Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok geçmiş olsun, Allah şifa versin öncelikle. Uzaklasti derken konuşmuyor musunuz soğuk mu davranıyor sana? Benim sevgilim de Corona oldu, aramız da bozuktu 2 haftadır falan konuşmuyorduk doğru dürüst Çok fena tartışmiştik. Ama ne olursa olsun yanında oldum hatta dedi ki ben hastayım diye böyle davraniyorsan gerek yok dedi, ayrılacaktik nerdeyse ama şimdi çok ilgileniyorsun dedi. Ben de çünkü seviyorum kötü zamanında yanında olmayacaksam hic olmayayım dedim. Aramiz da düzeldi şükür. Senin kötü gününde yanında olmayanı sende iyi gününde alma yanına. Ne gereği var ki? Sevseydi böyle bi zamanda yanında olurdu. Uzakta demişsin ama gerekirse çıkıp gelirdi. Kusura bakma kardeşim belki çok üzüleceksin ama ayrıl gitsin. Zaten sevmediği apaçık ortada. Günün birinde mutlaka ayrilacaksiniz o zaman daha fazla vakit geçirdiğin için daha da zorlaşacak. Acık açık da söyle ona da, zor günümde benimle ilgilenmiyorsun merak etmiyorsun, belli sevginin ne kadar fazla olduğu de. Icinde kalmasın. Uzulme bu arada senin tek ihtiyacın moral. Biliyorum çok zor olacak ama sabret. Karşına iyiler de çıkar elbet.
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada 7 gün olmuş yeni farkettim. Daha yeni çıktı karşıma soru niyeyse. Nasılsın şu anda?
Soran+1 yılHerkes bugün yanıt vermeye başladı noldu da sorum yeni çıktı anlayamadım bende mdndmnx iyiyim teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılSevgilinle nasıl aran
Soran+1 yılDüzeldi. Hastasın diye seni rahatsız etmemek için yazmamıştım dedi.
Cevap sahibi+1 yılİyi bari sevindim senin adına ☺️
En İyi Cevaplar
Zor zamanında yanında olmayan kim varsa bak sevgili veya arkadaş hepsini hayatından çıkar boşa yer kaplamasınlar bu hayatta insanlar birbirine destek olmayacaksa ne zaman işe yarayacak ki? Uzakta olmak bir bahane değil bak sana alternatif söyleyeyim A yaşadığın şehre gelip seni camdan görmesi ve telefonla konuşmanız. B görüntülü arayıp sana hediye kargolatması (önlemler kapsamında). Hadi maddi durum yoktu cart curt C araştırma yapıp ne yapıp ne yapmaman gerektiği hakkında konuşması ve seni bu konuda rahatlatması her zaman yanında olacağını söylemesi bak sevgili demiyorum bunu bana kardeşim dediğim insanlar da yapar ama sevgili diyorsan inan bana zor durumda yanında olmicak adam illerde omzuna başını yaslayıp dayanacağın hayat arkadaşın olamaz benden tavsiye ayrıl üzülme demiyorum üzül ama kaybettiğin zamana üzül verdiğin değerin karşılığını alamadığına üzül çünkü bunun telafisi veya bahanesi olamaz olmamalı çünkü ucunda ölüm var.
Bu arada Allah acil şifalar versin ailene de sana da umarım yakında sağlığına kavuşursun. Geçmiş olsun kardeşim.60 Yorumla
- Sağlık konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılHoş bir durum değil hastalık zamanı psikolojik durum çok önemlidir. Bu nedenle maddi manevi yanında olmak lazım hasta olanların. Bir dua çok masraflı ve zor değil sadece sevgili değil eş dost akraba içinde durum aynı.
150 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
+1 yılAma diğer meseleler olunca hemen ilgi alaka oluyor değil mi? Bence birakmalisin , daha çok uzulmeyi bir kenara koy , çünkü o kişi seni insanlığın hanimefendiligin kadina verdiği sevgiye verdiği değerler olarak sevmemiş , senin kalbine , sevgine , onuruna , haysiyetine senin değerlerine yönelik olarak sevmemiş hatta seni hiç sevmemiş , sadece zamanı gelinceye kadar kullanabileceği boşluk doldurabilecegi disiliginden faydalanabileceği biri olarak görüp , vakti geldiğinde bırakacağı biri olarak görmüş sadece kendini düşünen biri olsa gerek. Böyle biriyle bağlantıyı koparmak bir insanı neden üzebilir? Burada senin en önemli avantajın , sana hiç bir şekilde değer vermeyen birinin gerçek yüzünü daha ileri bir safhaya ulaşmadan görmüş olman. Bırak ve yoluna devam et.
10 Yorumla
+1 yılCanim benim 3 yilda seninle olan alakasi bu kadar kesmiş bir insandan gelecekte ne bekliyorsun ki? Ayrilsam üzülürüm demissin ayrilmazsan mutlu mu olucaksin. Emin ol ayriliga alisilir ama sana deger vermeyen bi insandan ilgi beklemenin verdigi acı hisse alisilmaz Bu hayatta sana deger vermeyen kimseyi yanında tutma ve herkesten önce sen kendine değer ver Kendin demissin iyi gun dostu Cikti diye sana kendi hayatimdaki insandan ornek vereyim ben kanser atlattim inan saçimda tek tel kalmamisti ama o bunu sorun bile etmemisti bana destek oldu hastalik zamanimda yanimda oldu herkesten cok hemde cunku beni seviyor senin hayatındaki insan seni zerre kadar sevmiyor yerinde olsam bir an bile dusunmem hiçbir aciklama yapmadan o insanı hayatimdan cikaririm mesaj attiginda artik hayatımda değilsin derim o kadar çünkü beni basitlestiren insan mutsuzluktan baska birsey vermez
10 Yorumla
+1 yılEn çok bu dönemde ustune düşmesi gerekirken yaptığı cok ayıp birsey bence sen Şu an hastaliginla ilgilen insallah tez zamanda iyilesirsin Şu an senin saglik durumun onun seni onemsemesinden cok daha önemli o morali kendi çevren verir sana ailen arkadaşların ararsa da o zaman hesaplasirsin onunla
20 YorumlaSevse arar sorardı gelmemesi normal corona bu sonuçta ama insan bir arar geçmiş olsun der düşüncesiz bir sevgilin var ya da gerçekten sevmiyor seni. evlensen evden kaçar demek ki...
Boşver sen kendi sağlığına bak ve iyi olup ayağa kalkınca sende tanıma onu herşey bu kadar basit madenki sen de tepkini bu şekilde koy ortaya. çok geçmiş olsun.10 Yorumla
+1 yılBence zor gününde kendini bellit etmiş yani çok aşırı önemli bir sebebi yoksa böyle yapması çok yanlış
Bende pozitifim karantinadayım eski erkek arkadaşım ayrılmış olmamıza rağmen kaç kez halimi sordu cevap vermedigim halde yirmi dakika da bir su içmem gerektiğini hatırlatıyor bana alarm gibi
Gerçekten seven biri böyle durumda hep destek olur mesaj atmakla bir arama yapmakla yorulmayacak ya da zaman da kaybetmeyecek çok saçma ilgilenmemesi psikolojik desteğe ihtiyacın varken göstermiyor10 YorumlaMalesef kimseden birşey beklemeyin bu dönem de, pekâlâ destek olsa sizin açınızdan daha iyi oludu ama olmuyor işte. Enerjinizi bu tarz gereksiz şeylere yönlendirmek yerine, iyileşmeye gerekli vitaminlerinizi almaya moral toplamaya odaklanın. Ne yazık ki böyle günler de, ak kara ortaya çıkıyor ve tanıdığımızı sandığımız kişilerin maskeleri bir bir düşüyor. Çok geçmiş olsun, umarım biran önce iyileşirsiniz
20 YorumlaAslında yıpratmasın... Tam tersine korona senden sağlığını almış ama belkide ileride güvenip hayatı paylaşacağın insanı tanıtmış sana... Bence sevinmelisin...
60 Yorumla
+1 yılBence zarf at ne düşündüğünü anlarsın.. Ayrılmak istiyorum ne olacağım belli degil zaten seninde umrunda degil de.. Bakalım ne diyecek
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yaptım bende ama zarf değildi gerçekten ayrılmak istedim. Hastasın seni rahat bırakmak istedim ondan yazmadım cart curt dedi
- +1 yıl
Dememi ilişkiniz iyi gün ilişkisiymiş.. Özelden yazarsan bununla ilgili bir anımı anlatırım.. Bazen herşey göründüğü gibi olmayabiliyor
+1 yılSevgili olmayan bile merak edip soruyor, sevdiğin ve hayatını paylaşmak istediğin insanın bukadar umursamaz olması çok kötü.. seven merak eder, ara sorar nasılsın diye, illa gelip bakmasına gerek yok. Bi mesaj atsa, arasa zaten hiç bir sorun olmazdı.
20 Yorumla
+1 yılGörüşlerin hepsini okudum☹️ seni bu durumda en iyi ben anlayabilirim, kötü gününde yanında olmuyorsa iyi gününde de olmasın. Bu günlerde destek önemli ilgi önemli vefa çok çok önemli.. ayrılmak için yeterli bir sebeb sıkma canını.🙏
20 Yorumla
+1 yılöncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin, bu olayda anlamış oldun bence nasıl karaktersiz olduğunu yarın bir gün evlensen o zamanda bakmaz yapman gereken belli ayrıl en zor anında yanında olmayacaksa daha ne anlamı var beraber olmanın?
10 YorumlaMalesef sevmiyor sevmiş olsaydı arar sorardı seni mutlaka. Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah. Bu sayede çevremizdeki insanları daha iyi tanımış oluyoruz
20 Yorumla
+1 yılSeven insana bahane olmaz ancak sevmeyenin bahanleri olur, yanına gelsin demiyoruz ama insan arar be sorar ne haldesin nasılsın durumunda değişme var mı? Sen ondan şu an sadece destek moral bekliyorsun zaten başka beklentin yok ki? Belki başka biri bile vardır insan sevdiğine bu kadar duyarsız olmaz. Heleki ölümcül riski olan bir hastalık zamanında sağlık bu sağlık. Def et gitsin daha fazla aptal yerine koydurma kendini
10 Yorumla
+1 yılÇok haklısın öncelikle kendi sağlığını düşün Bu kovid döneminde moral çok önemli, benim konuştuğum çocuğun değil kendisi hasta olunca ailesi hasta olunca bile 50 kere aradım. Yani demem o ki iyi gün dostuymuş. İyi gün dostundanda bir şey bekleme. İnsan arar sorar Nasıl oldun iyi misin diye? Hiç olmadı moral verir destek olur. Bu harbiden hayvanmış yani
10 Yorumlainsan bu pandemi sürecinde arar sorar gerekirse evine sıcak yemek siparişi verir. bu süreçte sevdiğinle ilgilenmeyeceksen ne zaman ilgileceksinki. insanları anlamak gerçekten çok zor. vefasız insanları alıp götürse bu virüs :)))
20 YorumlaBende pozitif im ve sevgilimin şu an vize haftası ama gün içinde bir kez dahi olsa sorar yazar ki buna rağmen bazen tripli oluyorum yani düşün 😂 her an konusssan sıkılırsn oda bana dedi ki her saniye konuşulmaz mesela konu oldukça konuşulur hak da verdim şu an iyi. Ama ayıp yapmış sana
10 YorumlaArarsa ya oda korona olursa korkusu var galiba arkadaşta boşver bu zamanlar da belli oluyor gerçek seven ve değer verenler bu yüzden sende ona göre muamele yap
10 Yorumla
+1 yılAşk acıdır geçip giden bir hevestir sadece verilen sözler de tutulmaz belli bir süre sonra asker arkadaşıymış gibi davranmaya başlar eskisi gibi değildir 7 ay canım cicim balım peteğim sonra bir sus ya kapa çeneni ne diyorsun sen vs. bende hiç sevgili yapmayın millet neden insan kendine acı çektirsin ki
10 Yorumla
+1 yılSeven ilgilenir, yanında olur, telefonda bekler gerekirse ama bazı şeylerin açıklaması yok. Bazen bir musibet bin nasihatten iyi gelir.
20 Yorumla
+1 yılDeğer vermiyor işte, ben şimdi kendi adıma konuşayım ona bir şey olsa benim canımdan can gidiyor kusura bakma da bu seni sevmemiş hiç.
20 YorumlaSevgilinin aslında sevgilin olmadığının kabak kadar net göstergesidir
30 Yorumla
+1 yılOndan hayır gelmez. Seni sevdiğini sanmam bunun yanında birde merhametsiz. Ne demişlerdi" her şerde hayır vardır"
10 Yorumla
+1 yılSevgilimi geç insanlık olsun diye araması biri bence bu iş bitmiş aramasigi için yazma bidaha bu ne vurdumduymazlık böyle
10 Yorumla
+1 yılhaberi varmıydı eyer var veböyle davranıyorsa ayrıl yoksa işi falan çıkmış olabilir yoğun olabilir bunlarıda düşün fevri davranma
10 Yorumla
+1 yılseni sevseydi durmadan arardı empeti kur o olsaydı sen arardın demi sana değer vermeyen biriyle olmanın anlamı yok
10 Yorumla- Sağlık konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yılBir de bu adamla evliliği düşünme sakın. Ne kadar menfaat düşkünü olduğunu şimdiden görmüşsun buna rağmen ciddi bir adım atarsan büyük hüsran olur...
10 Yorumla
+1 yılO nasıl sevgiliymiş insan nezaketen bari nasılsın iyimisin diye sorar seni sevdiğine eminmisin bu çocuğun
10 Yorumla
+1 yılyeterince sevmiyor demekki seven insan uzakdada olsa arayıp sorar yani durumunu ilgi gösterir her zaman arar mesaj atar
10 Yorumla
+1 yılGözünde fazla bir değerin yok anlaşılan dediğin gibi seni araması hatta eskisinden daha çok ilgilenmesi gerekir telefon ilede olsa
10 Yorumla
+1 yılEvet sevmediği ve değer vermediği anlamına gelir, sana hayır gelmez o kişiden...
20 YorumlaEvet bence de sevmiyor. Seven insan korkar, arar, ilgilenir
20 Yorumla
+1 yılSana buzamanda destek olması gerekiyor Ken uzak durması değer vermiyor sana boylesinden uzak dur
20 YorumlaSağlık konusunda 331 cevap paylaştı. Cok uzuldum. Eşinizi doğru secin bence. ilgisiz insanla hayat zor gecer
20 Yorumla
+1 yılDeğer verse azıcık bile merak ederdi ondan sana fayda gelmez ayrıl
20 Yorumla
+1 yılDaha iyi işte bazı şeyleri erkenden görmüş oldun bence üzülme bundan dolayı
20 Yorumla- Sağlık konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yıl15 gün kullanım dışı olacağın için seni düşünmüyor başka kız bulmuştur kesin
20 Yorumla Aramıyorsa sevmiyor ve önemsemiyorum. Bu insana yol vermelisin.
10 YorumlaSağlık konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sabırlı ol. Şu regl ve hastalık bir bitsin durumu sakin kafayla tart.
10 YorumlaSalak bir adammış, covid sevgilinin yanında melek kalır, seni yiyip bitirecek, geçmiş olsun
10 Yorumla
+1 yılKorona oldun gözünden düştün kıçımı döndüm sana pikaçu
10 Yorumla
+1 yılKıymetlisi değilsin kendinde söylüyorsun ama gerçeği kabullenemiyorsun
10 Yorumla
+1 yılBen arayım istersen. Bunlar sizin nasıl sevgiliniz vayy arkadaş ya
10 Yorumla
+1 yılO zaman o üç seneyi sen tek başına yaşamışsın. Hiç düşünmeden ayrılırdım. Çok geçmiş olsun
11 Yorumla- +1 yıl
Nerden biliyon kaş ar
+1 yılOnda başka bişey var haberin ola
Uzak ilişki sonuçta bişey ters gitmiştir takma kafana10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenzer seyler ben de yaşadım. hasta olduğun için ihtiyaçlarını karsilayamiyosun ya o yuzden aramiyor sormuyor bence. direkt seni kullanıyordu. yani en azından ben de bu şekilde olmuştu. artik ihyaclarini yerine getirmeyecegimi soyledigimde de tamamen kesti konuşmayı yalvardi yakardı ama istediklerini yapmadim sonunda da bitirdim simdi kafam asiri rahat sana da tavsiye ederim. 1 hafta 10 gun kafayi yicek gibi oluyosun ama sonra oyle bi unutuyosun ki aklina dahi gelmiyo
10 Yorumla
+1 yılhiç kendini üzme sen üzüleceğini biraz da o üzülsün. ayrık gitsin 3 yıl diyorsun ben de üzüldüm hani az zaman da değil ama senin mutluluğundan da önemli değil yani. grip olsan neyse diyeceğim ama ölümcül bir hastaliga yakalanmışsın seni tanımayan biri bile halini sorar ayıbın ötesinde bir şey yaptığı. ayrılmalısın bence
10 Yorumla- Sağlık konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılKötü bir durum. Sen bi an önce iyileşmeye bak. Boş ver onu.. Önce kendine bir hayrın dokunsun. Geçmiş olsun.
10 Yorumla
+1 yılevet.. detayi bile okhmadım ama vefasızlığa tahammülüm yok.
10 YorumlaSağlık konusunda 478 cevap paylaştı. insan insan o durumlarda lazım yanında yoksa hiç olmasın
10 Yorumla
+1 yılAynı durumun benzerini bende yaşamıştım ayrılmıştım çok kötü Bi his ben bir hafta hastanede ameliyat olucam korkusuyla yatarken 3 yıllık sevgilim hiç aramamisti bende ayrılmıştım
10 Yorumla
+1 yılÇok geçmiş olsun sen canını sıkma belki dinlenmen için rahatsız etmek istemiyordur
10 YorumlaSağlık konusunda 3,2b cevap paylaştı. İlgilenmemesi çok ayıp. Tamam yan yana gelmeyin ama insan 1 geçmiş olsun der.
10 YorumlaKçn a koy tekmeyi gitsin sevgili eş dost zor günde belli olur şimdi böyle yapıyorsa evlendikten sonra sadece seni cinsel ıbje olarak görür. Yolver gitsin
30 Yorumla
+1 yılBirisinin sevgilin dahi olsa iyimisin veya nasılsın sorusunu sormasını bekleme bence hep birilerinden birşeyler bekleyerek yaşamak hep seni yıpratır herkesten önce kendini düşün ne olursa olsun ve bu bencillik olmaz "geçmiş olsun bu arada"
10 Yorumla
+1 yılSevmiyor bencede ben sevdiğim insan grip olsa bi yeri ağrıda tedirgin olurum, ilgilenirim hastayken ilgiyi seviyorum ve çoğu insanin en çok ilgi istediği anlar hasta oldukları zamandır. Çok yormamak adına arayıp sormuyorsa onu bilemem tabi.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDeğer verseydi en azından arayıp sorardı. Sana değer vermeyen birine sen hiç değer vermeyeceksin boşver gitsin böylelerini
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapma bacım yapma ilgisiz öküz adama bir gün dahi hayatında yer verme ben verdim sen etme ilgisizlikte bir tür şiddettir
10 Yorumla
+1 yılE heralde yani hani hastalık sağlık nerde lütfen bunlar önemli.
20 Yorumla
+1 yılSevgili denen kişi boyle günlerde belli olur, gerçi biz sorduk da noldu
30 YorumlaAdam olsaymış ararmış sorarmış! Böyle insanlarla sevgili olmay devam edin ! Ama vsşka bi çıkarı olsa elli kez arardı:))
10 Yorumla- Devamını Gör (71)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne