Koronayım, tat ve koku bilmiyorum. Bunun yerine farklı iğrenç koku ve tat alıyorum herşeyden. Katlanacak gibi değil. Döneceğim mi eski halime?
Psikolojik olarak dipteyim, bu iğrenç koku yüzünden.
Psikolojik olarak dipteyim, bu iğrenç koku yüzünden.
Tat olayı pozitiften düşüncede devam ediyor, yaklaşık 1 1.5 hafta içinde birazda olsa iyileşme sağlıyor tam anlamıyla düzelmesi atlattıktan 1-2 ay sonra olur.
inşallah geri döner, yoksa yaşamanın bi anlamı kalmaz böyle
Aynen bende öyleyim hatta korona olduğum süreçten 7 ay geçti. Daha yeni yeni çekilmeye başlıyor. O kadar psikolojik yönden sorunlar yaşadım ki sadece bende böyle diye bunalımdaydım. Ve ben normal hayatımda da aşırı kokulara karşı hassas biriyim. Belki de bu yüzden bu kadar uzun çekiyor. Et yiyemiyorum hayatımdan çıktı resmen acılı olursa yiyorum tat hiss etmeden için
Cevap
0Cevap
gecici o birkac ay surebilir
hayır ya hayır, bi kaç ay olmasın bi kaç hafta olsun. Bu kokuya tahammül etmek zor, tarifsiz iğrenç koku
o sure belirsiz birkac ay surecek diye sart yok sakin ol hayattasin ve bu gecici bir etki
bana kötü koku- tat koronadan sonra oldu şu an nasıl düzeldin mi 2 aydır böyleyim
atlattım, ama hala bazı şeylerin tadı ve kokusunu eskisi gibi alamıyorum :( Yüzde 80 koku ve tat alıyorum tam değil
ne kadar sürdü peki? benim berbat durumda umarım en kısa zamanda kurtuluruz💜
2 aya yakındır böyleyim hala devam ediyor
aynı. ben de 2 ay oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?