Stres ve üzüntü tetikliyormuş çevrenizde var mı olan. Bende yeni başlangıç düzeyde başladı tam teşhis için pazartesi gidicem. Bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi ya da olan varsa ne kadar sürede ilerledi?
Aa buuuu hastalık bende çıkmıştı ama benim birden başlamıştı ayak parmaklarında ya resmen böyle morarmisti reyno dediler sonra bana bı dr sıcak tutacaksın ayaklarını soğuktan olmuş dediydi ve çok ssukur benim geçti geçmiş olsun canım
Bana aspirin iyi gelmişti. Stressiz yaşamam imkansızdı. Zor geçti. 5prof gezdim. Hepsi saçmaladı. En son bıraktım tedaviyi. Kendi kendine yıllar sonra yavaş yavaş geçti
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
geçmiş olsun teşekkürler bilgi için tedavisi yok yazıyor internette
geçmiş olsun. İlk defa duyuyorum nasıl bir rahatsızlık bu? Senin elin de böyle mi ya da senin elin mi bu fotoğraftaki
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
benim elim değil bende morarmalar başladı oksijen gitmiyormuş sanırım duruma göre mavi mor ve beyaz oluyormuş parmaklar soğuk bir yüzeye dokunduğunda en ufak soğuğa maruz kaldığında parmaklar morarırıyor veya fotodaki gibi oluyor eski haline dönüyor ama sanki iğne batırıyormuş gibi hissediyorsun dönerken ben böyle biliyorum pazartesi daha net öğrenicem sağol balım🌸
oldum da morarınca korkup gitmiştik 😂 tam teşhis koymadılar bir şey mi gerekiyormuş bakılacak mıymış neymiş ama başlangıç düzey dediler ilerler mi bilmiyorum pek dinlemedim doktoru babam dinledi
soğuk bir yüzeye dokunduğunda en ufak soğuğa maruz kaldığında parmaklar morarırıyor veya fotodaki gibi oluyor eski haline dönüyor ama sanki iğne batırıyormuş gibi hissediyorsun dönerken ben böyle biliyorum pazartesi daha net öğrenicem