Sağlık Covid - 19 testi yaptırdım sizce pozitif mi olur negatif mi? __1xx1__ Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bugün tahlil verdim sizce sonuç ne olur tahmin edin bakalım Korkmuyor değilim açıkcası Covid - 19 testi yaptırdım sizce pozitif mi olur negatif mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_FeelLove_ Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bence negatif çünkü sen pozitif bir insansın kötü bir şey olmaz inşallah 1 0 Yorumla
Berkay_Deviren Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl 😅şu buruna sokulan 1metreluk çubukla yapilan test mi bu? 0 1 Yorumla __1xx1__ +1 yıl Evet çok acıdı 😒 Yorumla
Zuljin Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Negatiftir de bişi dicem şu bildirim şeysi neden açık sende 😂 0 6 Yorumla __1xx1__ +1 yıl Bildirim neyi Yorumla Zuljin +1 yıl Şeysi işte Yorumla __1xx1__ +1 yıl Dediğini anlamadım neyin açık olduğunu Yorumla Zuljin +1 yıl Yani demek istediğim soru sorduğunda herkese bildirim geliyor onu kapatabilirsin Yorumla __1xx1__ +1 yıl Yaaa öyle mi dur ber ayarlara bakıyım Yorumla __1xx1__ +1 yıl Bir* Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bi ara bende yaptırdım negatif çıktım ama sanırım hastalığı atlattıktan sonra yaptırdım testi çünkü daha yeni tat ve koku almaya başladım 2 ay sonra yeni yeni 0 0 Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Sağlık konusunda 524 cevap paylaştı. Pozitif çıkarsa iyi olur ailecek iddiaya girdik. Bol bol coronalı lazım. 0 0 Yorumla
olumbisakinolsana Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Turp gibisin turp negatif çikar 0 1 Yorumla __1xx1__ +1 yıl İnşşşş Yorumla
KedimBenVeYatağım Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Geçmiş olsun inşallah negatif çıkar 0 0 Yorumla
NalinnNurr Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Ben tam 2 kez geçirdim korkma yani ahahha 0 0 Yorumla
Cennetenbirçiçek Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Negatif olur benceUmarım inşallah 0 0 Yorumla
18Badboy18 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl belirtiler var heralde ama bence değilsindir 0 0 Yorumla
Sendeyince Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Sağlık konusunda 373 cevap paylaştı. Belirti var mı halsizlik vs 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Pozitif çıkar ama sana negatif derler bence. 0 2 Yorumla __1xx1__ +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmem içime doğdu. Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Sağlık konusunda 2,3b cevap paylaştı. Belirti var mı ağrı öksürük ateş halsizlik? 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Sağlık konusunda 867 cevap paylaştı. Negatif. 0 0 Yorumla
Çukulataverinbanağğ2 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Allah korusun inşaAllah negatif çıkar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Bence negatif çünkü sen pozitif bir insansın kötü bir şey olmaz inşallah
😅şu buruna sokulan 1metreluk çubukla yapilan test mi bu?
Evet çok acıdı 😒
Negatiftir de bişi dicem şu bildirim şeysi neden açık sende 😂
Bildirim neyi
Şeysi işte
Dediğini anlamadım neyin açık olduğunu
Yani demek istediğim soru sorduğunda herkese bildirim geliyor onu kapatabilirsin
Yaaa öyle mi dur ber ayarlara bakıyım
Bir*
Bi ara bende yaptırdım negatif çıktım ama sanırım hastalığı atlattıktan sonra yaptırdım testi çünkü daha yeni tat ve koku almaya başladım 2 ay sonra yeni yeni
Pozitif çıkarsa iyi olur ailecek iddiaya girdik. Bol bol coronalı lazım.
Turp gibisin turp negatif çikar
İnşşşş
Geçmiş olsun inşallah negatif çıkar
Ben tam 2 kez geçirdim korkma yani ahahha
Umarim negatif cikar kankim
Negatif olur bence
Umarım inşallah
fal bakmıyorum maalesef
Negatif olur bence.😄
belirtiler var heralde ama bence değilsindir
Belirti var mı halsizlik vs
Pozitif çıkar ama sana negatif derler bence.
Neden
Bilmem içime doğdu.
Belirti var mı ağrı öksürük ateş halsizlik?
Negatif olucak knkim
Negatif.
Negatif çıkar inş..
Bilemeyiz
Temaslı mısın
Pozitif
Negatif.
Pozitif
Allah korusun inşaAllah negatif çıkar
negatif
Pozitif, çünkü uçtu gitti
Biz nerden bilelim