Bildiğiniz gözümün beyaz kısmında bir şişlik var iğne ile dokunsam sönecek gibi. Sizcr bu nedir. Koronadan dolayı hastahaneye gidemiyorum Fotoğrafın sağ kısmına bakın
Alerjik bir durum veya enfeksiyon kapmış doktora gidip damla kullanman lazım evde gecirebilicegin bişey değil ama bol bol yüzünü yıka ve senin kurulamak icin kullandığın havlun ayrı olsun diğer evdekilere göre ve gözünü kaşınır gibi olsa da ovma zaten bunaltı doktora gittiğinde o da sana diyecektir
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bikaç güne geçmezse eczaneye falan mı gitsem ama ona da korkuyorum. Doktor değiller ya sonuçta. Yanlış ilaç verirler falan Allah korusun. Ondan korkuyorum
Bence riske atma kendini zaten hastanelerin göz bölümü ayrı diğer kişilerle mesafene dikkat edersen maskeni de takarsan bişey olmaz korkma hastaneye git
Valla bir yerlerden bulaşmış 5 gün içinde geçer sürekli yüzünü yıka ve havlunu sürekli değiştir kimse kullanmasın senin havlunu aileyi perişan edersin geçmiş olsun
Fotoğraf size mi ait? Kötü gözüküyor. Vakit kaybetmeden doktora gidip gösterin göz önemli daha ağır sonuçlar doğurabilir.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet, fotoğraf bana ait. Koronadan dolayı bulunduğum bölgedeki hastahane hizmet vermiyor malesef. Kontrole de gidemiyorum. Napacağımı bilemez, durumdayım
Yani, bilmiyorum aslında. İstemiyorum sadece. Bir de dikkat ettiysen kaşlarım seyrek. O yüzden de almıyor olabilirim. Tam bir neden söyleyemiyorum🤷🏻♀️