Eşimin ikiz kardeşinden hamileyim, dna testinde ortaya çıkar mı?

Merhaba arkadaşlar 26 yaşındayım 1 çocuk annesiyim eşimle 7 senedir evliyiz yakın zamanda hamile olduğumu öğrendim fakat eşim yurt dışında çalışıyor bu sene pandemiden dolayı hiç görüşmedik eşimle aramızdaki ilişki sadece çocuğumuz için devam ediyor buraya birkaç yılda bir geliyor geldiğinde de elini kolay kolay sürmüyor bende yokluğunda ikiziyle vakit geçirdim onunla aramda olan ilişki eşiminkinden çok farklı bana değer verdiğini hissettiriyor hamile olduğumu ona açıklayamadım, çünkü nasıl tepki vereceğini bilmiyorum eşime ne diyecem bilmiyorum, çocuğu doğurursam eşime benzeyecek bu yönden içim rahat fakat şüphelenirse DNA testinde anlaşılır mı ikiziyle aynılar hemde birebir sizce ne yapmalıyım eşimin anlamaması için elimden ne geliyorsa yaparım küçük bir yerde yaşıyoruz ortaya çıkarsa hemen yayılır sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarda zaman farkı olduğunu söylemişsiniz bende farkındayım fakat eşim birkaç haftaya burda olur kayınvalidem ameliyat olacak eşimde birkaç günlüğüne burda kalır bende işi o sırada hallederim benim tek endişem DNA testinde çıkıp çıkmamasıydı ama çıkmazmış yorumlarınız için teşekkür ederim 🥰
Eşimin ikiz kardeşinden hamileyim, dna testinde ortaya çıkar mı?