HBsAg (Kemoluminesans veya benzeri) Sonuç 0.46 NegatifSonuç Birimi S/COReferans Değeri 0 - 0.99Rapor Tarih 27.11.2020
Sonuçlarım böyle çıktı
Hepatit b ciddi bi rahatsızlık değil korkulcak bişey yok sadece doğumda bebegine ve sana aşı yapılmalı tek bunun bilinmesi gerekli ama şunu unutma hepatit b cinsel yolla bulaşır bende sinirin buna sanmıstım aldatıldım falan demek istedin diye düşündüm ama sen hastalıktan korkmussun korkulacak bi durum yok onda
Bebeğimle benim suçum ne
Yemin ediyor bilmiyorum nerden bulaştığını. eşim evine bağlı bi insan. bende çıkarsa yarın testten sonra napıcam ben şimdi
Bağışıklık almış derken hep taşıyıcımı olucam ben yani
Benim başkasına bulaştırma riskim nedir peki
Kısacası kan veremem ve ilerideki bebeğime bile zararım var. ben düzenli kan veren biriydim biliyormusunuz. bağış yapardım yılda 2 defa
Çok üzgünüm ben ya çok
Anti HCV (Mikropartikül immün assay-MEIA veya benzeri) Sonuç 0.04 NegatifSonuç Birimi S/COReferans Değeri 0 - 0.99Rapor Tarih 27.11.2020
HBsAg (Kemoluminesans veya benzeri) Sonuç 0.46 NegatifSonuç Birimi S/COReferans Değeri 0 - 0.99Rapor Tarih 27.11.2020
Sonuçlarım böyle çıktı
Cevap
6Cevap
Ee test yaptırmış söylemiş ne var bunda da vicdansizlik oluyor anlayamadım doğrusu söylememesi mi gerekiyordu ?
Böyle bişeyi varsa bana öğrendiği gün söylemesi gerekmez mi. Bende bazı belirtileri var ve ben doktora gidicem diyince söylüyor
Hmm daha önceden bildiği bir hastalığı sonradan söylüyor anladım ozaman ewet haklısın çok yanlış birşey yapmış bu durumda söylemesi önlem alması gerekiyordu hemen doktora git test yaptır kesinlike sağlık ihmale gelmez gerçekten aptal biriymiş insan böyle birşeyi sozlemezmi ya
İnsanın başına herşey gelebilir. ama bana bunu söylemesi gerekliydi. yarın doktora gidicem
Evlenirken bunun testini yapıyorlar birşey çıkmadı mı o zaman
Çıkmadı o zaman
Anlamadım. bilmediğim için. evlenmeden önce yoktu böyle birşeyi. herşeyimiz normal çıkmıştı.1 ay önce şüohelenip gitmiş ve hepatit b çıktı bende dedi. bendede varsa bu geçermi
Kendiside bilmiyor. yemin ediyor seni aldatmadım diye
Seni kaybetmemek için söylememiş vic dann sızzz
Bir insanın hakkına girmek değilimdir bu
Sonuçta bu kalıtsal birşey bu gizlenebilecek bir durum değil
Hiç bilmediğim bi durum
Test yapılıyor ama oradan çıkması lazım herşeyin fakat yeni bir durumsa bilemem
Evlenmeden once biliyormuydu
Yoktuki o zaman
Sonradan bilfiği halde söylemedi ama
Yuhh yaa onceden solemedimii
Söylemedi ve evlenirken test olmuştuk. bişey yoktu
Kendiside bilmiyor nerden bulaştığını.1 ay önce şüphelenmiş kendinde gitmiş ve hepatit b olduğunu öğrenmiş
Yani sana da mı bulaşmış
Bilmiyorum.10 gündür bazı sıkıntılarım var. iştahsızlık sürekli karnımda bi şişlik. doktora gidicem dedim. o zaman söyledi
eee?
Doktora gidicem yarın test yaptırıcam. ya bendede çıkarsa
çıkabilir... neden vicdansızlık dedin ki buna. sonuçta tedavi diye bişey var değilmi. kadına bak eşindeki rahatsızlık için değilde kendine bulaştıracağı için tedirgin. Senin, nikahta iyilikte sağlıkta diye başlayan ettiğin yeminine tüküreyim ben.
Biliyor ve bana söylemiyor. ne yemininden bahsediyorsun sen bile bile insan sevdiğine hastalık bulaştırırımı
siz nikahtan önce test yaptırdınız orada çıkardı olsaydı ve sağlık sistemi onu hemen takibe alırdı. yeni ortaya çıkmış belli... belliki verilen sözler, edilen yeminle senin umrunda değil... belanı bulursun umarım.
Arkadaşım 10 gündür bazı sıkıntılar yaşıyorum iştahsızlık karnımda şişlik sürekli doktora gidicem diyince söyledi bana. sendemi hepatit b sin yoksa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?