merhaba kızlar jinekologa gittinizmi,? ve neden yardımınıza ıhtıyacım var. ''!!
Cevabın nedir?
Sadece bir bölümde yırtılma olduysa zedelenme derler ona.. Iliskide kansam olucaktır cunku diğer bölgeler daha sağlam... Ayrıca doktor dogru konuşmak zorunda ,
04 Yorumla- +1 yıl
ya tam vajınada değil vajınanın yarım parmak altında bir yırtılma olmustu ama tam olarak takanam ordanmı geldı bilmiyorum morardı hafif acıldı falan ama yogun bir kanamaydı o an panık yaptım 1 saat agladım bilmiyorum ilk defa böle bişiy basıma geldı muayenede agladım dıye doktor acıdımı acaba acıyıp da bakıresın deme sansı var mı
- +1 yıl
Normalde yalan demez... Hem yırtılma vajinada olmuş olabilir. Biraz sakin ol iliskiye girmediyseniz oyle. Yırtılma olmaz zedelenme ile kanama olur... Kişiye görede değişebilir. Az da cokta olur gayet normal bu. O sevgilini al yanına git birdaha için rahat etsin... Tek başına psikolojini bozma sevgilin destek olsun sana...
- +1 yıl
bakıre oldumu soleyınce değişti benım değilsen s.. git dedı
- +1 yıl
doktor bakıresın dedı yırtık yok dedı olsa zedelenme olmus demezmı
En İyi Cevaplar
kadın dr lar pek duygusal davranmaz hem de kendi cinslerine hiç doğrusunu söylemiştir
015 Yorumla- +1 yıl
doru sölemzlermı yanı hemcısnlerıne doktorlar?_
- +1 yıl
benım için öenmli evet.
- +1 yıl
gidicem kendımı toplayıp özeller pahalı
- +1 yıl
ben asla kız arkadasıma söleyemem bu konuyu tek basıma gidincede dayanamayıp aglıyorum arastırıp gittim devlet hastanesine gidenler sıkayetcı. o yuzden özele gittim yine özele gidicm
- +1 yıl
kötü bir durum evet ama napıyım
- +1 yıl
kımseye asla soyleyemem
- +1 yıl
sen bayanmısın erkek mı?
- +1 yıl
erkeğim ama genelde karsı cinsle sevgili olmayı başaramıyorum ark olarak görüyoalr ve böyle şeylerini paylasıyolar yani yalnız kalman kötü olur işler yolunda olsa bile kendi yakın ark ların nasıl insanlar ki öyle cekiiyosun belki onların da derdi vardır insanlar zor durumda olana yardım eder ark larında n sna öyle davrancağını düşünüyorum
- +1 yıl
anladım ama bu konuyu anlatabileceğim bir aradasım yok
- +1 yıl
ilgin ve alakan ıcın cok tesekkur ediyorum.
Sağlık konusunda 364 cevap paylaştı. gittim evet bir kitle vardı.. ultrasonla falan baktılar problem yok deyip bir iki ilaçla gönderdiler..
02 Yorumla- +1 yıl
gecmıs olsun
- Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıldirek sorununu söylesen daha kolay olmaz mıydı?
Her ay gidiyorum jinekoloğa.010 Yorumla- +1 yıl
neden gidiyorsun peki?
- +1 yıl
Hamile olduğum için.
- +1 yıl
kızlık zarı muayenesıne gittim de. sonuclar dorumu yanılma payı var mı jınekolog doktorunun sence
- +1 yıl
Muhtemelen doğrudur. Güvenmiyorsan başka bir doktora daha gidebilirsin
Ayrıca bekaretinin olup olmadığını sen bilemiyor musun? - +1 yıl
nasıl bilebilirm acaba? kendın anlayamıyosun kı! benım durum bıraz farklı
- +1 yıl
Şöyle biriyle birlikte olmuşsan bakire değilsindir olmamışsan bakiresindir bu kadar basit. Farklı konu varsa bilemem. Emin olmak için bir jinekoloğa daha gidebilirsin.
- +1 yıl
birlikte oldum ama tam olarak degıl kaza ile bişiler oldu. ama bakıre oldugumu söledı
- +1 yıl
Başka bir dra daha git o zaman.
- +1 yıl
öyle yapacagım. ama kadını o kadar zorladımkı agladıgım ıcınmı bakıresın dedın dedım. yırtık olsa dikelim derım dedı. ofladı pofladıı.. özel doktor ya takmıyo ınsanlık olsa oturur yonlendırır
- +1 yıl
O işi yapmadan düşünseydin sende. Neyse iyi günler.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
11Cevap
+1 yılAgda yaparken agdaci kizin hatasi yuzunden gitmistim
01 Yorumla- +1 yıl
hadı ya agda ile bozulurmukı? agdayla ne alakası var anlamadım
Kız olarak bu kadar bilgisiz olamazsınız doktoruna güven.
11 Yorumla- +1 yıl
guvenmelımıyım
+1 yılDoktorunuzun verdiği cevaba güvenmeyecekseniz neden doktora gittiniz?
05 Yorumla- +1 yıl
kıme guvenıcem peki ilk defa basıma böle bişiy geldı neyın ne oldugunu bilmiyorum
- +1 yıl
Doktor yalan söylememiştir. Pişman olacak birşey arıyorsan bu kadar kişiliksiz sevgiliyi kör gibi sevdiğine pişman ol.
- +1 yıl
pişmanın defalarca kez ama sevgi nefretımı bastırıyo
- +1 yıl
Ulan deli oluyorum böyle kızlara ! kızım saf mısın ya? adam koymuş geçmiş s*****i çekmiş sen hala pişmanım ama sevgim nefretimi bastırıyor diyorsun. Bu nedir bu nasıl bir körlüktür? Sana denecek tek bir şey kalmış allah akıl fikir versin.
- +1 yıl
benım yerımde olmanı ıstemezdım
- Sağlık konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yılBiz hergün gidiyoruz sorunlarımız var oda psikoloğa sevk ediyo
02 Yorumla- +1 yıl
kımın ıcın
- +1 yıl
tanıdık doktor var onu ziyarete :D
ben gittim beni kovdu kanka :S
16 Yorumla- +1 yıl
senın ne ısın var
- +1 yıl
kafanı kırmadıgına sukret sen
- +1 yıl
hiç öyle gozukmuyosun burdan
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım nasıl baktılar kızlığına bende test yaptıracağımda
026 Yorumla- +1 yıl
ilk olarak ne zamn ilişkiye girdin girdikten sonra tekrar girdinmi diye soruyo adetın ne zamn oldu yakında oldumu dıye soruyo. bakıremısın dıye soruyo birde bende onun içn geldım zaten dedım. ultrasonla karnıma baktı tabı ben orda korkudan agladım baya. ilk defa böle bişiy geldi basıma. sonra bir koltuga oturturdu sakın bir cocuk falan sokmayın dedım ınternette okudum bakıre kızlara ubuk falan sokulmazmıs sen nerden duydun cubugu onlar yalan atıyolar ddı. her neyse gazlı bez aldı elıne. koltuga oturdum bacaklarımı actım bı makına yanastırdı bana dogru her seyı goruyorum bende gorebıldım. ondan sonra baktı işte 1 dk bile surmedı. bakıresın neden korktun bu kadar dedı. agladıgım ıcın mı bakıresın dedı dıye korkuyorum. pıskolojık olarak zor bir durum. bır daha nasıl giderım bılmıyorum ama bu kez kesınlıkle aglamıcam ya da aglayabilirim bilmiyorum :(
Cevap sahibi+1 yılbakireymişsin işte keşke banada öyle der ama kızlığım 3 yıl önce bozuldu galba aslında tam emin değilim ama
- +1 yıl
senın nasıl oldu peki. benım vajınanın yarım parmak altında bir bölege yırtıldı moralrdı falan kanama oldu ama yogun bir kanamaydı ordan o kaadr kan gelırmı bilemedım ama o an keske akıl edıp aynaya baksaydım. olaydn bir ay sonra gitme kararı aldım bakıresın dedı vajına altındakı yırtıktan o kadar kan gelmesi garip
Cevap sahibi+1 yılnen ilk adet olduğum sene temizlemek için parmak soktum sonra acıdı kan geldi
- +1 yıl
muayene ol bakalım
- +1 yıl
sonucu sölermısın merak ettım
Cevap sahibi+1 yılsöylerim tabi devlette mi muayene oldun?
- +1 yıl
yok devlete gitmedım özel bir jinekolaga gittim 130 tl en uygunu buydu. 40 tl ye bir yer daha var oraya gidicem bu kez 2 ay sonra falan gidicem kendımı toparlayıp pskolojık olarak toparlanıp
Cevap sahibi+1 yılbn 100 liraya buldum gidicem bakalım
- +1 yıl
hangi ildesın
Cevap sahibi+1 yılkayseri
- +1 yıl
anladım canım erkege mı bayanamı gidiceksın kadınlar dogru solemıyolarmıs hangisine gidecksın pğeki
Cevap sahibi+1 yılerkek canım ömer bey var burada
- +1 yıl
bende erkekege gitmeyı dusunuyorum ama utanıyorum nasıll olur ya kadında bile utandım
Cevap sahibi+1 yılmecburuz adamın işi o zaten
- +1 yıl
evet işi o bende erkege gidicem
Cevap sahibi+1 yılikimiz içinde hayırlısı olsun pki bakire değilsen diktiricen mi?
- +1 yıl
evet hemde yapay kızlık zarı varmıs onada bakabilirsin o tehlıkelı bişiy ama karsındakının cok saf olması lazım. diktiricem öyle bişi olursa
Cevap sahibi+1 yılvala o kadar tehlikeye atamam kendmi olacaksa adam gibi olsun
- +1 yıl
yapay kızlık zarını çinliler yapmıs vajınaya sokuyomuusun o sıcakta erıyomus oraya baskı olunca naylon ıcındekı kan dısarı cıkıyomus baskıyla ama karsındakının salak olması lazım nasıl farketmezkı onu. neler cıkarmıslar ya
Cevap sahibi+1 yıloo gerdekte olmaz evli çiftler gerdek fantazisi yapsın diye o
- +1 yıl
kandıranlar vardır kesın. hissedilir ama naylonu koyuyosun raya. erkek organıyla hısseder salak değilse. nasıl bir fantazidir o
Cevap sahibi+1 yılevet hisseder:)
- +1 yıl
fantazı ıcın dıyosun yanı. anladım bunu atlayalım ozman. tehlıkelı.
Cevap sahibi+1 yılevet canım
- +1 yıl
nasılsın?
ben gittim ama kendim için değil :)
07 Yorumla- +1 yıl
kımın ıcın ve neden
- +1 yıl
dogru umarım kotu bişiy yoktur bebişmi gelıyo :)
- +1 yıl
5 tanemı masallah :)
- +1 yıl
masallah masallah
gittim kızlık muaynesine
010 Yorumla- +1 yıl
e sonuc sence dogrumu anlatırmısın
- +1 yıl
peki goruntusu nasıldı canım ya bı yardımcı olur musun
- +1 yıl
monıtorde sende goruntusunu gordunmu peki benım gitti yerde öleydı senınkıde ölemıydı goruntusunu gordunmu kızlıgının
- +1 yıl
anladım ne dedi peki sonuc ne
- +1 yıl
okdumda sonucu sölemedın kı sen
- +1 yıl
okumamışsın bu ilk yazdığım cevap tekrar oku bakalım ne demişim orda
ya kadın doğuma gitmiştim özel hastanede kist vardı ben ilk okuldayken bir ara adetde görmüyorum ozaman kaşırken kan gelmişti bayaa aklıma hep takılmıştı aradan seneler geçince hazır doktorada gitmişim dedim baksın bir bakmıştı bir sorun yokmuş - +1 yıl
anladım tamam gozumden kacmıs demkkııı pardon
Gitmiştim. Adet yüzünden. Baya öncedendni.
04 Yorumla- +1 yıl
duzene girdimi ilaçmı kullandın
- +1 yıl
anladım gecmıs olsun
doktorun yanılma payı olamaz. ne dedi peki
026 Yorumla- +1 yıl
bakiresin dedi tabıkı
- +1 yıl
erkek arkadasımla yanlıs bişi yasadıgım ıcın
- +1 yıl
öyle bir durum varmı? ama cok kotu bir durum agladım ya ugrasmak ıstememıste olabilir. ama zarın resmını cektım anlattı yırtık olsa söyle böyle olur dedı benımkınde bş yırtık gozukmuyordu
- +1 yıl
ben duygusal bır ınsanım o konu ıcın gidip ciddi duramıyorum cok zoruma giti o durum. öyle olmaya calısıcam. dicemkı hatta bakıre değilsin dedıler dicem muayene olmaya geldım tekrar dıcem bakıre değilsin dedıler diyimmi sence? sacma mı olur
- +1 yıl
İstanbul anadolu yakası özel jınekolaglar pahalı 130 tl ye gittim. hıc ıyı bı karsılama yapmadılar özel ama.
- +1 yıl
cok cahıl davrandım bir anlık heves için kımın le sevgılımle nısanlım bile degıl. üstelık bakıre oldugumu soledıgımde benım degılsen sıktır git dedı 3 gundur konusmuyoruz. piskolojık olarak ıyı degılım kendıme zarar verıcem
- +1 yıl
tövbe estağfurullah ya. sen sıktır git deseydin ne erkekler var ya allahım yarabbim. kes ilişkini bir daha adını da anma. yaşın küçük anladığım kadarıyla. sakın taviz verme terbiyesizmiş. üç gündür konuşmuyorum diyorsun bence 3 asır konuşma bir daha. naapcak onun olunca elde edip fırlatıp atacak. o zaman dahamı iyi hissedicen kendini. aklını başına topla. silkelen kendine gel. psikolojini bozacağın bir durum yok ortada dua etki top direkten dönmüş.
- +1 yıl
5 yıldır birlikteyız 18 yasımda tanıdım onu 23 yasındayım sımdı. cok duygusal bir insanım böyle değildi bu cok değişti. guvenım kalmadı kanı gorunce evlenıcez istemeye gelıcem kendımı toparlayıp dedı ben doktora gittim sölediğini söledım bakıre degiğim desem ne değişikti doruyu söledım hatamı ettım. bir doktora daha gidip netleştiricem. tek basıma ustesınden gelemk zor anlatamamak zor. annem dun aglarken yakaladı benı. kımseye bişy anlatamıyorum
- +1 yıl
aynen cok teşekkür ederim desteginiz için :(
- +1 yıl
ildaa ne bilgi bayansın. sizler gibi bilgi kadınları görğnce hoşuma gidiyor
- +1 yıl
bende soru sormak isterim ama özelden sorarım. tşkler şimdiden
- +1 yıl
özelden yazamıyorum level2 olmsı lazımmış. olunca yazacam sana
- +1 yıl
tamam yazarım sende cevap verirsen sevinirim
- +1 yıl
tamam teşekkür ederim :)
Direk sorunu yazsaydın be zuzu ^^
01 Yorumla- +1 yıl
erkek arkadasımla bir kaza sonucu gitmek zorunda kaldım kanamam oldu ama vajına altında bir parmak altında yırtılma oldu yogun bir kanamada oldu jınekolaga gittim bakıresın dedı ama bır turlu ınanamıyorum ve keske diyorum keske yapmasaydık
Ne konuda yardima ihtiyacin var
03 Yorumla- +1 yıl
kızlık zarı muayenesi
- +1 yıl
gttim bikere daha gidicem
bu nası saçma bir soru böyle...
01 Yorumla- +1 yıl
senın yorumun kadar sacma olamaz emın ol
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızlık diktirmek moda olmuş
010 Yorumla- +1 yıl
bilmeden konusma basına gelınce anlarsın ebn zaten evlıyım dıceksın bekı ama kızın olucak ozamn basına gelırse anlarsın guvenmek sevmek sucmu bilmeden lutfen yorum yapma buna bile cevp verme
Cevap sahibi+1 yılkızlık diktirmekle Allahı kandıramazsın
- +1 yıl
ALLAHI KANDIRIRIM MI DEDIM KENDI KENDINE KONUSUYOSUN
Cevap sahibi+1 yılkulu neden kandırıyorsunuz o zaman açıkça söyle be bir hata yaptım diye
Cevap sahibi+1 yılsen niye üstüne alınıyorsun altta diktrecek kıza diyorum belkide
- +1 yıl
onada deme basına gelmeyen bişeye kırıcı yorum yapamazssın hakkın yok. çeken biliyo sevmek guvenmmek suc değil.
Cevap sahibi+1 yılkimseyi kınamıyorum Allah yardım etsin ama ben insanların kandırılmasına karşıyım
- +1 yıl
böyle söyle işte zaten zor gunler gecırıyoruz sizinde böle yorumlar yapmanız daha cok uzuyo.
Cevap sahibi+1 yılAllah herkesin yardımcısı olsun
- +1 yıl
amin sagol
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar doğruyu soylemiyo derken
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMesaj atarmisn canm hangi doktora gittn
- +1 yıl
ben mesaj atamıyorum sen atarsan konusuruz
Cevap sahibi+1 yılMesaj alamiyorsun atamiyorum gizli profilin o yuzden sanirm
- +1 yıl
şimdi dene
Cevap sahibi+1 yılOlmuyor
- +1 yıl
şimdi olacak
ne olduda bu kanıya vardın
027 Yorumla- +1 yıl
bir kaza oldu ve bakıre olmadıgımı dusunuyodum jınekolaga gittim bakıresın dedı doktor hala tereddutteyım sıkıntı buyuk
- +1 yıl
mesaj atamıtyorum burdan yazz
- +1 yıl
sen bayanmısın erkekmı
- +1 yıl
bir kaza oldu ve bakıre olmadıgımı dusunuyodum jınekolaga gittim bakıresın dedı doktor hala tereddutteyım sıkıntı buyukkkk
- +1 yıl
anladım
- +1 yıl
cinsellik istedı. benlkı öncekı sorularıma bakarsanız bir sorun yasadım ben erkek arkadasımla kaza ile bir ilişki oldu. ve vajınanın yarım parmak altında bir yer kanadı ben cok korktum ılk defa böle bişiy oldu ve jınekolaga gitme kararı aldım tek basıma korkarak gittim hatta muayene olurken korkudan agladım. her neyse bakıre oldugumu söledı doktor. ben hala ınanmak ıstıyorum ama bı ıhtımal ya değilsem dıye dusunuyorum. erkek arkadasımdan bu durumu saklamadım söledım. benden 1 hafta sonra bir ilişki daha ıstedı ben hayır olmıycanı söledım bana cvbı; benım deilsen * git dedi kırıcı seyler soledı bende tamam ozamn dedım. bu durum sankı ben hala bakıreyım sana ıhtıyacım yok demdk gibi oldu ama ben onun laflarına kırıldım tabıkı ılk bırlıktelıgı gerdekte yasamak ısteyen bir kızım ben ama bu iğrenc duyguları bana yasattı hala cinsellik istiyor benden. pskolojık olarak ıyı değilim
- +1 yıl
piskolojin bozulmuş arkadaşında kabahat tabi. ama sen pişman olacagını niye yaptın. olan olmuş neyse. korkma ilk yaptıgında ğirişte ince bir et parçası var o zedelenmiş ve kanama yapmış. belki ıslamnadan kuru yapmaya çalıştıysa acısı büyük olur. kızlık zarı vajinanın 3/4 cm içinde o kadar girdimi peki
- +1 yıl
nasıl bir et parcası bu olay basıma gelmeden önce bn oraya hıc bakmadım baksaydım once boleydı sonra böle olmus dıyıp bir fikir yurutebilirdim. ama bilmiyorum kı nasıl oldunu
- +1 yıl
vajınada et parcası ne ya anlamadım ben et parcasımı varmıs
- +1 yıl
of bilmiyorum kı doktor baktı bakıresın dedı ben anlamıyorum kı kişi anlayamazmıs zaten bakıre olup olmadını
- +1 yıl
umarım oyledir. zedelenme demek ne demek yırtılma demek ne demeke zedelenınce bıda kanarmı jınekolog öyle bişiy demedı bakıresın dedı
- +1 yıl
anladım ne kadar zor bir durum
- +1 yıl
olmayacak
- +1 yıl
düzeldi aradı sorun yok. teşekkür ederim ilgin alakan için. sen nasılsın
- +1 yıl
evet hafta sonu butun gun evdeydım şu an işteyım ve burdayım tabıkı
+1 yılsıkıntın ne?
03 Yorumla- +1 yıl
bir kaza oldu ve bakıre olmadıgımı dusunuyodum jınekolaga gittim bakıresın dedı doktor hala tereddutteyım sıkıntı buyuk
- +1 yıl
jinekolog bakiresin diyorsa bakiresin
en iyi o bilir sonuçta konunun uzmanı o - +1 yıl
evet öylede bilmiyorum keske hiç yasamasaydım
Gitmişimdir.
09 Yorumla- +1 yıl
hngi konu ıcın
- +1 yıl
kızlık zarını soledımı
- +1 yıl
evlimisi n
- +1 yıl
anladım. ben öenm verıyoruum 5 yıllık ilişkim boyunca ızın vermedım böle bişye ama kaza oldu bidaha tovbe
- +1 yıl
Bakirelik hiç ilişkisi olmamak demek, dokunulmamak demek, ellenilmemek, korunmak demek. Bu da 16 yaşa kadar mümkün. Ondan sonrasını beklemek zor. Çünki vücut yetişiyor ve istiyor. Sen artık bakire sayılmıyorsun, onun için kendini ola bildiğin gibi de kabüllen ve ehemmiyeti olamayan şeylere takma kafanı. Kendini kandırma en önemlisi. Kafan modern, oran imam olmasın.
- +1 yıl
haklısın. cahıllık ettım
gitmedim hiç
00 YorumlaBen gittim
12 Yorumla- +1 yıl
neden
Gizli Üye(36-45)+1 yılgittim...
05 Yorumla- +1 yıl
kızlıkk muayenesi içimi
Cevap sahibi+1 yılyooo evliyim zaten normal muane için gittim.
- +1 yıl
anladım
Cevap sahibi+1 yılkızlık muayenesi için soruyorsan şayet bir daha doktora girmeni öneririm.
- +1 yıl
bir daha gidicem zaten
Gerek duymuyorum :D
00 Yorumlane oldu hatun?
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!