Bu sabah enfeksiyon nedeni ile doktorum bu iğneleri yazdı. İlkini hemen orada yaptırdım ama inanılmaz ağrı yaptı. Devamını yaptırmaktan çok korkmaya başladım. 4 saat geçti iğne yeri halen çok ağrıyor. İğneyi yapan hemşir kendini çok sıktığın için dedi. Halen ağrıması normal mi? Ve bu iğneler yerine önerebileceğiniz bir kür v. b var mı? Çünkü sanırım kalan iğneler çöpe gidecek
geçmiş olsun. bu iğnelerin yerini tutacak başka bir yöntem yok. iğnelerini yani tedavini kürler v. b. destekleyerek daha çabuk iyileşebilirsin.. ayrıca iğneleri çöpe atmakla sağlığınıda çöpe atmış olursun. yakıyor diye yaptırmadığınız iğneler enfeksiyonun vücudunuzda kalıcı olması demek.. yani aslında çok basit değil. sadece önemsenmiyor. sonrası ise en ufak şeylerde hasta olunup sağlığın tamamen gitmesi ile sonuçlaır... kısacası iğnelerini geciktirmeden yaptır kendin sağlığın için.
Boğaz enfeksiyon geçirdiğim için banada aynı iğne verdi doktor boğazımda sanki yarım bir kapakcık oluşmuştu 2 gündür oluyorum ve kendimi daha iyi hissediyorum. Ağrı olayına gelince evet uzun süren yanma var bu iğnenin yoğunluğundan kaynaklanır bu normaldir. İğne olmanın en kolay yolu kesinlikle derin nefes almaktır. İğnenin olacagı yere kolanyalı pamuğu sürdüğünü hissettiğin an nefes almaya başla taaki alacağın nefes bitene kadar zaten o ara iğneden bitmiş oluyor :) ilk yapışında yapamayan bilirsin biz bu a iğne korkusu diğelim ama zaman gectikce prog olacaksın sonra iğne olan arkadaşlarına nasihat vermeye başlarsın :) İğne acısını biliyorsan Bu yöntem sana iğne olmanın nekadar kolay olduğunu gösterecek.
Muhtemelen üst solunum yolu enfeksiyonu var sende. İğneleri mutlaka ve mutlaka yaptırmalısın. İğne olurken derin nefes al ve kalçalarını kasma. Sakın iğneleri yaptırmamazlık etme. Yoksa ileride ölümcül hastalıklara yakalanırsın. Geçmiş olsun
Kız arkadaşıma vermişti doktor. Çok ağır iğneler. Fakat 2 günde fayda göstermişti. Korkmayın. Derin derin nefes alıp verin yapılırken. Yanınızda elini tutabileceğiniz güç alabileceğiniz birisi olsun. İğneden hemen sonra yarım dakika kadar kalkmadan yatın. Ayağınıza basarken ağrı olacak üzerine giderseniz en fazla 10 dk içinde hiç birşeyiniz kalmaz. Geçmiş olsun.
Bu iğneler yazıldı ise ciddi enfeksiyon var demektir klindamisin özellikle kemik diş enfeksiyonu, ve kanda enfeksiyon olması sebebiyle de yazılır bir sağlıkçı olarak devam etmenizi öneririm
yaptırmadım ama yaptım. kendini kasmazsan kıpırdamazsan canın daha az acır sevgili kardeşim. ayrıca bu ilacın yaptığı işi öyle kür falan yapmaz sağlığını riske atma düzenli kullan ilaçlarını