Ben regli iken 2 tane filan majezik yutuyorum bu donem bir parol 2 majezik yuttum bunun bir zarari varmidir parol fayda etmiyor cok hap kullanan birisi degilim ama regli donemi agridan gozum donuyo
Cevabın nedir?
Bence pek fazla içme çünkü ağrı kesiciler ağrı kesmekle birlikte kanıda kesiyor. Reglin erken biter ve diğer ki ay daha fazla kanaman olur. Bu arada regl iken ağrı kesici çok içme kanı sulandırıyor. :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim kesiyo mu cogaltiyomu?
En İyi Cevaplar
30 dk hafif tempolu yürüyüş ardından ılık bir düş al karnını da sıcak tut ilaç içmene gerek kalmaz. Bende işe yarıyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılYuruyus cok fayda ediyor evet aslinda ilac almadan onu yapabilirimde bacak agrilarindan dolayi cesaret edemiyorum
Soran+1 yılDus iyi degil diyolar cogaltiyomus
+1 yılAğrı kesici regl dönemini keser, pek de faydalı olduğu söylenemez. ;)
012 Yorumla
Soran+1 yılEvet kesiyo diyolardahic kesilmiyo ki
- +1 yıl
Bugün bir şeyini görmemen , daha sonra görmeyeceğin anlamına gelmez ama değil mi?
Soran+1 yılZaten ilerde olmasindan korkuyorum şu an sorun yok ama regli agrisina özel haplar varmis galiba
- +1 yıl
Tam detaylı bilgileri kız arkadaşlardan öğren. Benim ki bu kadar :)
Soran+1 yıl:D tamam
- +1 yıl
Okuduğum kadarıyla bir çok kız arkadaş da benimle aynı görüşte. :)
Soran+1 yılbunlaoturup okuyomusunuz :D
- +1 yıl
Şimdi sorunun altına yapılan kızların yorumlarından bahsediyorum canım :D
Soran+1 yılYok yok regli sancisi nedir nasildir diye cunku bizim sinifts bir cocuk eskiden saglik dersinde adet kanamasi ne diye sormustu gercekten bilmiyomustu :D
- +1 yıl
Benim öyle okumuşluğum yok , yaşayanların tecrübeleri ile konuşuyorum :D
Soran+1 yıl::DD simdi anladim
- +1 yıl
Bravo o zaman sana :D Ağrılara çözüm bulduğumuza göre bunu kutlamalıyız :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah sabır versin kadınların işi zor ya :/
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
5Cevap
- Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılaynı anda atabilirsin etken maddeler farklı, parolda parasetemol var hemen hemen her ilaçla atılır hiç bir mahsuru olmaz. Neden kızlar cevaplasın dedin anlamdım :)
14 Yorumla
Soran+1 yılErkekler pek bilmez diye dusundum ama onlar daha iyi biliyor :D
- +1 yıl
inşallah olur Juliettt, aşağıda kızın birisi arveles daha etkili demiş şaşırdım arveles çok hafiftir arvelese göre.
- +1 yıl
pardon majezike göre olcak cümlenin sonu.
Majezik kullanıyordum bende. Herhangi bir yan etkis olmuyor reglye merak etme. Adet kesiliyor falan diyenler var yok öyle birşey. Sadece aspirin gibi analjezikler kan sulandırdığı için daha çok kanama yapar ama sen yinede çok almamaya bak.
013 Yorumla
Soran+1 yılHer ay degilde bazi 5 ay oluyosa mutlaka 3unde hap aliyorum
- +1 yıl
Zaratli juliet zararli :(
- +1 yıl
Zararli juliet zararli :(
Soran+1 yılİlerde de sorun yapmaz diyosun yani?
- +1 yıl
peh :(
Soran+1 yılBobreklere cok zararli hele majezik gibi bir hap yuruyus yapicam bacak agrilarim cok olmazsa
Soran+1 yılBazen gunde hic su icmedigim olur suyla aram yok :D aslinda zararliymis su icmemek bu yuzden yuzumde catlsr hep
+1 yılyapma bence ben almam kesinlikle yüzüstü yatınca 5 dk ya geçiyor benim zaten çok ağrısada, dene derim, sıcak su torbası da iyi gelebilir o da işe yaramazsa doktora söyle ilaç kullanmı dışanda tavsiye iste
04 Yorumla
Soran+1 yılBacak bel karin bas agrisi mide bulantisi var bu kadar siddetlimi senin? Yuzustu yatma ilk baslarda geciriyodu ama simdi bir faydasi yok
- +1 yıl
dediğim gibi doktora git ilaç kullanımı dışında tavsiyeler iste
Soran+1 yılOyle tedaviler var mı ki ya yuruyus onerdi bir arkadas onu yapcam kesin
- +1 yıl
vardır tabi git derim
Yani, ilacın yan etkileri olabiliyor. İnsan vücudunun direncine bağlı değişiklik gösteriyor zaten. Ama aşırı bir sancın oluyorsa, 1 ağrı kesici iç, aşırıya kaçmamalısın. Sıcak çay içersen daha faydası olur, sakinleştirir :))
06 Yorumla
Soran+1 yılYa parol yutmazdim ben majezik kullanmayim parol gecirirdiye yuttum gecirmedi majezik aldim bir tanede yoksa hep ikisini almiyorum bir majezikte yetiyo
Soran+1 yılİste bide mide bulantisi var bende ama diger ay adet oldugumda yürüyüs yapcam
Soran+1 yılYa ilk basta cok zor oluyo o agriyla ama bir 5 dkakika sonra geciyi agri yuruyus bitince en fazla 2 3 saat kesiliyo agri sonra daha hafif bir sekilde devam ediyo tabi ben hemen sicak su torbasi koyuyorum o yuzdwn hafifliyo baya
Majezik çok masum bir ilaç değil sürekli kullanmak zararlı olabilir. Rezene çayı iç ayaklarını sıcak tut tamamen geçmesede azalır.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet cok masum degil hic birsey olmasa bobreklere zararli
+1 yılmajezik içme bak çok zararlı ben regl ağrılarım için ponstan forte diye bir ilaç kullanıyorum fayda ediyor
02 Yorumla
Soran+1 yılKac mg?
- +1 yıl
500 mg
+1 yılBnmde bazen çok ağrı yapıyor ama ilaç içmemeye çalışıyorum. gir yorganın altına pozisyon bul sıca su torbası karna, uyu uyan geçerr
04 Yorumla
Soran+1 yılBu ay ilk gun oyle yapiyim dedim yattim duramadim agridan parol yuttum majezik icmemek icin hic faydasi olmasi ardindan bir saat sonra filan majezik yuttum o kesti şu an 4. gun ve yine basladiagri yuruyemiyorum bile
- +1 yıl
Sende daha fazla oluor demek ki, evlen derler boylesine;)
Soran+1 yılHaaha evlenince duzene giriyo diyolar filan da :D şu an da gecti bak az once hap aldim byben25 yukarda anlattim oralari oku:D
+1 yılZararlı diyorlar ama ben dayanamıyorum minoset içiyorum tek zararı düzensiz olur sanırım
04 Yorumla
Soran+1 yılBen 3 ay adet olsam mutlaka 2sonde yutuyorum duzensizde degil kesmiyoda 8 gun bide
- +1 yıl
iç ya bisi olmaz. d
Soran+1 yılİlerde olmaz insallah baska birsey gecirmiyoki
- +1 yıl
aynen
Sen delirdin mi ağrı kesicilerin adet kestiğini bilmiyormuaun ağrın olunca sıcak bez koy ilaç içme adet domeninde ağrı kesici kısırlaştırıyor bir nevi doğum kontrol hapı giib
02 Yorumla
Soran+1 yılYa şu an bir skntı yok ama ilerde olur diye korkuyorum su son 2 3 ayda cok siddetli olmaya baslaadi annem mevsimden diyor
Bende majesik yutuyom ama parolla hiç yutmadım doktora görün ileri giderse ağrın
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet yeni basladi bu agrilar gitmeyi dusunuyorum devam ederse
ben hep ilaç kullanıyorum anca o etki ediyo bir zararınıda görmedim
06 Yorumla
Soran+1 yılBnde gormedim ama ilerde bir zarari olur mu diye korkuyorum
Soran+1 yılEvet her ay almiyorum o yuzden bide onun disinda hap kullanmam bir hafta bas agrisi cekip hap almadigim zamanlar olur
Soran+1 yılİnsallah diyorum kucuklugimden beri almadigim radyasyon kalmadi kac kere rontgen cektiler ustune bide haplar kısır olmazsam iyi
Parol ve majezik le uğraşma. 2 tane apranax yut 15-20 dakika da hiç agrin kalmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılMajezik daha hizli etki ediyo ya 10 dakika suruyo en fazla etki etme suresi apranaxin bir zarari olur mu ama?
+1 yılBir kadın doğuma gitmeni öneririm kendi kafandan ilaç alma bence
04 Yorumla
Soran+1 yılbir arkadasima bir hap vrmis regliye ozel bir hapmis gidersem banada oyle birsey verirler kesin yeni yeni cogalmayabasladi agrilar devam ederse giderim
- +1 yıl
Senin bünyene uygun olmyabılır kullandığın haplar git bencede iyi olman için :) geçmiş olsun :)
Soran+1 yılEvet doktor onermeden kullanmam sağol
- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılkızlara mı arkadaşlara mı panpiş yoksa kızlar mı sadece arkadaşların? :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHe? :D ozaman cok agrim vardi ne yazdigimi bilememisim kiz arkadaslara olcakti:sd
+1 yılTamame yanlis yapmissin. Adet duzensizligi baslarsa sasirma
017 Yorumla- +1 yıl
bu yorumu ben yazIcaktım ama bu yorumun bir kız yerine bir erkekten gelmesi der susarım :D
- +1 yıl
Herseyi ogrendik artik :)
Soran+1 yılO agriyi yasasan duzensizlik filan umrunda olmaz
- +1 yıl
Umrunda olmaz olurmu saglik en onemlisi. Ardarda ilac yutacagina git bir igne vurun kendine gel
Soran+1 yılİgnemi sonucta ayni degil mi oda ilac siz sadece karin agrisi saniyorsunuz galiba benimki mide bulantisi bel ve karin agrisi bacak agrisi bazen bas agrisida yapiyo bunlarin hepsini ayni anda cektigini dusunsene :D
- +1 yıl
Ardarda 3 tane igne vurdursan oda zararli tabi. Hafif bir agri degil biliyorum ama ilacla igne de ayni degil igne cok daha etkili
Soran+1 yılYok korkarim ben igneden bide yuruyemiyorum zaten hastaneye nasil gidiyim :D
- +1 yıl
Heh igne vurulmamanin sebebi belli olduu :D
Taksi -,-
Soran+1 yılTaksi yok zaten aramiz 5 dakika biledegil ama agridan yuruyemiyorum majezikin ilerde bir zarari yoksa devam varsafa doktora gitcem
- +1 yıl
Zarari yok duzgun kullanirsan ardarda alma sadece bunu soyluyorum
Soran+1 yılZaten bir regli icin aliyorum oda her ay degil hatta su son 2 3 aya kadar hap bile almazdim bu aralar cogaldi
Soran+1 yılReglinin ilk gununde voleybol macim vardi
- +1 yıl
Anladım.. Yinede ardarda almamaya dikkat et sadece mazejik için değil bütün ilaçlarda zararlıdır peşpeşe içmek
Soran+1 yılPespese icmem kii bu ay ilkgun parol aldim gecer belki diye majezik kullanmayim diye fayda etmedi majezik aldim normalde tek mazejik yetiyo bana
- +1 yıl
Heh o zaman sorun yok benim derdim sana peşpeşe içirmemek :)
Soran+1 yılHe yok ya o ilk oldu yoksa icmiyorum pespese
- +1 yıl
Peki o zaman sorun yok :) Geçmiş olsn
+1 yılayakların sıcak olduğu sürece ağrın azalır ve bence aspirin iç kanı sulandırdığı için kanaman çabuk biter
01 Yorumla
Soran+1 yılCabuk bitme gibi bir ihtimal yok 8gun suruyor daha az surdugunde daha kotu oluyor ya da diger ay dahkotu oluyor gecen ay hic agri olmadi bu y cok kotu oldu gecen ayy az sürsün diye cok ugrastim 7gunde bitti
+1 yılbir arveles al yeter.
09 Yorumla
Soran+1 yılKac ne diyolar ona etkisi mesela majezik 500 o kac?
- +1 yıl
onu bilmiyorum ama majezik bir şey değil arveles içtiğin andan 10 dk sonra ağrı sızı kalmaz parol falan hiç bir şey değil boşuna içme
- +1 yıl
enteresan normalde majezik daha etkilidir. Arveles baş, diş ağrısında güzeldir. Apranaksda daha etkilidir arvelesten.
- +1 yıl
sen onu iç arveles iç ağrırsa gel bul beni adresimi vericem geçmezse tükürürsün :D
- +1 yıl
arvelesi ilk attığımda iyi geldi baş ağrısına faln ondan sonraki atışlarda hiç bir etki yapmadı.
Soran+1 yılMg ne iste o yuksekse fayda eder bana antibiotikte bile 1000 kullandik gunde iki defa alirdim bide yinede gezmezdi hastaligim genelde hsstsligi vucudum kendi yener ilaclar pek fayda etmiyo bana
- +1 yıl
bende tam onu diyecektim 200mg dı galiba ayağımdan kamyon geçmişti. doktor yazdı. Sinüziti falan geçirdi antienflumatuar etkisi mükemmel. Ama kız 2 tane atıyorum demiş muhtemelen 100lükten atıyordur oda.
- +1 yıl
sende 2 tane attığına göre 100lüktür.
Soran+1 yılParol majezik ama bu ay attim iki tamefe oda parol fayde etmedigi icin parol 50 majezik 100mus bu arada
+1 yılbence kullanmaman lazım egzersiz yap iyi geliyor
01 Yorumla
Soran+1 yılYuruyus yapiyodum bir ara bacak agrilari baslayinca biraktim
Gizli Üye(36-45)+1 yılçörek otu ye iyi geliyor
03 Yorumla
Soran+1 yılNapcam onu nasil kullancam yani?
Cevap sahibi+1 yılçigneyerek ye tadı pek güzel degil ama işte
3 çay kaşıgı çigneyerek ye
Soran+1 yılYok ya kotu bir tadi yok bence :D
Sana demiştim. Beni dinlemezsen böyle olur...
02 Yorumla
Soran+1 yılAnne :(
abi Cidden kadınları işi zor be.
05 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerinki daha zor bence sunnet olmam bu agriyi cekerim ben :D
- +1 yıl
sünnetten korkacak bişey değil hem bikere oluyor ama adet kanaması sürekli gerisini sn düşün iyiki kız olmamışım..:)
Soran+1 yılHaha dogru ama ameliyat turu seylerden korkan biri icin sunnet kolay degil
Soran+1 yıl35 40 mi yok 50de filan bitiyomus genelde
Ilac pek kullanma
01 Yorumla
Soran+1 yılKullanmamaya calisiyotum en azindan majezik kullanmamaya calisiyorum ama zor
Özel gün çayı iç
08 Yorumla
Soran+1 yılOne ilk defa duydum
Soran+1 yılSicak su torbasini kullaniyorum ama fayda etmiyo biraz hafifletiyo sadece
Soran+1 yılDoğrudur hic sebze yemem patates ve domated haric
Soran+1 yılMeyvede hic yemiyorum elma artmut portakal yiyeli 1 yili gecmistir
Soran+1 yılSaydiklarindan sadece kepek ekmegi yemiyorum muzuda cok tuketmem ama yinede 2 ayda bir yerim digerlerini hergun yiyorum
+1 yılmajezik ne kızım
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçokmu agrıyor ya
04 Yorumla
Soran+1 yılAgladim bir kere
Cevap sahibi+1 yılüzüldüm ya nasl oluyor bu regl donemi ya
Soran+1 yılBel karin bas bacak agrisi + mide bulantisi
Cevap sahibi+1 yılhm üzüldüm ya senin için çokmu agrıyor kıyamam :( :(
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı