Orta kulak iltihabı başlangıcı olabilir acil doktora git. Orta kulak iltihabı insanı uykusundan uyandırır sabah 5 te acile iğne vurdurmaya gittiğimi biliyorum
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Küçükken hep orta kulak iltihabı olurdum yarın gitmeyi düşünüyorum bunun için mi geldin demezlerse umarım
doktora git benim de tıkanmıştı gliserin vermişti 2-3 güne geçiyor
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hastanede randevu alamadım doluydu aile hekimine gitmiştim o da gliserin vermedi onu parayla alıyorsun dedi. Şu an glierindende korkuyorum. Keske özelde olsa doktora gitseydim.
Kulağıma su kaçmıştı muhtemelen zeytinyağı damlatinca geçer diye bir müddet devam ettim. Surekli akıyor tıkanıyor hissediyorum kulak çöpü kullandım mecburen rahatsız etti ağrıdı zeytinyagi Damlattim bende bu seferde tıkandı hafif
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ya kulaga ilac taha olsa bisey damlatilmaz. ben cekiyorum ontan. sivi ile temestan kacin fön makinasiyla isit kulagini sakin hicbisey damlatma
Bazen kulak kiri yüzünden tıkanabiliyor korkulacak bir şey yok ama doktora gidin derim.
Orta kulak iltihabı başlangıcı olabilir acil doktora git. Orta kulak iltihabı insanı uykusundan uyandırır sabah 5 te acile iğne vurdurmaya gittiğimi biliyorum
Küçükken hep orta kulak iltihabı olurdum yarın gitmeyi düşünüyorum bunun için mi geldin demezlerse umarım
Kulağına cihazla bakcak sonra damla vercek o damla iyi yapacak. Özele gideren muayene ücreti var bir 100 filan
Damla vermeden direkt yıkanmasını istiyorum olmaz mı ben uzun zamandır çekiyorum bunu zeytinyağı falan damlattm
doktora git benim de tıkanmıştı gliserin vermişti 2-3 güne geçiyor
Hastanede randevu alamadım doluydu aile hekimine gitmiştim o da gliserin vermedi onu parayla alıyorsun dedi. Şu an glierindende korkuyorum. Keske özelde olsa doktora gitseydim.
nasl oldu bir kulak doktoruna görünmelisin acilen
Kulağıma su kaçmıştı muhtemelen zeytinyağı damlatinca geçer diye bir müddet devam ettim. Surekli akıyor tıkanıyor hissediyorum kulak çöpü kullandım mecburen rahatsız etti ağrıdı zeytinyagi Damlattim bende bu seferde tıkandı hafif
Avılır o ama kulak çöpü kullanma daha cok içine iter kulağndaki suyu
Damla var onu kullanınca açılıyor ama doktor temizlemesi lazım fuuuu diye bı ses geliyor temizlerken