Sağlık adına faydalı besinler kullanılarak elde edilen yiyeceklerin tadı kötüdür fikrine katılıyor musunuz?

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Eski çağlara baktığınızda viking, roma, spartalı devirlerinde şimdiki gibi ne gdo biliniyordu ya da yapay gıda yapılıyordu. Ama o çağlarda yaşayan adamların yedikleri tamamen kendi ürettikleri saf %100 doğaldı. Adamlaro devirlerde sağlık açısından teknoloi yokken bile uzun ömürler yaşadı,ölmelerinin tek nedeni savaşlardı.
Ben de hazır gıdalardan bahsediyoruz sandım. Evet bazı bu tür sağlıklı denilen yiyeceklerin tadı kötü olabiliyor. Bünyeyi her türlüsüne alıştırmak lazım ne olur ne olmaz.
Dünyada ne kadar sağlıksız diye tabir edilen şey varsa hepsi çok lezzetli 😂😅
misal yulaf çok sağlıklı diyetlerin bi numarası sağlıklı yaşamın baş besini ama tövbe Yarabbim çok kötü tadı
Cevap
30Cevap
Öyle denemez ama sağlıksız olanların hepsi lezzetli
Bir parça sadece. Sevince oluyor. Mesela kereviz.
Tadı epey zor ama tavuk ile yapınca yeniyor 😃👍
Bazı konularda haklılar. Haksız olduklarına örnek. Havuç, karnabahar, brokoli çok sağlıklıdır haşlandıgında da nefis bi kıvamı ve tadı oluyor. Yoğurtla ya da nar ekşisiyle denemeni tavsiye ederim @luluşka
Çok yanlış düşünce kötü dediğiniz yemek size çok tatlı geliyor küçükken çok yaramazdık şeker çikolata vs. İsteyip dururduk ama şimdi her şeyi anlıyoruz 😊😊
Uzun zamandır abur cubur yemiyorum çünkü artık damak tadımda hoş bir tat bırakmıyor aksine doğal ürünler her zaman lezzetlidir.
Evet butur yiyiceklerin tadı kötü gelir herzman zaten insanının ağzı alistigini yemek ister nekadar sağlıklı da olda
Tamamen yanlış ama bu insanın damak tadıyla ilgili ve alıştığı yaşam biçimiyle ilgili mesela ben macha’yı seviyorum ama çoğu insan nefret ediyor
Elma sirkesi rutinim var faydalı bir şey ama kokusu sinirimi bozuyor, faydalı ama tadı değişik kavramı var.
Yaşım itibariyle aburcuburu bıraktım bu sebeple çok ayırmam yerimde sevmeden yediklerimde var elbette ama sevdiklerimide ıvır zıvıra tercih ederim
Bamya, yeşil fasulye çok lezzetli yiyecekler. Aynı zamanda sağlıklı da. Kiraz, elma hem lezzetli, hem sağlıklı 🌷
Bizim milletin sağlıklıdan anladığı bu ne beklersin ki balla tatlandırılmış mesela çok güzel kekeler var. Sağlıklı beslenmeden anladıklari tatsız tutsuz mide bulandırıcı şeyler keşke önce bilinçli olup bir araştırsalar.
Sağlıklı yiyeceklerin hepsi değilde, sağlıklı olmak için tüketilen abidik, gubidik sebzelerin tadı kötü ya.
Dünya böyle. Genelde bir şey iyiyse tadı kötüdür. Ama o damak tadına sahip olursan iyi gelmeye başlar.
Hayır ben brokoli kereviz lahana karnı bahara bayılırımmmm
Çok doğru. Hiçbirinin tadı zararlı yiyecekler kadar güzel değil.
Daha doğrusu sağlıksız besinler yemek zararsızdır abur cubur gibi evdeki gibi doğal olacak herşey...
Yanlış bir düşünce herkesin farklı ağız tadı vardır
Sağlıksız şeylerin tadı güzel algısı ne kadar doğruysa o kadar :D
Hayir gayet lezzetli oluyor sadece kullanilacak malzemeyi dogru yerde degerlendirmek önemli
Sağlıklı yiyecekler de çok güzel ama zararlı olanlar daha cazip geliyor
Valla börekten vaz geçmem ispanakli ya da kiymali😎
Saçmalık. Ben evde şeker bulundurmam. Genelde kuru meyve kullanırım. Kurutulmuş portakal kabuğunda olan şeker kaşık kaşık şekerde yok.
Bal ve pekmez hariç tüm sağlıklı besinleri çok severim. Özellikle kimsenin sevmediği bamya, pırasa ve ıspanak. 🤤
Yani katılmıyorum bu söze.
Çoğu öyle. Doğal, tatlandırıcı, aroma vs.. yok çünkü.
Sağlıklı olup tadı lezzetli olan yiyeceklerde var bence.
Burada her şey daha pahalı olduğu için diğer ülkelere göre adam akıllı diyette yapamioz. Lezzet katan şeyler pahali o yüzden hakli :(((
Tadi kötü mu bilmiyorum ama yedigim meyve tatsiz daha dogrusu sekersiz gelirse saglikli besleniyorum gibi gelir bana
Kesinlikle katılmıyorum. Çok lezzetli sağlıklı yemekler de var, tatlılar da var. Hem kilo almıyorsun vucudunda zararı yok hem de karnın doyuyor.
Elma Portakal kivi muz nar gibi sağlıklı şeyler tatlı ama
Çok doğru çünkü sağlıksız olan şeyler de katkı maddesi olduğu için çok lezzetliler
ben inanmiyorum iyisi de var kotusu de oyle genelleme olmaz
Beynin tamamen yanlis algıladığı düşünce..
Ön yargılarim var tabiii...
Abi çok doğru yaa jskzmxmc
Taşı kötüde olsa sağlıklı beslenme taraftarıyım
Yoo gayet lezzetli olanlarda var.
%100000000000000000 doğru
Bence çok doğru
Evet doğal oldukları icin
Katılıyorum
%90 dogru
Yanlış
Çok doğru
Doğru değil
Yok değildir mis gibi
Biraz dogru ama sebzeleri cok severim
Evet öyle
34 beden olmak güzel ama waffle daha güzel
Genelde öyle
Meyvelerin hepsi saglıklı tadlarıda gayet iyi :)
adam haklı :D
Hayir katilmiyorum.
Çok doğru
neredeyse hepsi :)
Doğru
yalann
maalesef:(
%90 doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?