Arkadaşlar yaklaşık 2 gündür göğsümde ve sırtımda ağrılar mevcut. İlk başta sol göğsümden başlayınca kalp krizinden şüphelenildi ve ekg çekildi. Ancak şu an ağrılar sırtıma vuruyor ve öKSürük başladı. Yarın test için devlet hastaneye gideceğim. Ateş vs yok. Sadece hafid öKSürük ve göğüs ağrısı. Sizce test yaparlar mı? Ve çok korkuyorum zatürreye çevirmiştir diye. Bunarada 25 yaşındayım.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
aynı şekildeyiz şu anda hanımefendi. ben de 1 saat once uyandım ve göğsümde bir yanma hissediyorum. nefes alıp vermede ara ara darlık hissediyorum. umarım virüs kapmamışımdır diyeceğim ama pazar günü görüştüğüm akrabam pozitif cıktı. bugun carsamba ama yıne de tedırgınım. size de cok gecmıs olsun bu arada.
b6 ve magnezyum takviyesi kalp krizi riskini azaltıyor diyor bilim
bir de kahve
Ya psikolojik ya da usutmussun. Test yapmadılar mi?
Kalp krizinden şüphelendiler. Sadece ekg çektiler ama artık sırtım komple ağrıyor. Belki kas ağrısıdır bilmiyorum ama farkında olmadan insanlara bulaştırmamak için test yaptırmaya gideceğim. İnşallah yaparlar.
Eve ambulans çağır yaparlar boşuna dışarı çıkma. Hemen bi kardiyolojiden randevu al üstüne düş biraz abart doktora detaylı baksın değilse bakmıyorlar. Psikolojik sorunların var mi mesrla anksiyete? Üşuttün mü, cam açık yattın mı?
Ekg çekildi temiz çıktı dediler acilde. Kalp krizi olabilir mi ki? Öksürük de başlayınca koronadan şüphelendim açıkcası. Umarım sadece kas spazmıdır. Anksiyete değil de genel olara çok kaygılı bir insanımdır.
Kalp krizi değildir üşüttün bence çarpıntın var mı peki buna eşlik eden şikayetlerin var mi? Kaç gün oldu bu sorunu çekeli. Kalp krizi değildir kesin bunu merak etme kaygıyla beraber daha kötü olabilirsin ilk psikolojini düzelt kaygını azalt. Test yaptır ambulans çağır boşuna masraf etme.
Cidden ailemden birine bulaştırmış olmaktan korkuyorum. Yaşları var ve kaldıramazlar. Yarın yaptırmayı deneyeceğim. Duanızı esirgemeyin umarım temiz çıkar.
İnşallah değilsindir haber et tamam mı ♥️
Üşütmeden dolayı olmuştur virüs yoktur
İnşallah şu an öksürük var gıcık tarzında ve sırtımda ağrılarım var. Korkuyla sabahı bekliyorum.
Sakin korkma çünkü negatifse gidip test yaptırdığında negatif çıkıyorsa korkudan pozitif olabiliyormuş öyle diyorlardı kötü düşünme
Geçmiş olsun büyük şehirdeysen dikkatli ol.
Tomografi cektır çıkar ne oldugu
Gençsin korkma kronik rahatsızlığın yok değilmi
Hayır yok ama insan yine de korkuyor
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim