+1 yılKolay hasta olma yöntemleri neler?
Ateşlenmek istiyorsan saçlarını ıslat ve pencereni açarak öyle uyu. Sabaha ateşin çıkar, boğazın şişer. Hızlı ve sık egzersizlerde ateşini çıkarır. Eğer çiğ fındık çok yersen ishal olursun. Buz gibi dondurmayı da gidip balkonda yiyip saatlerce oturursan sabaha hem boğazın şişer hem ateşin çıkar. Kısa yolu soğuk yemek anlayacağın. Koşuya çıkıp terli halinle takılırsan da hastalanırsın.
5246 Yorumla- +1 yıl
Evet arkadaşlar yarın okulda yokum
- +1 yıl
ısırarak buz yersek olur mu
- 7 ay
denedim bi bok olmadı boşuna üşüdüm sağol
- 7 ay
@eşeklerledans hasta olursun gardes
- 3 ay
ben 5 6 tane dondurma yedim löplöp gündüzken inşallah hasta olurum
En İyi Cevaplar
incecik giyin odanın tüm camlarını aç kalorifer ne varsa ısıtıcıları söndür üstüne birşey örtmeden uyu ama buzdolabından soğuk su iç hatta buzlu olsun soğuk yiyecekler ye camda veya balkonda en az 1 saat dur soğuk suyla duş al önce tabii sonra saçını kurutma sabaha hasta olursun hatta ölüyorum diye bağırırsın o derece hasta eder denedim oldu :)
2203 Yorumla- +1 yıl
Bunu hemen denicem , yarın okula gitcem Cuma gitmicem sınav vardı olsun quiz gibi işte :D neyse denicem bunu
- +1 yıl
peki ateşe yön açıyormu
- +1 yıl
@MutluGurbet ee oldumu
+1 yılal önüne kiloluk dondurma löp löp ye, boğazında beklet ama yutmadan önce, klimanın önüne geç son ayar aç askılıyla otur...
565 Yorumla- +1 yıl
Sen nasıl 2 görüş paylaşa biliyorsun?
- +1 yıl
1 kiloluk dondurma aldım beynime kadar dondum hepsini yedim yarım saat sonra normale dönüyon olmuyo bişey
+1 yılrapor almak ıcın hasta olmana gerek yok. özel hastaneye gıt , 50 60 tl muayene ucretı ver ve doktora bı bahane uydurup rapor yazmasını ıstedıgını soyle. dırek sana sorucagı soru ' kac gun ıstıyosun ' olucak :)
926 Yorumla- +1 yıl
Ama bu bu rüşvet
- +1 yıl
Allah razı olsun bcım
- 1 yıl
Bir muaneye 500 tl verdim 2 gün rapor için
- 5 ay
gittim doktora anlattım derdimi doktor anama sövdü tatlım oğlu seni senin evveliyatını * * kodumun oğlu seni tipini şemalini sikm o saçlar ne aqw hitlere benziyon tipin kayık o kayığı alip ananın * monteliyim senin...
- 5 ay
haklısın kardeşim
arkandayız
Erkek olsaydın bağrını aç gez derdim,ama bayan olduğun için diyemiyorm.Çek buz gibi suyu
530 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
+1 yılGece 11 de soğuk su ile banyo yap sonra sakın kurulanma üzerinde incecik bir havluyla koridorda dans ede ede dolaptan birkaç küp buz al bir bardak suya at ve sonra balkona çık yere otur gökyüzünü izlerken suyunu iç erimeyen buzları koltuk altına boynuna falan sür ya da ye sonra balkonda biraz yoga yap sonra buzdolabında boş raflar varsa alışveriş yapmadıysan çıkar rafları don atlet buz dolabına gir otur on dakka falan sonra rafı geri tak üzerinde don atlet uyu hemde yatağın duvar yanında ise duvara yapışa yapışa uyu camları da aç sabaha Allah yardım etsin😄🤪
1074 Yorumla- +1 yıl
Bunu yaparsak 1-2 gün hasta olmayız 1-2 HAFTA oluruz mk-
- 1 yıl
@Sw3et_Cupc4k3 valla 1 2 haftayı geç 3 4 ay zor kurtuluruz
- 1 yıl
Allah yardım etsin değil Allah RAHMET eylesin demek istedin
- 3 ay
bbiraz imkanım yok ailem duyarsa * beni
Önce annenin olduğu bir ortama gir sonra anne midem bulanıyo falan de ağzını tut falan sonra bir anda tuvalete git biraz koşarmış gibi git sonra kapıyı kapat öğğh falan yap kusuyomuş gibi sonra suyu aç su sesi gelsin ağzını elini falan yıka sonra annenin yanına git kustum de halsiz bir şekilde 😂
924 Yorumla- +1 yıl
Annesi tuvalete gelip kusuyomu diye baktığında nolcak?😂
- +1 yıl
@Yayburcukizi kapıyı kilitler klozete kusuyormuş gibi yaparsın sonrada sifona basarsın
- 1 yıl
@bestfriends0707 ama bizim banyonun kapisi 2tane ve birinin kilidi var ama öbürünün yok sjsjdjsj
- 3 ay
hepinize cevap çakma kusmuk yapın şöyle alın sade gongu çiğneyin yutmayın üstünede su için ağzınızda kırıştırınj tükürün
Ben 3 largopen 3 tantum draje 2 aleve ictim 1-2 saat sonra bayıldım sonra hastaneye gittik beni yogun bakima aldilar midemi yikayacaklardi ama zmn gectigi icin yikamadilar eger siz zmn gecmeden giderseniz yikarlar iste sonra 1 gun orda yattim sonra servise aldilar 1 gunde orda kaldim yani 2 gun hastanede yattim eger sizde yapacakcasiz karnim agriyo deyip hastaneye gidin sonra ictiginiz ilaclari soyleyin
383 Yorumla- +1 yıl
Yok ebe-
- +1 yıl
Ailene ne dedin peki
1 yılBen de hasta olup okula gitmek ıstemıyom ama kendinizi öldürmeyin haa
Atletli durun, buz yiyin (şu içmeyin susayınca buz yiyin), koşun terleyin , saçma saçma karışımlar yapın için kusun (fazla için çok da karışık olsun çiğ yumurta da ekleyin garanti kusarsınız bir bardak için ama) ÖLENLER IMIZIN YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİM
170 YorumlaYa hani şey diyorlar ya şeker tuz su karıştır iç ateşlenirsin kusarsın ben deniyorum ama olmuyor sen bir dene belki sende olur. Onun dışında okul için diyorsan annene ben kustum de bu biraz yalana başvurmak oluyor. Annene kustum de annen seni okula göndermeyecektir. Yok yazılmak istemiyorsan annen seni doktora getirir ve izin kağıdı yazar bence mantıklı * işin içinde yalan var yani biraz değişik bir yöntem denedim oldu tavsiye etmem
30 Yorumla
+1 yılÇoraplarına buz doldur ve yatağına uzan sora karnına bir küp buz koy biraz yat coranındaki buzlar eriyince o ıslık coraplarla gez (bana kalırsa 2 çorap giy) yattarkende üstünü örtme ve yazlık ince kıyafetlerinle yat bide bol bol buz ye ya da bir tane dondurma ye ertesi sabah hastasın
160 YorumlaAkşam geç saatte duş al saçını kurutma ardından üstüne ince şeyler giy ve odanın camını aç ama ondan önce buzdolabı poşetine su koyup dondur ardından boğazında ve ensende beklet yarım saat falan sonra büyük bir bardak suyu buzlukta koy ve 5 dk sonra çıkarıp buzdolabı poşeti boğazındayken dik kafaya sonra odana gel üstüne bir şey örtmeden yat uyu sabah işe pek yaramadıysa geceden yedek soğuk su koy ve sabah yine dik kafana şu an deniyorum ve akşam bir şey olursa yazarım
160 Yorumla
+1 yıltebeşir tozunu su ile karıştır...
yok tebeşir bulamam dersen kuru mayayı ılık suya karıstır emın olkı ıkı dk mıden allak bullak olur.. garantı verıyorum235 Yorumla
Soran+1 yılDenedinmi?
- +1 yıl
denedım bırıne ıskence yapmak ıstıyorsan bundan daha faydalısı yok
- +1 yıl
Midem patlatmış abu
- +1 yıl
Yanlış yazdım mide patlatırmı
Saçmalama.! Hasta olayım derken daha kötü olabilirsin.Sakın deneme
193 Yorumla
Soran+1 yılBnde onu istiyom ztn
- +1 yıl
Bende onu istiyorum hdhehehd
- 1 yıl
Okula gitmek istemiyorum (hastenede yatmak daha cazip geliyor bana🤣)
buraya yazana kadar git testlerine calıs :D garanti cözüm
352 Yorumla
Soran+1 yıl1 degil 2 degil 5 test hangisini ogreniyim ?
+1 yılen kolay yöntem bu kendinize acı çektirmeyin yeni sağılmış bir bardak süt için ama kaynatmayın taze taze için sütün içindeki mikroplar vücudunuza gircek ve hasta olcaksınız bunu bana biyoloji öğretmenim söyledi
242 Yorumla- 3 ay
sen varya sen helalsin adımın başısın
+1 yılşimdi giy askılıyı buzdalobına su koy git koş yetmedimi parklardaki spor aletlerine bin terle sonra bakkaldan 3 buz parmak al ye eve git suyu iç camları aç duş al çık uyu sonra ben hasta olmadım diyorsan beni bul ( tabi o zamana kadar ölmediysen )
81 Yorumla- 1 yıl
Eee ölenlerin ailelerine başsağlığı dilerim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
+1 yılsaçmalama. başka bir yol bul. insan kendini hastlandırır mı deli misin sen
185 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Okula gitmek istemediğim için bütün yolları başvurdum resmen mk yeterki bizim sınıfın canım uğraşmıyım-
- 1 yıl
Ya okula gideceğime hastanede yatarım (hastane bana mantıklı geliyor🤣)
Belim tutuldu de muayene etmiyor sağlık ocakları direk rapor veriyor.
80 Yorumlaspor, saglilkli beslenme, hijyene dikkat, surekli kontrol disina her seyi yap
25 Yorumla
Soran+1 yılDenedim fayda etmedi
Soran+1 yılTestim var 2 haftada 4-5 tane sinavim var 3 taneside cok onemli
- +1 yıl
Benim problemim de ayni bu sinavlari geciktirmek istiyorum ki hazirlanma surecim daha da uzun olsun
- +1 yıl
Benim canım uğraşmamak için ve sınavlar için :D
+1 yılHasta olmak istiyorsan üstüne kalın şeyler giy evdeysen olduğun yerde koş ve spor yap dışarıdaysan koş sonra üstünüze atlet şort falan giyin ve buz gibi su için ateş ve boğaz ağrısı. Artık hayatta okula gitmessin aşko 👹👍
401 Yorumla- 1 yıl
Sağol işe yaradı
tabii, sonra da tazminat davası aç beni hasta ettiniz diye.
102 Yorumla
Soran+1 yılIsim gucum yok tazminant davasi acacam
2 aySoğuk buzları önünüze alım ağızınızın son yerine kadar tutun sonra yutum tekrarlayın. Buz gibi suyla yıkan ve bornoz la evde dans edin kısa şort tişört isterseyin artı dondurma yiyinn
Sabah kadar hastasın🩷🤍🌸🤍🌸🩷🌸🩷🤍🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸😜😜😜00 Yorumla
3 ayo bu şu yalan git çiğ yumurtayı sev okşa yala yut salmonella bakkterisi seni yer resmen 5 yaş altı 65 yaş üstü hamile veya bağışıklığın düşükse tehlikeli olabilir ama sorumlu değilim deneyecem türkiyedeki öğrencilere koyacak sınavdan kaçacam
00 YorumlaSıcak suyla duş al (alabilirsen) sonra soğuk birşeyler tüketmeye çalış dondurma, buy falan ye, sonra doktora gittiğinde hafif boğaz ağrısı, baş ve alt karın ağrısı bir de ishal var de en az bir gün rapor verir mutlaka. Denedim oldu.
10 Yorumla
+1 yılBem yarın okula gitmek istemiyorum zaten ders yok ama okula gitmek zorunlu. ve çok kolay hasta olamıyorum bazi seyler denedim olmadı:( seker tuzli şu , buzlu su , banyo yapıp balkonda 40dakika 1 saat beklemek Tesebir yemek)
00 Yorumla
+1 yılBak şimdi balım yiyosun sonra 2 bardak süt içiyosun daha sonra yarım şişe diş macunu yiyosun duş alıyosun 20 dk balkona çık deli takliti yap 5 tane buz ye koltuk altına ve boynuna o buzları köy ertesi gün zehirlendin
ve hastanedesin151 Yorumla- +1 yıl
hasta olmak istioruz ölmek değil C:
saçını soguk suyla yıka ama kurutma camı aç sabaha kadar ıslak bir sekilde uyu
60 Yorumlakoş terle sonra aç kapıyı pencereyi, otur arasına ceryan yapsın. o arada da buzlu kocaman bardak su veya kola iç.
20 Yorumla
+1 yılHanfendi öncelikle yaşın küçük belli ki grip ol soğuk su içip gece üstünü açıp soğuk yerde uyu sabaha kötü olursunn veya çıplak ayakla betona baş soğuk betona
71 Yorumla- +1 yıl
Keşke soğuk betona bastına olsa 5 gündür soğuk betona basıp geziyorum bazen turp gibiyim yaaa
Önce ıslanış sonrasında ise ıslaklığın yardımıyla soğumuş taşa otur :)
50 Yorumla
+1 yılYuzune dis macunu sur naneli olursa daha iyi iyice sur islat beyazlikbgidesiye sogiluga git cok uzun surendur
41 Yorumlagit çoraplarını soğuk suyla yıka ve sonra buzlukta 2 3 dakika beklet o çorabi
giy soğuk bir zemine otur bir yandanda soğuk su iç30 Yorumlaböyle birşey istediğin için zaten hastasın yok illada hasta olmak istiyorsan koş terle ve önüne gelen ilk yerde soğuk su iç yarımsaat sonra hastasın
22 Yorumla- +1 yıl
Denedin mi ne?
Bak şimdi buz gibi bir duş alıyorsun duştan sonra ıslak kıyafet ve alt giyiyorsun sonra balkona çıkıp 15 dakika sırtını soğuk havaya tutuyorsun (denendi onaylandı hastanelik oldum🙂)
20 Yorumla
+1 yılBi tane havluyu kaynar suya atın sonra onu alnımızda 3 dakka beklerin peçeteye silin sonra annenizin yanına gidin Anne üşüyorum djyin baksana Bi ateşim var mı deyin kesinlikle okula göndermez
60 YorumlaBak şimdi sümüğünü sümkürme ve boğazına doğru çek o sümüğü sonra öğür filan doktora git doktor sana teşhis koyuyo hem hasta olmadın hemde okula gitmedin. {Denedim ve işe yaradı}
00 Yorumla
+1 yılyaw git soğuk suyla duş al yarım saat kal suyun altın da sonra ince bişeyler giyip çık dışarda dolaş gez ama kapalı mekanlara gitme bak gör hastalığın kralı gelir kapına :D
20 Yorumla
+1 yıltebeşir tozunu suyla karıştırıp iç / uç ye (normal kalem ucuateş çıkarıyor) / Çok hastayım kelimesini habire söylersen aralıksızın gerçekten hastalanırsın...:D
02 Yorumla- +1 yıl
İşe yarıyor mu denedim
- +1 yıl
Normal kalem ucunu direk agzimiza mi atacaz yoksa kirip parcalayip suya atip mi
+1 yılKoluna diş macunu sür 5 dakka 3 dakka falan bekle kolunu sert biyere vur kolun kırılır 2 hafta okula gitmessin alçıya alınır nrmal kırıktan çabuk iyleşir
45 Yorumla- +1 yıl
Bir arkadaşım yapmıştı bunu işe yarıyor :)
+1 yılSıcak yerden soğuk yere girip çık sürekli. Kesin çözüm.
00 Yorumla🎀🎀🎀🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻😭😭😭😭😭😭😭💗💗💗💗💗💗💗💋💋💋💋💐💐💐💐💐❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💗💗💗🎀🎀🎀
00 Yorumla
1 yılSu alın
Bir kaşık tuz
Bir kaşın şeker koyun
2 bardak için
Hasta olursunuz
Ben şu an hastayım10 Yorumla
+1 yılİç tebesir suyu löp löp dondurma ye balkon zeminine yat yarın hastasın hatta hastaneden yazıyorum bu kadar basit
10 Yorumla
+1 yılBalık ye sonra peynir ye ya da evdeki herşeyden ye buzlu su iç ben dunden beri buz yyiom sadece bogazim aciyo ama
10 Yorumla
+1 yılYarım su bardağın içine 2 kaşık pul biber 3 kaşık kara biber koy. Yarım limon sık. Bunu içtikten sonra biraz soğuk su iç, kesin çözüm
33 Yorumla- +1 yıl
Bunu mide bulantisindan mi gidiyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoguk suyla dus al saclarini kurutma camlari ac uyu. Sabah hastaliktan kalkamazsin :D
01 Yorumla- +1 yıl
Denedim olmadi ):
Gizli Üye(30-35)+1 yıleğer tecrübeli bir doktora gidersen gözünden anlar zaten ne için oraya geldiğini zaten raporuda direk verir hasta olmasan bile :D
10 YorumlaGargara tuz sıcaksu séker soguksu 2 bardak iç ateş oksuruk kuma baş donmesi oluyor
30 Yorumla
+1 yılAynı taktikleri denedim gecenin 12 sinden beri uykusuz ve dönüyor ama hasta deilim
20 YorumlaBuzdolabından soğuk bişey diye mandalina yedim. Sanırım yarın okuldayım :(
11 Yorumla- +1 yıl
101 yaş mı what 8j9uhf9ufhfud9h
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes iyileşmenin yolunu arıyor sen hasta olmanın yolunu arıyorsun.
20 Yorumla
+1 yılHasta olmak çok kötü moralinide bozar bence hasta olma okuluna git daha iyidir
00 Yorumla
+1 yılbanada lazım ama karışım fiilan onu yamam lazım camı filan açamıyom kaliferler kapanmıyo
20 Yorumla
+1 yılKolay akşam saat 4 e kadar otur göz altın morarsın sorna balkonda1 saat kalEasy is
00 YorumlaNe yaparsan yap oyunhamuru yeme
bir ara gözüm döndü yedim
Hem hiçbirşey olmadı hem tadı iğrençti00 Yorumla
+1 yıltebeşir su için tebeşir tozuyla n denedim 1 hafta rapor ama 1 bardak full ateşiniz çıkar korkmayın
02 Yorumla- +1 yıl
knk eminsin dimi denedim ben umarım yarın gitmem
- +1 yıl
@Selinkorkmazz03 knk oldu mu
+1 yılSadece ateslenmek için çözüm arıyorum lütfen soylyn
10 Yorumla
+1 yılhepsini denersen mortingen ştraynze...
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo kolay ya
git doktora başım ağrıyor halsizim çok kötüyüm de01 Yorumla- Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBuz ye
30 Yorumla Başım dönüyorkusmak istiyorum de rapor verir😄😄😄
00 YorumlaTerle sırtını duvara ver
00 YorumlaGit doktora dürüst anlat.! alla alla
01 YorumlaTebeşir tozu yutabilirsin. Ateşini çıkarır.
01 Yorumla- +1 yıl
Benim acilen hasta olmam lazım çok acil ne önerirsin
- Devamını Gör (20)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler