Sağlık Baş ağrısı corona virüsü belirtisi olabilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 ÖKSürüğüm yok, ben de daha bugün başladı başım ağrıyor ve çok halsizim Güncellemeler+1 yıl bendeyi ayrı yazmışımm, bitişik olacaktı Baş ağrısı corona virüsü belirtisi olabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı. Mevsim gecisi de var Şu an seksen tane hastaliga belirti olabilir biraz daha gozlemle durumunu emin olmadan test falan yaptirma hastane vs gitme 1 9 Yorumla Soran +1 yıl aynen, şimdi ateşimi ölçeceğim bakalım kaçmış Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Izole de et kendini uzak dur insanlardan Yorumla Soran +1 yıl Ateşim var gibi üşüyorum ama 36.5 çıktı Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Hic temas oldumu dikkat etmedigin vs Yorumla Soran +1 yıl 2 gün önce falan sahile gitmiştim, kalabalıktı malum İstanbul ama öyle çok bir temas olmadı Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Toplu tasimayla mi gittin sahiller dolu niye gidiyon delimisin Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Biraz daha gozlemle eksin suphe olmadan asla gitme hastaneye Yorumla Soran +1 yıl evett, dışarıya çıkmayı pek sevmem zaten ısrar sonucu çıktımmm Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Israr edenlerde durum neymis Yorumla
muro0099 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Normaldir soğuk birşeyler içmişsin ya da stresten kynaklida olabilir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl ateşim var gibi üşüyorum ama ateşim 36.5 Yorumla muro0099 +1 yıl Normaldir 40 yani 39.9 olursa hastaneye git derim kötü değildir yani ama illa kötüyüm diyorsan gidebilir test yapabilirsin. Yorumla
thelastpikachu Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Mevsim gecisi de var Şu an seksen tane hastaliga belirti olabilir biraz daha gozlemle durumunu emin olmadan test falan yaptirma hastane vs gitme 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl O bende her gün var. Bu virüs sayılmaz. Tek başına bu belirti yetmez hiç öyle kolay değil 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Zaten ateşim yokmuş :D Yorumla
DreamWrk Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Eczaneden mucovit c al sabah aksam ic miss gibisin 1 0 Yorumla
THATMAN Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Sağlık konusunda 2,9b cevap paylaştı. Olabiliyormuş 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Mevsim gecisi de var Şu an seksen tane hastaliga belirti olabilir biraz daha gozlemle durumunu emin olmadan test falan yaptirma hastane vs gitme
aynen, şimdi ateşimi ölçeceğim bakalım kaçmış
Izole de et kendini uzak dur insanlardan
Ateşim var gibi üşüyorum ama 36.5 çıktı
Hic temas oldumu dikkat etmedigin vs
2 gün önce falan sahile gitmiştim, kalabalıktı malum İstanbul ama öyle çok bir temas olmadı
Toplu tasimayla mi gittin sahiller dolu niye gidiyon delimisin
Biraz daha gozlemle eksin suphe olmadan asla gitme hastaneye
evett, dışarıya çıkmayı pek sevmem zaten ısrar sonucu çıktımmm
Israr edenlerde durum neymis
Normaldir soğuk birşeyler içmişsin ya da stresten kynaklida olabilir
ateşim var gibi üşüyorum ama ateşim 36.5
Normaldir 40 yani 39.9 olursa hastaneye git derim kötü değildir yani ama illa kötüyüm diyorsan gidebilir test yapabilirsin.
Mevsim gecisi de var Şu an seksen tane hastaliga belirti olabilir biraz daha gozlemle durumunu emin olmadan test falan yaptirma hastane vs gitme
O bende her gün var. Bu virüs sayılmaz. Tek başına bu belirti yetmez hiç öyle kolay değil
Zaten ateşim yokmuş :D
Eczaneden mucovit c al sabah aksam ic miss gibisin
Evet
Olabiliyormuş