Komşumuzun küçük çocuğunu severken tekme attı sol gözüme ve ili günden beri hafiften kan lekesi gibi bişey belirdi gözümde doktora görünmeye gerek var mıdır sizce?
Retinada darbenin şiddetine göre iç yırtık meydana gelebilir, kanlanma darbeye bağlı deformasyon nedeniyle oluşur. Yarın da devam ederse, göz hekimine görünmende fayda var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Geçmiş olsun 😔 doktorluk bir durum olacağını sanmıyorum.. 1-2 haftaya düzelir.. kavga edince de göze yümruk geldiğinde aynısı oluyor 😔
Evet ilk kez minnoş bi bebişten yumruğun en güzelini yedim:(
☺️ geçer geçer merak etme 🤗
Göz darbelerinde retina yırtigi tehlikesine karşı mutlaka göz doktoruna muayene olmakta fayda var, bence yarın hemen git
Yurtık derken?
Retinada darbenin şiddetine göre iç yırtık meydana gelebilir, kanlanma darbeye bağlı deformasyon nedeniyle oluşur. Yarın da devam ederse, göz hekimine görünmende fayda var
Öyle olucak muhtemelen:(
Çok geçmiş olsun, aman ihmal etme
Valla kırılmadık yerimiz kalmadı allha şükür önce kol sonra göz hayr olsun gene:D
Dikkat et kendine, sende nazar var belkide 😄
Belkide:/
👀 😏
Yarın mutlaka doktora git
Kanlanmadan ziyade sanki gözbebeğinde çizik var gibi. Çok sıkıntı olmaz ama yinede görün doktora. Geçmiş olsun
Gözdeki kılcal damarlarda çatlama olmuş gibi. Birkaç güne geçer normalde ama yine de doktora görünmen iyi olur
Gecmis olsun ya gecer bi kac gune , Rocky iyi vurmus yalniz ,😅
O velet bana öyle bir şey yapsaydı eğer o tekme attığı bacağı kopmuş olurdu, ne kadar küçük olursa olsun.
Saçmalama çocuğa ne anlatabilirsin:)
sinir hastasıyım ben özellikle de biri canımı yakınca onun iki katı canını yakmadan rahat edemme
Bizim eve gelen misafir çocuğu da kafama elma tükürmüştü pis velet
Bence sen yine de bi doktora görün önemli bişy olabilir
Yok hayır merak etme. Kan toplamış. Bi kaç güne gecer
Ara ara olur öyle. Ağrı sızı yoksa korkulacak bir şey yok..
Goz damlasi damlat, sogumus boset cayin posasini koy.
Burada bi kisi daha paylaşmış gözü kan toplamış noluyor ya korona değildir ins
Hafif bile darbe gelse göz morarıp kanlanabiyor... geçmiş olsun şu an nasıl
Geçici bir durum olabilir ya geçer
geçmiş olsun
Geçmiş olsun bi doktora görün canım
Allah korumuş.. 8-10 güne kadar geçer.
Hiçbir şey olmaz geçicidir.
Gözlük kullanıyormusunuz
Baktırmanda yarar var
Geçer mikrop kapmistor
Şekerin olabilir veya gözünde enfeksiyon kapmış
Geçmiş olsun kardeşim benim için demedim