Burnum nasıl eski haline gelir?

Arkadaşlar benim burnum biraz büyük ve kemerli. Kendimle barışığım, hiçbir zaman çirkin olduğumu hatta burnumun büyük olduğunu bile düşünmedim. Ama ilkokulda iğrenç insanlar alay etmeye başladı. İster istemez kompleks yaptım sürekli burnumla oynamaya başladım ama sürekli her an. Lise 3teyim okul değiştirdim sınıfta öyle iğrenç öyle adi insanlar var ki sürekli burnuma laf eden ve sürekli bana sataşan hem komplekse girdiğimden hem de sıkıntımı atmak için yine sğrekli burnumla oynamaya başladım ama her zamankinden fazla. Kendimi yine asla çirkin görmediğim halde sürekli burnumun ucunu çekiştirdim kaldırdım oynadım işte büyüdükçe büyüdü. Lütfen düzgün insanlar cevap versin. Annem sürekli beni uıyardı ''Oynama iyice büyütme, bozma burnunun şeklini''. Ama bende tik halini almış, yapmadan duramyıyorum. Gerçekten o iğrenç insanlarla ilkokulda karşılaşana kadarki burnumun şekliyle şu anki şekli o kadar farklı ki. Burnumun ucunda o etli kısım yanlardan şiş gibi görünüyor, yop gibi, önden de ortadaki yer V şeklinde baya sarkmış gülerken burnum önden tamamen V şeklini alıyor. Arkadaşalr lüfen yardım eddin çok pişmanım burnum neştersiz nasıl eski haline gelir? Haniucunu hafifçe sürekli kaldırıp biraz bastırarak düzelir mi? Estetik ameliyata karşşıyım kendimi seviyorum burnum benim bir parçam, kolumdaki kemik gibi bir kemik ona asla neşter değirmem. Sorunum sadece kendi bozduum kısımla, ucuyla. Lütfen düzgün insanlar yardım etsin arkadaşlar. Ve benim yaşadaıklarımı yaşayan varsa onlarla konuşmak isterim. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Burnum nasıl eski haline gelir?