oral b vitality cross action dis fırçam var. Sabah 6 da sarja taktım 16 saat sarj olmasi gerekiyor dedilerdi ama hala calismiyor acaba birseyi mi yanlis yapiyorum? herhangi bir isikta yanmiyor
en alttaki kismi takmadım ondan mi ki birde ilk aldigimizda sarj etmemiz gerekiyormus onu bilmiyordum sarj etmemistim
en alttaki kismi takmadım ondan mi ki birde ilk aldigimizda sarj etmemiz gerekiyormus onu bilmiyordum sarj etmemistim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Vitality modeli bildiğim kadarıyla şarj göstergesi olmayan bir model zaten. şarj aletinde ters oturtuyor olabilirsin ona dikkat et fırça sana dönükken şarj aparatının arkasında kalıcak kablo düz şekli böyle olması gerekiyo bu şekilde şarjda bırak 22 saat kadar bekle daha sonrasında hala çalışmıyorsa yetkili servise gönder cihaz arızalı da olabilir
cok rahat giren degil de diger kisma oturttum. umarım calisir cunku garantisini nereye koydugumu unuttum 😭
Onların içinde küçük piller var 16 saat çok uzun bir zaman
youtube da oyle diyorlae
Şarj aletinin voltajını yükselt
Fiste sabit takili dursun banyoda.
Uzerindeki. mavi tusa basarak calistirabilirsin.
calismiyor ise
kuzenimde benimki hep takili duruyor dedi ben 2 hafta hic sarj etmemistim
2 haftadir sarjda takili degilse taktiktan 3 5 saat sonra calistirabilirsin. Govde ve firca beraber sarj oluyor degil mi?
evet de 16 saat sarj olmali diyorlar
E tamam olsun bugunde sabaha tekrar denersin.
En alttaki kısmı takmayıp nasıl çalışmasını bekliyorsun
sarj aletinin girdigi yeri taktim alttakinin kablo ile bir baglantisi yo ki
birsey sorcam yorum silinebiliyor mu?
Kullanım kılavuzunda yazıyordur. Benim pilli.
Sarj olabilir pilleri taktıgına emin misin
Pili degistirilir