Ankara'da psikolog tavsiye eder misiniz?

Psikolojik bir sorunumdan ötürü terapi almak istiyorum özel bir hastanenin psikoloji servisine gittim, bir saat psikologla konuştum notlarını aldı hocamla konuşayım dedi ararım dedi peki dedim. Neyse bir kaç gün sonra aradı ve dedi ki bilmediğim bir konu yardımcı olamıyacağım sizi yönlendiriyim dedi, bir kaç prof ve doçent bilgisi verdi aradım sordum adamlar 40 dk için 500 lira diyorlar :S Sonra başka hastaneleri aradım bu sefer gitmeden önce uzmanla ön görüşme talep ettim hangisiyle konuşursam konuşuyum yardımcı olamıcaklarını bu konuyu bilmediklerini, karşılaşmadıklarını söylediler. Anlayacağınız iyi bir uzman bulamadım bulamadım derken şöyle doğru düzgün fiyatı olan bir uzman bulamadım 500 lirayı nasıl veriyim hadi bir kere iki kere olsa verirsin hadi üç olsun ama bu seanslar ya 20 seans gerekirse o zaman ne yapacam :( Bana şöyle uzman ve uygun fiyatlı bir psikolog önerin lütfen.
Güncellemeler
+1 yıl
Vay be cinsellik içerikli bir soru sorsaydım burada yazmak için millet birbirini ezerdi, ama ciddi bir konu olunca böyle oluyor.
Ankara'da psikolog tavsiye eder misiniz?