Gizli Üye(30-35)+1 yıl* o olsa gene iyi yaa, benim taşşakta problem var teki büyük teki küçük, randevu almaya gittim randevu alan karı taş gibi sarışın etekli felan suratı felan, randevu alırken bir havalara girdim off sorma, * bana dedi git odada bekle doktor gelicek dedi gittim * sıyırdım kilodu, benim tassagın rontgen'ini çekecekelr baktım bu karı geldi.. Bir utandım Bir Utandım off yaaa, bide o kadar hava yapmıştım randevu alırken... Herneyse baktım bu benim kilodu daha cok sıyırıyor, aldı benim topları elinde ilk önce böyle bir yapışkan jel gibi birşey sürdü sonra bir baktım eliyle ovalıyor oha dedim yaa.. sonra bana baktı bende ona baktım göz göze geldik * bir utandım yuh yani o akdar. sonra bu hala jeli benim testislere yediriyor off. düşünsenize bir taş gibi sarışın hemşire sizin testisleri ovalıyor iki eliyle offf. sonra benim kamış bir diklendi dedim şimdi olmaz bir diklendii hemşire bana bakıyor ben ona bakamıyorum utanıyorum. Sonra eliyle ovaladıktan sonra bir cihazla benim testislerin üzerinde gezdirmeye başladı felan sonra kalkabilirsin dedi peçete verdi sildim.. Ama o ovalarken varya iki eliyle bir ovalıyor bide bana bakıyor ya sarışın hatun birde ovv ovv bir utandım ama aynı zamanda biraz istiyor gibiydi tam anlayamadım. Hop Ne Yazdım Ben 1300 Harf xD
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
İğneyi vurulmak değilde mesele karizma gidiyor ya o esnada aç diyor açıyorsun iğneyi olduktan sonrada seke seke çıkıyorsun adamı bitiren olay bunlar :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBiz napalim adam totonu ac diyince hele ben napiyim kusura bakma ben korkuyorum ya mi diyim :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkekler kesinlikle daha iyi iğne yapıyolar özel hastane dedik gittik hemşire canımı aldı resmen hala ağrıyo. şişli etfaldeki dayı ağrısız sızısız halletmişti. D
12 Yorumla
Sağlık bu sonuçta utanılacak bir şey olduğunu sanmıyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- aa yeter artık ağladıgın, kocaman erkeksin sen, kaç yaşındasın sen?
- 13..
- insan utanır 13 demeye, bebek gibi ağladın
- sanki keyfimden mi ağlıyorum. (iç çekişler) size yapılsa siz napıcaktınız sanki..
- bak kolunu oynattın, damarı kaçırdım elimden, kaydı gitti. yine delicez.
- abla nolur dayanamıyorum, bitti bitti, bitti abla di mi...
- bitcek canım bitiyo bak. aa bak ne dicem, sen de ilerde doktor olursun, hemşire ablana iğne yaparsın ödeşirsiniz.
- tabii, bak bakalım ben hiç ağlar mıyım o zaman.
- görürüüzz...
Küçükken yasamışdım😂00 YorumlaHahaha :D Sağlık ocağında iğne vurdurmaya gitmiştim bir gün. Benim yaşlarımda bir kız vardı, ben daha önceden girmiştim odaya bekliyordum. Benim yaşlarımda kız gelince şaşırdım siz mi vuracaksınız dedim? evet dedi. dedim siz gerçekten biliyorsunuz dimi felan? Demez mi gururumla oynuyorsunuz. İlk kez gururlu hemşireye denk gelmiştim. Sonra iğneyi vurdu felan sohbet ettik biraz daha , sonra telefon numarasını felan almıştım o gün. Telefondanda muhabbet ettik felan, 5 aydır çıkıyoruz :D
12 Yorumla- +1 yıl
Helal bee :D
Bir erkek yerine bir bayani tercih ederim tabkide. ama hasta oldgm asil oldgm bir hemsirr olursa hergun iğne durdurmaya gidrm tabkide. Eski sevglmi görmek bahanesiyle gider yaptrrdm mesela ama o ince yerine damar yolu acip canimi okumayi tercih ederdi;)
00 YorumlaSağlık konusunda 509 cevap paylaştı. 2 hafta önce hastaydım.. Sırf totoyu göstermemek için doktora "serum takın iğne istemiyorum" dedim.. Ama doktor " senin tercih hakkın yok " dedi..
( Normalde serum çok etkiler beni :D Her neyse..)
Girdik içeri derin nefes al dedi.. Aldım ve vurdu çıktı kız.. Kötü hissettim de normaldi ya :D00 YorumlaKadın hemşirelerle akraba olmuştuk, erkekler tuhaf geldi ilkkez kadın beklerken erkek geldi garipsedim çare yok oooo cesur hemşire geldi dedim çocuk gülmeye başladı abi o diziyi izleyen biri varsa bana cesur hemşire dermi diye düşünüyordum ilk defa sen söyledin dedi çok komik bir diyalog yaşadık sonuçta cıss oldum :D
00 Yorumlakarşı cinse denk gelmek birşey hissettirmiyor popo yani herkesde var hatta hemşiredeki popo bendekinden iyi yani napsın benim popomu :D
10 Yorumla
+1 yılutandıgımı hatırlamıyorum.. kucukken utanırdım tabıkıde ancak insanlar ıslerını yapıyorlar ve popo gormeye cok meraklı olmuyorlar -yuzlerce popo gorduklerı ııcn.
00 Yorumla
+1 yılHastanede iğneye gittiğimde içeriye iğne vurulacak hemşire gelsin deyince gülüşerek ben gidiyim diye aralarında sırasızlık yapıyolardı :) Şanstanda hep en çirkini gelir :)
10 Yorumlasanırım birkaaçtane igne daha varsa tazelermisiniz derdim :D
00 YorumlaSağlık konusunda 2b cevap paylaştı. hemsıre ıgne vuracakken uzun uzun baktı bana sonra ıgneyı saplayışı vardı öldüm Allahım yaa noluyo nan dedım yandım yaa (: benı eskı erkek arkadaşına benzettı kanımca
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhemşire bana uzan dedi uzandım. aç dedi utandım azıcık açtım popoyu. düzgün aç şunu dedi. dizime kadar indirdim kıyafetimi :) bu seferde o kadar da demedik g*tünün hepsini gördüm dedi :D
122 Yorumla
Soran+1 yılEe sende abaartmisin yani :Feyza
Soran+1 yılFeyza nedir ya otomotik duzeltmenin * :D
Cevap sahibi+1 yılaçtım memnun kalmadı napayım :) indirdim bende donu :) ama tepkisi ilginçti g*tünün hepsini gördüm dedi yaaa :D koptum. dicektim ben de seninkini görebilirmiyim diye de demedim :)
Soran+1 yılEvet komikmis te yas kac? Sorun olmaz herhalde kucuksen :D
Cevap sahibi+1 yıl29 yaşındayım. bu olay olduğunda 26 idim :)
Soran+1 yılO zaman sorun olmus olmali :D kadin hakliymis yani :D
Cevap sahibi+1 yılyapıcak bişey yok. dua etsin başka şey görmediğine :D
Soran+1 yılEvet :D
Cevap sahibi+1 yılsende oldu mu böyle bir durum
Soran+1 yılBen senin yasinin yarisi kadarim resmen bir kucukken igne yaptircaktim 5 kisi tutmustu guvenlik dahil baskada hatirlamam atesim oldugunda belli bile etmem doktora gitmemek icin :D
Cevap sahibi+1 yıl:)) bayaa küçükmüşsün 14 falan yani. :)
Soran+1 yıl16 :))
Soran+1 yılSaglik okuyorum ve korkuyorum garipp :D
Cevap sahibi+1 yılkorkuna bişey diyemem. ama utancak bişey yok. sonuçta sağlık yani. insanlık hali herkes hasta olabilir. ve sağlık personeli görevini yapıyor. zamanla alışacaksındır. hemşire arkadasım var. neler anlatıyor neler :) hepsi macera ama iş gereği yapmak zorunda :)
Soran+1 yılUtanicak bisey yok mu ben ve utanmamak :/
Cevap sahibi+1 yılAma mesleğin gereği böyle. utanmazsın demiyorum utanırsın ama zamanla alışırsın ilk zamanki utangaçlıktan eser kalmaz :)
Soran+1 yılCok korkuyorum ama
Cevap sahibi+1 yılNEYDEN KORKUYOSUN?
Soran+1 yılİgne :))
Cevap sahibi+1 yıliğne vurulmucaksın kuzum. iğne yapıcaksın korkma sok gitsin :D
Soran+1 yılYaparim yabana degmesinde :D
Cevap sahibi+1 yıl:)) hahaha milletin kıçını acıtırsın sen
Saglikta boyle seyler olmamali kiz erkk fark etmez :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle utanmam ama yine bir çekingenlik oluyo. Hemşireyle kavga bile ediyodum az daha iğne vuruken bişey yoktu vurduktan sonra 5 dakka kalkamadım aşırı yakıyodu. Biraz yakar dedi biraz mı biraz mı can çekişyom lan ben burada dedim..
00 Yorumla
+1 yılBizim duygu hastanesinde 1 hemşire vardı. Bana iğne yaparken pantolunu tam çekip indiriyordu. Ben o kadar indir derdim. Kız aleti görmeye çalışıyordu
00 Yorumlasıkça denk geliyorum hiçbişey hissetmiyorum. sağlıkta utanma yoktur.
06 Yorumla
Soran+1 yılTabiki yoktur canim napiyim ben adama ac totonu dediginde sey ben korkuyorum mu diyim -_- :(
Soran+1 yılBolumun ne kacinci sinifsin?
Soran+1 yılStajlarin baslamis senin ben daha 2 seneye gectim acil tip okuyorum
- Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAmilyat oldum 6 gün oldu her yerimden igne yaptılar bacakta koldan sirttan gobekten omuzdan kalcadan hatta boynumda bile iğne vardı hep bayan yaptı ama acidan gram umrumda olmadi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılg*tüm kıllı lan benim her seferinde utanıyom a, mk. O utançla korku falanda kalmıyor. Hatta kıldan zor vuruyor iğneyi :(
00 YorumlaAzmayacagim kesin, o kadar ucuz degilim. Bir hemsireye kalmadim.
00 Yorumla
+1 yılvalla bana halter milli takımı gibi hemşireler denk geliyor hep o yüzdem kasem güvende -.-
00 YorumlaBir tane Melek hemşire vardı çok tatlı konuşuyordu seve seve açıyordum.
00 Yorumla
+1 yıllan o kocaman iğneyi yerken o işimi düşünecez. vuran Adriana lima olsun gözüm görürse neyim :)))
00 Yorumlasaglıkta utanma olmaz
saglkçılarda bu tarz düşünmez01 Yorumla
+1 yılbana geçen sarışın bir hemşire gelmişti taş gibi çok utandım :D
00 YorumlaSaglikta utanma olmaz der gururu rafa kaldiririm malesef :/
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo an sadece totomda oluşacak acıyı düşünürdüm. en son 12 yaşında iğne vuruldum ama olsun onu düşünyordum karı kız hemşire hikaye :D
00 Yorumla
+1 yılhemşire kan alırken. memen görünüyo demiştim en son pişmanım.
12 Yorumla- +1 yıl
sabah 6 da çıkıyorum demişti. yaşlıydı. bakarım ama icraate geçmem yani:)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhayır olmadı neden olsunki erkek kadın doğum uzmanına muayene olmuyormusun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç bişy söylemedi ama utandımm çünkü pamuğu koyar koymaz gıdıklanıyorm :D
11 Yorumla- +1 yıl
onun yerınde benn olacam hiç gıdık olmaz:D
kıza denk gelirsem yavşarım o şekilde bile olsam :)
00 Yorumla
+1 yılArtık erkek hemşireler çoğalıyo alışman lazım onlar farklı düşünmüyo merak etme rahat ol :)
02 Yorumla- +1 yıl
Güzel kız görünce iğneyi yapmak için yarışıyolar ona bişey diyemem tabi oda sizin pisliğiniz :D
+1 yılBayan hemşire tercih ederim.
00 Yorumla
+1 yılHiçde utanmam ne utancam sağlık bu :D
06 Yorumla- +1 yıl
erkek iğnesine alışman lazım zaten :D
- +1 yıl
Ayıp oluyo ama :D
- +1 yıl
Yorumlarınızı kendinize saklasanız.
- +1 yıl
doğu ama biraz ayıp :D
- +1 yıl
tamam kızma
- Sağlık konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılUtanma oluyor ama napacaksın açıyosun mecbur :D
00 Yorumla Hissttigim sadece aci:)
00 Yorumlaben hasta sen doktor ol deniyelim
02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler almiyim kendi kendine takil :))
+1 yılO an yerin dibine girmek istedim
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden nolmustu? Ben hem korkuyorum hemde adam bana ac totonu diyince napcam :D
- +1 yıl
bir şey olduğu yok da utandım işte
Gizli Üye(30-35)+1 yılAç dedi,
abartmadan az bişey açtım :D00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemşire mi olsak ne yapsak ya :D
027 Yorumla
Soran+1 yılBiz okuyoruzda noluyo kendimiz korkuyoruz :/
Cevap sahibi+1 yılAlışırsınız zamanla. :) Mak müh olduk salak gibi sınıfta 3 tanecik kız vardı. Hemşirelik öyle mi ama dünya dolusu kız.
Soran+1 yılYaptirmaktan :))
Cevap sahibi+1 yılYapmak ayrı yaptırmak ayrı şimdi. Aşı yapmanın nesi var canım batır gitsin. :D
Soran+1 yılYapmaya yaparim zamani gelince bana degmicek o igne hele sevgilim falan saglikci olsun agzini burnuna yapistiririm yok oyle bana yapicak he :D
Cevap sahibi+1 yılHasta olmazsan değmez di mi. :D Sadece sana mı yapabilir yani bunu mu demek istedin? :D
Soran+1 yılSorun orda cabuk hastalanirim ben senin gibi fesat dusunmuyorum.
Cevap sahibi+1 yılEmin olamadığım için sordum ben yanlış anlamamak için :) o zaman başkalarına yapamaz öyle mi demek istedin?
Soran+1 yılHayir yapsin baskasina bana degmesin o igne simdi beni dusunur hasta oldugumda falan zorla o igneye gider hic gerek yok yapsin baskasina bana dokundurtmasin :D
Cevap sahibi+1 yılHımm :D Sevgilim olsaydın iğne yapmazdım canını yakmazdım başka türlü iyileştirirdim seni. :)
Soran+1 yılİlac falanda icmedigim icin sıkıntılıyım elinde kalirdim :D
Cevap sahibi+1 yılEn güzeli, ben de ilaç kullanmam hiç. Doğal yollardan hallediyorum işimi. :D Bu sağlık konularında iyiyim aslında bana yanlış bölüm okuduğumu söylüyorlar zaten. Sen de hemşire olacaksın madem çok pis bilgi birikimimiz olurdu beraber. :D
Soran+1 yılHemsire olmicam ben paramedik olcam :D
Cevap sahibi+1 yılO ne ki hiç duymadım :D
Soran+1 yılAcil tip :))
Cevap sahibi+1 yılMiden kaldırır mı öyle şeyleri :)
Soran+1 yılKaldiri :D
Cevap sahibi+1 yılGeleceğin parlak görünüyor senin bana varır mısın? :D
Soran+1 yılMafeles internetten tanistigim insanlarla iliski yapmiyorum :D
Cevap sahibi+1 yılİlişki değil ya önce tanı, sonra gidişat belli olur zaten. :D
Soran+1 yılTaniyalim bakalim
Cevap sahibi+1 yılBurdan mı özelden mi olsun.
Soran+1 yılOzelden at mesaj gizliligini ac goruyim adini takipe almam lazim yeni uyeyim mesaj yazamiyorum takipe alip sen atmadan
Cevap sahibi+1 yılAçtım
Soran+1 yılMesaj atabilirsin takip ettim ianian benim ki
Cevap sahibi+1 yılyazdın buraya herkes görecek şimdi :)
Hemsire yapinca igneyi ereksiyon basliyo
11 YorumlaBenm totom onunkinden güzelse o utansın ^^
00 YorumlaÖyle özel bir duygu olmuyo normal iğne
02 Yorumla
Soran+1 yılOzel duygu yok da korkuyosam nolcakk
+1 yılİğnenin korkusundan yapanı gözüm görmüyo bile
00 Yorumlakızlar utanır bence nede olsa yanı sey :D
00 YorumlaSaglikta uttnma olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhoşuma giderdi yani. erkeğin vurmasından iyidir :D
00 YorumlaDoktordan utanmam
00 Yorumlahiç utandıgım olmadı