Adet düzensizliği olup da devlet hastanesinden randevu alabilen insan evladı var mı? Hastanedeki tüm branşlar koronaya mı bakıyor?

Çıldıracağım artık gerçekten. Mart-nisan ayından beri randevu almaya çalışıyorum alamıyorum. En son Mart , Nisan , mayıs hangi aydı bilmiyorum regli olmadım. O zamandan eylüle kadar da 2-3 gün lekelenme şeklinde regli oldum. Eylül ayında yine regli olmadım. Hormonal bir sorun yaşıyorum. Ve şu son 1 yıldır da çene altımda tek tük tüylenmeler başladı. Bana yakın olan 2 devlet hastanesinde de kadın doğumlardan randevu alamıyorum. Esas kan testi yaptırmam gerekiyor. Ultrasona girmem gerekiyor. Hiç abartısız şunu yaptırmak için bile salgından önce en az 1-2 ay bekliyordum. Şimdi onu da yapamaz oldum. Ben İzmir'de yaşıyorum. Randevu almak için 182 ya da 184 bu numaraları aradım. Bana taaa Tire'den randevu alayım mı diyor. Çıldıracağım. Koronaya hastanedeki tüm branşlar mı bakıyor? Bir de özele gideceğim. Özelde hormon testi için ne kadar öderim? Bir de demezler mi sağlıkta çığır açtınız ulan 2019 yılında eylül ekim gibi miydi neydi yine böyle test yaptırmıştım galiba o zamanlar da ultrason sırasında bir kadın troid kanseriymiş film çekilmesi lazımmış hangi evrede tam olarak bilinmiyor hem devlet hastanesi hem de üniversite hastanesi 1 yıl sonrasına gün vermiş. Özel hastane tek bir film çekimine 3 bin TL istemişti. Bu mu ulan sağlıktaki reform.

SAĞLIKÇILARA HAKARET ETMİYORUM BENİM SAĞLIKÇILARLA DERDİM YOK.
Güncellemeler
+1 yıl
MHRS falan biliyorum. 1 ay önce 20'lik dişim iltihap kaptı yüzüm şişti. Alsancak Diş Hastanesine randevu aldım. İltihap var dediler antibiyotik yazdılar.1 Hafta sonra gel çekelim dişi dediler.2 sefer gittim. 2 gidişimde de çektiremedim. Birinde mal doktor beni ağız çene cerrahisine sevk etmemiş. Diğerinde de randevu alamadım. Kaydım falan silindi gitti.20'lik dişiminde çekilmesi lazım diş etine yamuk gömük durumda.
Adet düzensizliği olup da devlet hastanesinden randevu alabilen insan evladı var mı? Hastanedeki tüm branşlar koronaya mı bakıyor?