Siyah ayva tüyler normal mi? Kalın değil ama tenim çok beyaz ve gözüme batıyor, anormal mi?

Göğüs arası
Göğüs arası
Göbek
Göbek
Regl düzensizliğim yok, hatta doktor yumurtlamama bile baktı gayet iyisin dedi. Sadece hafif prolaktin yüksekliği var 35 çıktı. Onu da antidepresan kullanımı yapabilir dedi. Başka da bişeyim yok. Normal mi ben mi abartıyorum. Kimisi diyor kızlarda ayva tüyleri siyah olamazmış sarı olabilirmiş siyahsa hormonal bozukluktandır diyorlar öyle mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Ya ben doğuştan böyleydim aslında tenim çok beyaz bembeyaz ama saçlarım kaşlarım ve vücut tüylerim siyah daha doğrusu ten rengim çok açık olunca gözüme batıyor. Ama sarışın değilim ki tüylerim nasıl sarı olacak. Kaşlarım, saçlarım siyahken..

Ama yinede gözüme batıyor. Bide zayıfım 34 bedenim. İlla ki bunun da etkisi oluyor hafif kilo alsam 38 beden olsam cilt gerilir.

Ya bide hormon bozukluğundan tüylenme benim bildiğim adet düzensizliği yüzünden oluyor. Bende o yok. Doktor çok iyisin dedi.
Siyah ayva tüyler normal mi? Kalın değil ama tenim çok beyaz ve gözüme batıyor, anormal mi?