Sağlık & Diyet Ankara Gata hastanesinde antikor testi yapılır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Antikor testi yapılıyor mu bilen var mı Güncellemeler+1 yıl Ankarada hangi hastaneler yapıyor Ankara Gata hastanesinde antikor testi yapılır mı? Görüş Yaz 1 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
büyükyorumcuFenomen Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Sars Cov-2 Ig M ve Ig G testini soruyorsanız yapılmıyor. Ankarada görev yapıyorum. Gata ile sürekli iletişim halindeyim ordan biliyorum. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 3 yorumu gör Soran +1 yıl Peki hangi hastaneler yapıyor ve ayrıca saglık ocakları da yapar mı Yorumla büyükyorumcu +1 yıl Devlet yapmıyor. Düzen laboratuvarı yapıyordur büyük ihtimalle. Hızlı testlerde antikor bakılıyor. Eczanelerde hızlı test varsa onlarla bakabilirsin. Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani koca ankarada antıkor yapan yok mu. Sadece o laboratuvar mı yapıyor. Eczaneden nasıl yapılır peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
1Görüş
Sars Cov-2 Ig M ve Ig G testini soruyorsanız yapılmıyor. Ankarada görev yapıyorum. Gata ile sürekli iletişim halindeyim ordan biliyorum.
Peki hangi hastaneler yapıyor ve ayrıca saglık ocakları da yapar mı
Devlet yapmıyor. Düzen laboratuvarı yapıyordur büyük ihtimalle. Hızlı testlerde antikor bakılıyor. Eczanelerde hızlı test varsa onlarla bakabilirsin.
Nasıl yani koca ankarada antıkor yapan yok mu. Sadece o laboratuvar mı yapıyor. Eczaneden nasıl yapılır peki