Uzun zamandan beri gözümün altında bir iki tane çizgi var belki hep vardı ama bu aralar çok incelediğim için her şeyi takıyorum çoğu insana baktım hepsinde var ama bu bir yaşlılık belirtisimi :(
yaşlılık belirtisi olabilir de kaç yaşındasın daha? 35 yaşına gelmedikçe yaşlılık belirtisi olamaz. hayatında yaptığın yanlış şeyler yüzünden o haldedir. düzenli bir uyku saati yap. 12 de uyuyup sabah 8 de kalk mesela ama 8 saat uyduğuna emin ol. bolca su iç. dengeli beslen. makyaj o çizgileri daha belirgin hale getiriyor. uzak durmalısın. salatalık koyup gözlerini dinlendir. ama en önemlisi uyku ve su. düzenli yaparsan etkisini görürsün.
ya yaslilik belirtisi olamaz bu tek basina genc biri bile uykusuz kalirsa yorgun susuz stresli cok tuz tuketen boyle olur. Elektronik esyalardan uzak dur dinlen bol bol. Gecer.
evet surekli pcde takiliyorsan normaldir. Dinlendirici gozluk al yorma kendini gozlerini patates dilimlerini kes koy gozune su ic bol bol yuru gez elektronik esyalardan uzak dur. Bende de oluyor. Ne zaman ki birakiyorum uzaklasiyorum herseyden dinleniyorum duzeliyor.
En İyi Cevaplar