Yeme & İçme Bozuk kısır yedim bir şey olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Az önce 1 kase bozuk kısır yedim bir şey olur mu ya Güncellemeler+1 yıl Karnım yavaştan guculdamaya başladı bir şey olur mu Bozuk kısır yedim bir şey olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
beyzanuruysal19 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl hayır bende ayı gibi olduğum için bozuk olmadığını bilmeden büsbüyük bir kaşık yedim hiçbişe olmuyo 3 4 Yorumla Soran +1 yıl Tüh be boşa yemiyim o zaman Yorumla beyzanuruysal19 +1 yıl yeme ama yesende bişe olmaz tek tadı sirke katılmış gibi gelir :D Yorumla Soran +1 yıl Off ya onca yedim bir de zehirlenmek için tadı da pisti Yorumla beyzanuruysal19 +1 yıl hahahah fdkjfghkjfgh Yorumla
uncas71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 42% +1 yıl Bir şey olmaz ölmezsin en azından biraz bekle bakalım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Zehirlenir miyim peki Yorumla uncas71 +1 yıl Ondan zehirlenmezsin ancak karnın ağrır filan baska bir sey olmaz Yorumla
Vomit Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl İshal olursun enn fazla. 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Tüh beee zehirlenmez miyim Yorumla Vomit +1 yıl Hafif seyreden gıda zehirlenmesi işini görürse zehirlenmiş sayılabilirsin ishal olunca. Yorumla Soran +1 yıl Zehirlenince bayılıyorum ya yine olur inşallah Yorumla Vomit +1 yıl Allah gönlüne göre versin ne diim. Yorumla Soran +1 yıl Aminnn Yorumla
MrMyopıc Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Afiyet bal şeker olsun 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim zehirlenmem mi Yorumla MrMyopıc +1 yıl Valla seni bilmem ben zehirlenmiyorum genelde ama eğer sana dokunmuş olsa bile gece çıkar acısı bekle bakalım biraz ama bir şey olmaz merak etme Yorumla Soran +1 yıl Ben zehirlenince bayılıyorum ya zehirlenmek istiyorum zehirlenmez miyim Yorumla MrMyopıc +1 yıl Mazoşist misin olm dsfgdsgds Yorumla Soran +1 yıl Ya yok ondan değil uzun hikaye boşver kcşeldleşd ama hayırlı bir şey için merak etme Yorumla MrMyopıc +1 yıl okey Yorumla
yüreğigüzeladam Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl En fazla karnın ağrır 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl ya zehirlenmem mi Yorumla yüreğigüzeladam +1 yıl Zehirlenmekmi istiyorsn Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla yüreğigüzeladam +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl Nedeni biraz uzun ya zehirlenir miyim zehirlenmez miyim Yorumla yüreğigüzeladam +1 yıl Sanm Yorumla yüreğigüzeladam +1 yıl Sanmıyorum Yorumla
İçlik-Don Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Sende her gün bozuk bir şey yiyorsun 2 2 Yorumla Soran +1 yıl 10 gün önce bilmeyerek zehirlenmiştim şimdi bilerek zehirlenmek istiyorum zehirlenir miyim kısırla Yorumla İçlik-Don +1 yıl Hayır. Yorumla
jonisinsi Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Ishal olursun. 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Zehirlenir miyim peki Yorumla jonisinsi +1 yıl Kisirdan niye zehirlenesin. Yorumla Soran +1 yıl Bozuk olduğu için zehirlenmem lazım değil mi Yorumla jonisinsi +1 yıl Zehirlenmek istiyorsan zehir ic Yorumla Soran +1 yıl Hee oldu direkt ölürüm öyle cşslleş Yorumla
chandlerB Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl kim bozmuş kısırı ayıp be kısırı bile mi :( 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
hayır bende ayı gibi olduğum için bozuk olmadığını bilmeden büsbüyük bir kaşık yedim hiçbişe olmuyo
Tüh be boşa yemiyim o zaman
yeme ama yesende bişe olmaz tek tadı sirke katılmış gibi gelir :D
Off ya onca yedim bir de zehirlenmek için tadı da pisti
hahahah fdkjfghkjfgh
Bir şey olmaz ölmezsin en azından biraz bekle bakalım
Zehirlenir miyim peki
Ondan zehirlenmezsin ancak karnın ağrır filan baska bir sey olmaz
İshal olursun enn fazla.
Tüh beee zehirlenmez miyim
Hafif seyreden gıda zehirlenmesi işini görürse zehirlenmiş sayılabilirsin ishal olunca.
Zehirlenince bayılıyorum ya yine olur inşallah
Allah gönlüne göre versin ne diim.
Aminnn
Afiyet bal şeker olsun
Teşekkür ederim zehirlenmem mi
Valla seni bilmem ben zehirlenmiyorum genelde ama eğer sana dokunmuş olsa bile gece çıkar acısı bekle bakalım biraz ama bir şey olmaz merak etme
Ben zehirlenince bayılıyorum ya zehirlenmek istiyorum zehirlenmez miyim
Mazoşist misin olm dsfgdsgds
Ya yok ondan değil uzun hikaye boşver kcşeldleşd ama hayırlı bir şey için merak etme
okey
En fazla karnın ağrır
Nasıl ya zehirlenmem mi
Zehirlenmekmi istiyorsn
Evet
Neden
Nedeni biraz uzun ya zehirlenir miyim zehirlenmez miyim
Sanm
Sanmıyorum
Sende her gün bozuk bir şey yiyorsun
10 gün önce bilmeyerek zehirlenmiştim şimdi bilerek zehirlenmek istiyorum zehirlenir miyim kısırla
Hayır.
Ishal olursun.
Zehirlenir miyim peki
Kisirdan niye zehirlenesin.
Bozuk olduğu için zehirlenmem lazım değil mi
Zehirlenmek istiyorsan zehir ic
Hee oldu direkt ölürüm öyle cşslleş
kim bozmuş kısırı ayıp be kısırı bile mi :(
olmaz
Kısır olabilirsin
olmaz inşallah
Bence sen ergensin