Sağlık Uyurken iç çamaşırı giyer misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Giyilmemesi daha iyiymiş diye duydumAma ben giyerim sadece bu gece alt iç çamaşırı yok giymeye üşendim duştan sonra Uyurken iç çamaşırı giyer misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
SarıHe-man Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 92% +1 yıl Gıyerım uyurken gıymeyım demıyom :)) nesi iyiymiş kım ne saçmalıyo.Tembellik den külot giymeyen kız :)) 0 0 Yorumla
SaAdimAzrail Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Offf efil efil esiyordur şimdi altın :) yanında uzanmak için neleri feda ederim bir bilsen 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Esmez mii🙈 Yorumla SaAdimAzrail +1 yıl Üşüdüysen isitabilirim hahahahaha Yorumla Soran +1 yıl Umm olur Yorumla SaAdimAzrail +1 yıl Bitti mi goygoyun? Hahahaha Yorumla Soran +1 yıl Daha başlamadı bilee Yorumla SaAdimAzrail +1 yıl Gel yatağa beraber yapalım ;) Yorumla Soran +1 yıl Geleyim Yorumla SaAdimAzrail +1 yıl Dmye gelsene ;) Yorumla SaAdimAzrail +1 yıl Mesaj gelmedi? Yorumla Soran +1 yıl Xper yetmiyor Yorumla SaAdimAzrail +1 yıl Takip at ben yazarım Yorumla
MmergenN Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sadece seviştiğim geceler giymeden uyuyorum🙈 onun dışında illa boxer olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sütyen kesinlikle takılmamalı ama külot olarak pek fark etmez orasıda hava alırsa hiç değilde kararma olmaz 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Sğtyen benş rahatsız etmiyor ama kilot ediyorrr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sütyen meme kanserinede yol açar takma yatarken Yorumla Soran +1 yıl Hissetmiyorum ya ki ama yine de bilgi için sağ ol onu da çıkartırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl komple çıplakmı yatıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Şu an sadece tshirt var üzerimde ve de short Yorumla Cevap sahibi +1 yıl anladım neyse gece gece şey yapma şimdi Yorumla Soran +1 yıl Ne yapmayayım 🙈 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl azdırma gece gece şimdi Yorumla Soran +1 yıl Ben bir şey yapmadım kii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ya işte yapmayıncada bunun ne zaman şey olacağı belli olmuyor ki Yorumla Soran +1 yıl Sikinin ne zaman uyanacağı mı ll Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet Yorumla Soran +1 yıl Ahahah masumm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne zaman kalkacağını flan bilgi ver se oda yok belli olmuyor Yorumla Soran +1 yıl Bugün kalktı mı peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet şimdide öyle o yüzden uyutmadı Yorumla
KURSUNASKERLERಠ_ʖಠ Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl En son giymedigimde ishal olacaktım az daha 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yaa bünyen zayıf Yorumla KURSUNASKERLERಠ_ʖಠ +1 yıl Havalar soğuktu üstüme kalın birşey ortmemiş olurum ama çırılçıplak yatmak istemişimdir (yanlış anlama) daha rahat bence insan hafif hissediyor😂 Yorumla Soran +1 yıl Ya evet evet öyle yanlış anlamam ahha ben çabuk üşümem yıllardır da hasta olmadım tuhaf :Dd kılın etek giyerim Yorumla KURSUNASKERLERಠ_ʖಠ +1 yıl Sonu anlamadım ama gene dikkatli ol havalar bozdu iyice evinde petekler 7/24 açıksa sıkıntı yok tabi Yorumla Soran +1 yıl Yanı kışın etek giyiyorum dedim 😂 Yorumla KURSUNASKERLERಠ_ʖಠ +1 yıl Hee çok garip😂 nasıl rahatsa öyle 👍 Yorumla
Buseyıldırım95 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Yerine göre değişiyor ya usengecligime bağlı 1 2 Yorumla umutsuzlar64 +1 yıl şu an var mı Yorumla Buseyıldırım95 +1 yıl @umutsuzlar64 sanane Yorumla
Croosear Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl Çıplak Uyuyanın Rahmet Melekleri Odasından Çıkar.. 1 0 Yorumla
LaSeRDaNCe Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 90% +1 yıl Hiç bir şey giymiyorum şu an bile yok 0 0 Yorumla
Asdffghja Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Duştan sonra giymediğim zamanlar oluyor 0 0 Yorumla
cleat Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Külotsuz da rahat edilmez ama sütyen neyse de 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Aynen değil :Dd Yorumla cleat +1 yıl Ee giy o zaman :) Yorumla Soran +1 yıl Üşeniyorum ahsjsh Yorumla cleat +1 yıl Sütyeni giymişsin daha kolay olana üşeniyorsun:) Değişik Yorumla Soran +1 yıl Ya olay şöyle duşa girerken sğtyen almışım tek duşta giyşndiğimden gidip kilot almaya üşendim Yorumla cleat +1 yıl Neyse artık en azından 1 gece özgür bırakmış ol :)) Yorumla Soran +1 yıl Ara sıra böyle yapıyorum rahat oluyor ama tuhaf Yorumla cleat +1 yıl Ee tabi bir özgürlük söz konusu, bir rehavet, bir rahatlık. :) Arada yap bari böyle Yorumla Soran +1 yıl Sen de yapp Yorumla cleat +1 yıl Denemek lazım evet:) Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Sağlık konusunda 664 cevap paylaştı. Ben giyerim ama sadece ic çamaşırı 😂😂 0 0 Yorumla
taçsızbaytar Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Sen abazamısın yoksa sınıyonmu 😂😂 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Hiçbiri 🙈 Yorumla taçsızbaytar +1 yıl Niye iç çamaşırı giymedin o zaman Yorumla Soran +1 yıl Böyle daha rahatt Yorumla taçsızbaytar +1 yıl Sürtünürse yatağa mahvedersin yatağı ama Yorumla Soran +1 yıl Evet evett genelde öyle oluyor ahah Yorumla taçsızbaytar +1 yıl Yalancı😂😂😂😂 Yorumla taçsızbaytar +1 yıl O zaman hassas değildir Yorumla Soran +1 yıl Hangi anlamda hassas olduğuna bağlı Yorumla taçsızbaytar +1 yıl İki sürtünmeyle orgazm olmazsın herhalde Yorumla
BeHppy Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Atma işte bu oku bu ok zehirli :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Eheheb Yorumla
imirzali16 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl İyi de bize ne 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Aşko çaktırma abazalık testi yapıyorum wısmançwoskalms Yorumla imirzali16 +1 yıl Nurdaki erkeklerin %98 i abaza Yorumla Soran +1 yıl Evet lmao Yorumla
Alp3460 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Benimde Yok , birleşim mi yapsak be 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ahah Yorumla Alp3460 +1 yıl Harika olur hava soğuk ya içinde ısınır benim ki 😅 Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 71% +1 yıl Sağlık konusunda 358 cevap paylaştı. yazın asla 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Sağlık konusunda 15,3b cevap paylaştı. Giymem 0 0 Yorumla
boyabatlıyımben Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Giyerim 1 2 Yorumla fatih0089 +1 yıl Hmm çıkar bence :) Yorumla umutsuzlar64 +1 yıl rahatsız etmiyor mu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Gıyerım uyurken gıymeyım demıyom :)) nesi iyiymiş kım ne saçmalıyo.
Tembellik den külot giymeyen kız :))
Offf efil efil esiyordur şimdi altın :) yanında uzanmak için neleri feda ederim bir bilsen
Esmez mii🙈
Üşüdüysen isitabilirim hahahahaha
Umm olur
Bitti mi goygoyun? Hahahaha
Daha başlamadı bilee
Gel yatağa beraber yapalım ;)
Geleyim
Dmye gelsene ;)
Mesaj gelmedi?
Xper yetmiyor
Takip at ben yazarım
Sadece seviştiğim geceler giymeden uyuyorum🙈 onun dışında illa boxer olur
sütyen kesinlikle takılmamalı ama külot olarak pek fark etmez orasıda hava alırsa hiç değilde kararma olmaz
Sğtyen benş rahatsız etmiyor ama kilot ediyorrr
sütyen meme kanserinede yol açar takma yatarken
Hissetmiyorum ya ki ama yine de bilgi için sağ ol onu da çıkartırım
komple çıplakmı yatıyorsun
Şu an sadece tshirt var üzerimde ve de short
anladım neyse gece gece şey yapma şimdi
Ne yapmayayım 🙈
azdırma gece gece şimdi
Ben bir şey yapmadım kii
ya işte yapmayıncada bunun ne zaman şey olacağı belli olmuyor ki
Sikinin ne zaman uyanacağı mı ll
evet
Ahahah masumm
ne zaman kalkacağını flan bilgi ver se oda yok belli olmuyor
Bugün kalktı mı peki
evet şimdide öyle o yüzden uyutmadı
En son giymedigimde ishal olacaktım az daha
Yaa bünyen zayıf
Havalar soğuktu üstüme kalın birşey ortmemiş olurum ama çırılçıplak yatmak istemişimdir (yanlış anlama) daha rahat bence insan hafif hissediyor😂
Ya evet evet öyle yanlış anlamam ahha ben çabuk üşümem yıllardır da hasta olmadım tuhaf :Dd kılın etek giyerim
Sonu anlamadım ama gene dikkatli ol havalar bozdu iyice evinde petekler 7/24 açıksa sıkıntı yok tabi
Yanı kışın etek giyiyorum dedim 😂
Hee çok garip😂 nasıl rahatsa öyle 👍
Yerine göre değişiyor ya usengecligime bağlı
şu an var mı
@umutsuzlar64 sanane
Çıplak Uyuyanın Rahmet Melekleri Odasından Çıkar..
Gece duştan sonra bornozla yatarım
Hiç bir şey giymiyorum şu an bile yok
Duştan sonra giymediğim zamanlar oluyor
Külotsuz da rahat edilmez ama sütyen neyse de
Aynen değil :Dd
Ee giy o zaman :)
Üşeniyorum ahsjsh
Sütyeni giymişsin daha kolay olana üşeniyorsun:) Değişik
Ya olay şöyle duşa girerken sğtyen almışım tek duşta giyşndiğimden gidip kilot almaya üşendim
Neyse artık en azından 1 gece özgür bırakmış ol :))
Ara sıra böyle yapıyorum rahat oluyor ama tuhaf
Ee tabi bir özgürlük söz konusu, bir rehavet, bir rahatlık. :) Arada yap bari böyle
Sen de yapp
Denemek lazım evet:)
Ben giyerim ama sadece ic çamaşırı 😂😂
Sen abazamısın yoksa sınıyonmu 😂😂
Hiçbiri 🙈
Niye iç çamaşırı giymedin o zaman
Böyle daha rahatt
Sürtünürse yatağa mahvedersin yatağı ama
Evet evett genelde öyle oluyor ahah
Yalancı😂😂😂😂
O zaman hassas değildir
Hangi anlamda hassas olduğuna bağlı