Internetten araştırdıkça binlerce milyonlarca insan varmış bu durumda ama benim Hayatımda ilk defa bu 3. Veya 4. Oldu , ilk önce 7-8 ay önce oldu. Ilk oldugunda acaba su icmeyi mi cok kacirdim , o gun cok yoruldum da uykum ağırlı kaçtı da uyanamadım dedim. Sonra aradan bi kaç ay geçti gene oldu bu seferde bir hastaligimmi var soguk mu aldim dedim. Dun gene oldu.
Arkadaşlar gece tuvalete kalkma alışkanlığım normalde yok. Yanı gece tuvaletim gelmez normalde. Üstelik ben çok çok şu içen biriyim günde 4-5 litre su içerim onun haricinde başka sivilarda tuketirim ve zaten gün içinde sık sık tuvalete giderim. benim metobolizmam cok hizlidir.. yani bu sivi tuketme ve sık idarara cikmayi ben kendimi bildim bileki boyledir. ama 23 yillik hayatimda hic boyle gece tuvalete uyanamayip altina kacirma gibi bir problemim olmadi.
Neden uyanamıyorum?
Ve neden normalde uykuda ac gelmezken artık gelemeye başladı?
Ve niye altıma kaçırıyorum?
Bu bir hastalık mi?
Doktora gitmem şart mı?
Araştırmalarıma göre bir çok yetişkinde varmış bu durum
Arkadaşlar gece tuvalete kalkma alışkanlığım normalde yok. Yanı gece tuvaletim gelmez normalde. Üstelik ben çok çok şu içen biriyim günde 4-5 litre su içerim onun haricinde başka sivilarda tuketirim ve zaten gün içinde sık sık tuvalete giderim. benim metobolizmam cok hizlidir.. yani bu sivi tuketme ve sık idarara cikmayi ben kendimi bildim bileki boyledir. ama 23 yillik hayatimda hic boyle gece tuvalete uyanamayip altina kacirma gibi bir problemim olmadi.
Neden uyanamıyorum?
Ve neden normalde uykuda ac gelmezken artık gelemeye başladı?
Ve niye altıma kaçırıyorum?
Bu bir hastalık mi?
Doktora gitmem şart mı?
Araştırmalarıma göre bir çok yetişkinde varmış bu durum
Güncellemeler
+1 yıl
Tuvaletimin geldigini fark etmiyorum. Yoksa uyanır kalkar giderim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım