Yazmıştın buraya biliyorsunuz 1 sene önce dedeme küçük bir şaka yapmıştım annemgil evde yokken banyo küvetini kırmızı boya su ile doldurup bileğimi kesmiş gibi öyle küvete yatmıştım dedem girince fenalaşmış da hani komşularla hastaneye götürmüş tük biliyorsunuzDedem üst düzey asker emeklisi onun yüzünden askeri hastanelerde süründüm polisler ifademi aldı onun yüzünden reşit olur olmaz gözümü karakollarda açtım neyse adam 1 yıldır bizim banyoya girmiyor arkadaşlarına ya da onun eski bir ev var orada gidip yıkanıyor onun yüzünden koca bir yazı şehrin öbür ucunda olan onun evinde geçirdik şimdi kendi evimize döndük ama adam hala bizim banyoda yıkanmıyor babam onu haftada iki defa kendi evine götürüyor orada banyo yapıyor zamanla geçer dediler 1 yıl oldu geçmedi deli edecek bu adam beni bizimle oyun mu oynuyor
Güncellemeler
+1 yıl
Geçen gün isinirlenip bağırdım koskoca albay sın İlk defa mı kan görüyorsun sen dedim odasına kapanıp saatlerce ağladı sonra evime götürün beni diye bağırdı zar zor sakinleştirdi ler
Dedem bizi çileden çıkarıyor artık onu zorla kolundan tutup banyoya soksam ne olur acaba?
Haksız olduğun bir konuyu buraya pişkin pişkin yazmana mı yanayım yoksa bir de haklıymış gibi dedene sitem etmene mi? Ama troll soru gibi. En azından gerçekliğine inanmak istemiyorum.
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yeni üyesi galiba benim bir yıldan beri bu soruyu sormakla geçti hayatım yalan olsa insan inan ki sıkılır
Ben polis çocuğuyum. Babam binlerce ölü görmüştür cinayetlere baktı çok. Ama kendi kardeşini unutamaz. Bu sevdiğin birinde farklı olur. Yaptığın şakanın vicdan azabını çekmemene çok şaşırıyorum. İnsan insana bu şakayı yapar mı? Özellikle de o yaşta ki birine. Yani yaptığı şey iğrenç. Normalde beğenmediğim sorulara cevap yazmam ama bu sefer sinirlendim. Dışarıdan bir gözle yaptığına hiç baktın mı?
Ama bak yaptığın şaka öyle az buz değil. Hani hayalet kılığına girip korkutmamışsın ki sen bu adamı senin yaptığın şaka çok başka boyutta. Öyle sineye çekilebilecek bir şaka değil. Ve küçük de değilsin yani. 25-29 yaşları arasındasın. Bunu düşünebilecek olgunluk vardır diye düşünüyorum. Yaşlılar , askerler hep dağda kahramanlık hikayelerini anlatır. Ama dedenin buna alışkın olduğu anlamına gelmez. Belki de o gördükleri onda o zamanlar tranva etkisi yarattı ve sen bu yaptığınla ona bu hatırlattın. Sakın zorlama inan bana o adamı öldürürsün, katili olursun. Bırak nasıl istiyorsa öyle davransın. Sende hata çok büyük
15 inden sonra her şey oturur insanın kafasında. Bence bunun bilincinde olmalıydın. Tam tersine yaşlandığı için gençliğinde yaşadıkları onu tranvaya sürüklemiş olmalı. Öyle dayanıklı olursun diye bir şey yok. Sen şimdi bir ölü görsen sürekli görmek mi istersin yoksa bir daha asla görmemek mi? Bence dedeni sıkıştırma bir hata yapmışsın ve bunu çekmek zorundasın başka çokta yolu yok. Ve lütfen sen kimseye şaka yapma anladığım kadarıyla çokta dozunu tutturabilen biri değilsin
Ya ne bileyim olayım buraya vardığını hiç düşünmedim hep anlatıyor patlama olmuş arkadaşlarının cesetlerini giddip toplamış bile küçücük bir şakayı ne hale getirdi ya neden bu kadar oldu ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Adamı öldürürsün bence uğraşma basın temelli belaya girer bir psikolok eşliğinde deneyin birde bence yaşlıların dilinden anlamak zor
Götürdük ol aydan beri psikolojik destek alıyor zaten
Yaşlı insanlarla öyle dalga geçme öyle şakada olmaz bigün sende yaşlanacan yaşlandıkça insanın psikolojisi iyice hassaslaşır.
Ya dediğim gibi albay emeklisi ömrü çatışmada dağda da geçmiş adam ilk defa kan görmüyor ki ya
Olabilir etkilenmiştir
Of bir şakayı ne hale getirdi ya
Yanlış yapmışsın ya birşey olsaydı artık vicdan azabı çekermiydin bilemiyorum. Benim dedem olmadı hiç olsa kıyamazdım
Ya dediğim gibi albay emeklisi ömrü çatışmada dağda da geçmiş adam ilk defa kan görmüyor ki ya
Haksız olduğun bir konuyu buraya pişkin pişkin yazmana mı yanayım yoksa bir de haklıymış gibi dedene sitem etmene mi? Ama troll soru gibi. En azından gerçekliğine inanmak istemiyorum.
Yeni üyesi galiba benim bir yıldan beri bu soruyu sormakla geçti hayatım yalan olsa insan inan ki sıkılır
Ben polis çocuğuyum. Babam binlerce ölü görmüştür cinayetlere baktı çok. Ama kendi kardeşini unutamaz. Bu sevdiğin birinde farklı olur. Yaptığın şakanın vicdan azabını çekmemene çok şaşırıyorum. İnsan insana bu şakayı yapar mı? Özellikle de o yaşta ki birine. Yani yaptığı şey iğrenç. Normalde beğenmediğim sorulara cevap yazmam ama bu sefer sinirlendim. Dışarıdan bir gözle yaptığına hiç baktın mı?
Ama ben işlerim bu noktaya geleceğini hiç düşünmemiştim sadece biraz korkardı şaka yaptım diyecektim olup bitecekti
Ama bak yaptığın şaka öyle az buz değil. Hani hayalet kılığına girip korkutmamışsın ki sen bu adamı senin yaptığın şaka çok başka boyutta. Öyle sineye çekilebilecek bir şaka değil. Ve küçük de değilsin yani. 25-29 yaşları arasındasın. Bunu düşünebilecek olgunluk vardır diye düşünüyorum. Yaşlılar , askerler hep dağda kahramanlık hikayelerini anlatır. Ama dedenin buna alışkın olduğu anlamına gelmez. Belki de o gördükleri onda o zamanlar tranva etkisi yarattı ve sen bu yaptığınla ona bu hatırlattın. Sakın zorlama inan bana o adamı öldürürsün, katili olursun. Bırak nasıl istiyorsa öyle davransın. Sende hata çok büyük
19 yaşındayım öncelikle öylesine büyük yazdım bilmiyorum böyle işte asker adam dayanıklı olur diye düşündüm
15 inden sonra her şey oturur insanın kafasında. Bence bunun bilincinde olmalıydın. Tam tersine yaşlandığı için gençliğinde yaşadıkları onu tranvaya sürüklemiş olmalı. Öyle dayanıklı olursun diye bir şey yok. Sen şimdi bir ölü görsen sürekli görmek mi istersin yoksa bir daha asla görmemek mi? Bence dedeni sıkıştırma bir hata yapmışsın ve bunu çekmek zorundasın başka çokta yolu yok. Ve lütfen sen kimseye şaka yapma anladığım kadarıyla çokta dozunu tutturabilen biri değilsin
Ben de öyle yapmaya çalışıyorum ama ben sen tanıdıklara banyoda torunumu ölü buldum diyor beni rezil ediyor
Senin yaptığın şakada tam eş.. k şakasıymış
Ya benim dedem albay emeklisi ilk defa kan görmüyor ki bu adam
Ellerini yikamiyor mu hiç orda
Hayır normal lavabo muz var banyoya hiç girmiyor
Kapısını açık bırakın alışsın travması canlanıyor heralde nasıl korktuysa bi psikoloğa götürün ya da
Götürdük zaten olayın ilk gününden beri psikolojik tedavi görüyor Allah'ım adam bir şakayı ne hale getirdi
Öyle deme çok korkmuş demekki adamın hayatta kaldığına şükret yaşlıların kalbi zayıf nasıl casaret ettin
Ya ne bileyim olayım buraya vardığını hiç düşünmedim hep anlatıyor patlama olmuş arkadaşlarının cesetlerini giddip toplamış
bile küçücük bir şakayı ne hale getirdi ya neden bu kadar oldu ki
Alışık olmasına rağmen yani düşün nasıl etkilendiğini Size çok değer verildiğinden korkmus üstünden atamamış üzüldum adama lann ksjf
Ya acaba aynı şekilde ben yine yatsam banyoya yine aynısını görse toparlanır mı
Bu sefer kapten gider adam valla
Offf ne bikiyim ya çaresiz ce düşünüyorum
Yaşlı lar hep böyle
Offf offf