarıyolar ve uzun sure kalıcı oluyo cok pahalı da degıl
Karbonatla fırçala sonra maden suyuyla çalkala.
Sonra dişlerini macunla fırçala. Kesin yap. şimdi bile yapsan hemen etkisini gösteriyo.
Ricaa ederiim sonucuu yaaz:)
Biriside eksilemiş problemli yaaa :D
Faydasını gördün mü acaba?
Gördüm tabiii. Hatta şimdi yapsan bile hemen etki ediyo bir günde gerisini sen düşün
Karbonatı kullanma zararı var! Diş minesine zarar veriyor ve asit dengesini bozuyor.
karbonat tuz limon karıştırıp bir hafta düzenli uygula
Dişciye git diş temizletmek istyorum de beyazlarlar birader
Ama dişlerin beyaz bence zaten.
oha dişlerin çok güzel
dişçiye git beyazlat
Çamaşır suyuna yatır bence
Ahaha :D
Aloe vera diş macunu cok iyi ve saglikli
gayet beyazlar kanks
kireç sür mayk
Beyaz dişlerin
Dişlerin güZelmiş