Dedem bizi çileden çıkarıyor artık onu zorla kolundan tutup banyoya soksam ne olur acaba?

Yazmıştın buraya biliyorsunuz 1 sene önce dedeme küçük bir şaka yapmıştım annemgil evde yokken banyo küvetini kırmızı boya su ile doldurup bileğimi kesmiş gibi öyle küvete yatmıştım dedem girince fenalaşmış da hani komşularla hastaneye götürmüş tük biliyorsunuzDedem üst düzey asker emeklisi onun yüzünden askeri hastanelerde süründüm polisler ifademi aldı onun yüzünden reşit olur olmaz gözümü karakollarda açtım neyse adam 1 yıldır bizim banyoya girmiyor arkadaşlarına ya da onun eski bir ev var orada gidip yıkanıyor onun yüzünden koca bir yazı şehrin öbür ucunda olan onun evinde geçirdik şimdi kendi evimize döndük ama adam hala bizim banyoda yıkanmıyor babam onu haftada iki defa kendi evine götürüyor orada banyo yapıyor zamanla geçer dediler 1 yıl oldu geçmedi deli edecek bu adam beni bizimle oyun mu oynuyor
Güncellemeler
+1 yıl
Geçen gün isinirlenip bağırdım koskoca albay sın İlk defa mı kan görüyorsun sen dedim odasına kapanıp saatlerce ağladı sonra evime götürün beni diye bağırdı zar zor sakinleştirdi ler
Dedem bizi çileden çıkarıyor artık onu zorla kolundan tutup banyoya soksam ne olur acaba?