Güncellemeler
+1 yıl
Ağır atlatanları görseniz , bir tat kaybının bile hayatınızın keyfini aldığını bilseniz evden disari adim atmazsiniz, ben babam dolayisiyla kaptım o işe gidip geliyor. Herkeste belirtileri farkli, ama mumkun oldugunca sigara içmeyin ve vitaminli saglikli beslenin.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Buna sukret ya cok kotu durumda olanlar var.. gecmis olsun
yakında geçer. bazılarının uzun sürebiliyor 1 ay gibi
insallah kalici olmaz.
Lan olm haha corona oyun havası var onu dinle tat koku gelir
ilk esprin mi?
Yapacak bir şey yok çekeceksin virüsün kötü yanı akciğere baya zarar veriyormuş iyileşen coğu kişi eskisi gibi olmuyormuş bide sende sigarada varmış içiyormuşun baya iyi
aynen ama kimin ne kadar yaşayacağını ancak Allah bilir.
Orası öyle tabi ben sadece genel sorundan bahsettim iyileşme diye bir durum yokmuş kanka virüs bulaşınca kurtulsan bile sana baya zarar veriyormuş zaten öyle hadi aşı bulduk bir tık iğne ile kurtulalım diye bişi yokmuş
haklisin kanki
Millet ciğerlerinin hayatının derdinde sen kokunun tadın derdindesin
yaşamayan bilmez bos yapma
10 yıllık astım ve nefes darlığı var bende. O yüzden nefessiz kalmak nedir senden daha iyi bilirim
tat ve koku almamakta buyuk kayip bir gun yasarsan aklina ben geleyim
Burun ameliyatı olduktan sonra günlerce tat ve koku alamadım
Geçmiş olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Geçmiş olsun
Zamanla geçer o
Bir-kac hafta sürer. Geçmiş olsun.
tüh ya..
İzole misin
Karantinadayım tabikii
Evde mi yurt mu
12 gündür kendi evimde izoleyim ailecek korona olduk evden çıkmıyoruz. Polisler kontrol ediyor zaten arada.
Gecmiş olsun ya gidisat nasıl ilk nasıl basladı
Ilk belirtim tat koku kaybı oldu sonra cigerlerimde his vardı ama onun disinda belirtim olmadi hafif atlattim şükür ama babam akciger enfeksiyonu gecirdi hastane de yatti 12 gün daha dun çıktı
Çok geçmiş olsun diyim pekı bogaz da kuruluk falan oldu mu test zor nu
Test zor değil buruna cubuk sokuyorlar o da gidikliyor
Herkeste belirtisi farkli
Kusma oluyor falan dıyor lar ondan dedım bende aslında kırgın hissediyorum bogaz da kuruluk var
ben sigara iciyorum hafif atlattim ama bu donem içmedim cunku tadi yok sigaranin gelmiyor, 10 gundur icmiyorum ama mesrla sigara icmeyen babam ağır atlatti
Ishal oluyor cigerlerinde his oluyor cok hafif nefes daralmasi oluyor (gençsen bagisiklik hastaligin yoksa) bogazda kuruluk olabiliyor kusma falan bende olmadi
Bende oyle takip ettim seni bu arada ordan da sorarım. Bende maske takıyorum ama gün içinde illa insanlarla temas okuyor
tabi dm den sorabilirsin
Nereden kapmış olabilirsin
Takip ettim sende edersen yazayım
Kalıcı değil geçiyor
G. o
O sonradan gecermis
Aferin
Mk napiyim babam iş yerinde kapmış bize de bulaştırdı gezdiğimden olmadim bos yapma
Geçmiş olsun