Sağlık Acılı şalgam mı acısız şalgam mı? gnl_1998 Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Ben az önce yarım kiloya yakın acılı şalgam içtim şu an yanıyorum boğazım fenaama tatlı bi yangın Acılı şalgam mı acısız şalgam mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Uyumsuzuz Takip Et Master Yaş: 34 , eic 58% +1 yıl Sağlık konusunda 541 cevap paylaştı. Oncelikle afiyet olsun bir kac bardak tan zarar gelmez aksine iyidir. Ama nerden içtigin önemli. Cevabim ise tabiki acılı şalgam. 1 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yav, şalgam her durumda çok iyidir. Çoktandır da içmedim doğrusu.Acılı tercih etmem ama içersem de pişman olmam :-P 0 0 Yorumla
Handsomehell01 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 328 cevap paylaştı. Adanalı olarak ben bile acısız içiyorum derdin neydi yarım kilo acılıya abandın yanar tabii😀 0 2 Yorumla gnl_1998 +1 yıl Ama nasıl güzel yanıyoNormal acı gibi değil tatlı yangın Yorumla Handsomehell01 +1 yıl Artık sonuçlarına Katlanacaksın😀 Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% +1 yıl Sağlık konusunda 564 cevap paylaştı. Masallah afiyet olsun ;) bu İçişlerin birde çıkışı olacak hahaha 0 0 Yorumla
reisaga Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Sağlık konusunda 414 cevap paylaştı. İkisini de sevmem. Çok ilginç bir tadı var. 0 2 Yorumla gnl_1998 +1 yıl Ben hastaasıyım Yorumla reisaga +1 yıl Belli zaten 🤣Bana ayran kafi. Yorumla
ֆɛʋɨʍֆɨʐɦǟȶʊռɖɛʀʟɛʀ Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 85% +1 yıl Adana'nın has acılı şalgami efsane 👌🏻 1 12 Yorumla Handsomehell01 +1 yıl Nerde içtin daha önce Yorumla ֆɛʋɨʍֆɨʐɦǟȶʊռɖɛʀʟɛʀ +1 yıl @Handsomehell01 Adana'dali bı hocam hediye getirmişti Yorumla Handsomehell01 +1 yıl Hmm benim böyle bir hocam olmadı hiç 😀 Yorumla ֆɛʋɨʍֆɨʐɦǟȶʊռɖɛʀʟɛʀ +1 yıl @Handsomehell01 çok büyük eksiklik 😂 Çok hoşumuza gitti diye 6 7 kez daha sipariş verdik meğerse tanıtım amaçlıymıs 😂 Yorumla Handsomehell01 +1 yıl 😂 Yorumla ֆɛʋɨʍֆɨʐɦǟȶʊռɖɛʀʟɛʀ +1 yıl @Handsomehell01 ama gorussem hala da sipariş veririm o denli sevdim yani 😂 Yorumla Handsomehell01 +1 yıl Şalgam sevilmez mi ya , ama dikkat et fazla içme sonuçları kötü oluyor 😀 Yorumla ֆɛʋɨʍֆɨʐɦǟȶʊռɖɛʀʟɛʀ +1 yıl @Handsomehell01 yok çok içerim bı sıkıntısını görmedim acidan korksak dünyaya gelmezdik😏😂 Yorumla Handsomehell01 +1 yıl İshal olursun kız öyle deme😂😂😂 Yorumla ֆɛʋɨʍֆɨʐɦǟȶʊռɖɛʀʟɛʀ +1 yıl @Handsomehell01 🤮 olmam ben cin biberi dediklerini kizartip yiyorum ki 🙈 Yorumla Handsomehell01 +1 yıl Ozaman devam et🤷 Yorumla ֆɛʋɨʍֆɨʐɦǟȶʊռɖɛʀʟɛʀ +1 yıl @Handsomehell01 👍🏻👍🏻 Yorumla
Donjuanlarındonsuzu3 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl Ne zorun vardı için o kada:)) 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Sağlık konusunda 2,8b cevap paylaştı. Acılı... Onun acısı kalıcı değil. 0 0 Yorumla
Jidotojimoshi Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 96% +1 yıl Yanında rakı yoksa şalgamı ne yapayım!!! 0 0 Yorumla
Çıldırtanerkek Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 84% +1 yıl Bende yanıyorum gel beraber söndürelim :dd 0 0 Yorumla
Rayan2 Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Sağlık konusunda 3,2b cevap paylaştı. Acılı şalgam severim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Wc de sabahlarsın artık😂 0 4 Yorumla gnl_1998 +1 yıl Deme ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabi😂 Yorumla gnl_1998 +1 yıl Acı turşu da yemiştimSıra da pku yicem😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahshshah mide kazan gibi kaynıyordur şimdi😂 Yorumla
karsiyakaliali Takip Et Master Yaş: 61 +1 yıl Acılı severim ama dokunduğu için içemiyorum. 0 4 Yorumla gnl_1998 +1 yıl Ne zararı oluyo sana Yorumla karsiyakaliali +1 yıl Mide kanaması geçirdim. Yorumla gnl_1998 +1 yıl Oha geçmiş olsun Yorumla karsiyakaliali +1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Sağlık konusunda 15,3b cevap paylaştı. Acılı severim ama çok acı olmayan. 0 0 Yorumla
Gezegen00 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 +1 yıl Acılı iyi hos da yarım litre de nedir midene yazık 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Sağlık konusunda 636 cevap paylaştı. Acılı ❤️ 0 0 Yorumla
azelcan Takip Et Master Yaş: 47 , eic 66% +1 yıl Sağlık konusunda 783 cevap paylaştı. Acılı çalgam iyidir. 0 0 Yorumla
Baran_Günay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Sağlık konusunda 355 cevap paylaştı. Acılıııııı 🌶 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Sağlık konusunda 3,4b cevap paylaştı. Acılı. 0 0 Yorumla
Sinan_ist Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yananı görür allah 0 2 Yorumla gnl_1998 +1 yıl Görür inşallah Yorumla Sinan_ist +1 yıl 😀😀 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Şalgam hiç icmedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Oncelikle afiyet olsun bir kac bardak tan zarar gelmez aksine iyidir. Ama nerden içtigin önemli. Cevabim ise tabiki acılı şalgam.
Yav, şalgam her durumda çok iyidir. Çoktandır da içmedim doğrusu.
Acılı tercih etmem ama içersem de pişman olmam :-P
Adanalı olarak ben bile acısız içiyorum derdin neydi yarım kilo acılıya abandın yanar tabii😀
Ama nasıl güzel yanıyo
Normal acı gibi değil tatlı yangın
Artık sonuçlarına Katlanacaksın😀
Masallah afiyet olsun ;) bu İçişlerin birde çıkışı olacak hahaha
İkisini de sevmem. Çok ilginç bir tadı var.
Ben hastaasıyım
Belli zaten 🤣
Bana ayran kafi.
Adana'nın has acılı şalgami efsane 👌🏻
Nerde içtin daha önce
@Handsomehell01 Adana'dali bı hocam hediye getirmişti
Hmm benim böyle bir hocam olmadı hiç 😀
@Handsomehell01 çok büyük eksiklik 😂
Çok hoşumuza gitti diye 6 7 kez daha sipariş verdik meğerse tanıtım amaçlıymıs 😂
😂
@Handsomehell01 ama gorussem hala da sipariş veririm o denli sevdim yani 😂
Şalgam sevilmez mi ya , ama dikkat et fazla içme sonuçları kötü oluyor 😀
@Handsomehell01 yok çok içerim bı sıkıntısını görmedim acidan korksak dünyaya gelmezdik😏😂
İshal olursun kız öyle deme😂😂😂
@Handsomehell01 🤮 olmam ben cin biberi dediklerini kizartip yiyorum ki 🙈
Ozaman devam et🤷
@Handsomehell01 👍🏻👍🏻
Bize ne kız şalgam içtiysen
Ne zorun vardı için o kada:))
Acılı... Onun acısı kalıcı değil.
Yanında rakı yoksa şalgamı ne yapayım!!!
Bende yanıyorum gel beraber söndürelim :dd
Acılı şalgam bence abicim
Acılı şalgam severim.
Wc de sabahlarsın artık😂
Deme ya
Tabi😂
Acı turşu da yemiştim
Sıra da pku yicem😂
Ahshshah mide kazan gibi kaynıyordur şimdi😂
Şalgam işine mi giriyorsun kız
Acılı severim ama dokunduğu için içemiyorum.
Ne zararı oluyo sana
Mide kanaması geçirdim.
Oha geçmiş olsun
Teşekkür ederim.
Acılı severim ama çok acı olmayan.
Acılı iyi hos da yarım litre de nedir midene yazık
Acılııı 🌶
İkisini de içmem
Acılı ❤️
Acılı çalgam iyidir.
Acılıııııı 🌶
Acısız