Uyuz Nasıl Geçer?

Arkadaşlar lütfen bilgisi olan insanlar yorum yapsın panik atak ve anksiyete bozukluğum var saçma sapan şeylere etkilenip maruz kalmak istemiyorum anlayışlı olun lütfen. Nerden kaptığını bilmediğim uyuz hastalığı hayatımın kalitesini ciddi anlamda düşür dü öncelikle cildiyeye gittim (WİLKİNSON POMAD) isimli berbat kokan fare zehri gibi kalıntılar bırakan kremi kullandım 3 gün sorna emin olamadım ve birdaha doktora başvurdum güvendiğimiz bir doktor onun onayıyla kafam rahatladı Çünkü HIV (AIDS) olduğunu düşünmeye başladım ilk zamanlar özel bir karışım hazırlandı labaratovarda ertesi gün 380 TL verip aldım ilacı sağlık sonuçta korktuğum tek nokta PENİSTE oluşan yaralar vücudumun bazı yerlerin de var fakat penisimde çok yoğun başı hafif kanlı yara kenarları şiş ve sürekli sulanma yapıyor bunun normal olup olmadığını birtürlü öğrenemedim 2 gündür tedaviye yeniden başladım odamdan çıkmıyorum ve şişlikler tedaviye başlamadan önce daha az inikti şimdi biraz daha şişmesi çok panik haline sokuyor beni bilgisi olanlar lütfen destek olsun.
Uyuz Nasıl Geçer?