Bugün farkettiğim kadarıyla aile üyelerimizden sadece benim 2 tane aşı izim bulunmakta. İnternette araştırdım fakat nedenini bulamadım. Benim aşı kartım yok köyde doğup 5 yaşlarında falan İstanbula gelmişiz sonrasında ilkokulda bir aşı olduğumu hatırlıyorum o kadar annem de ne olduğunu hatırlamıyor Aha da aşı izlerim de bunlar Sizde kaç tane aşı izi var? Hadi biri verem aşısı izi diyelim diğeri ne o zaman?
Herkes de 2 tane olur arıza amacın ne 3 tane denmesi mi
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Üslubun berbat bu bir ikincisi herkeste iki tane olsaydı zaten sormazdım. Ailemde veya çevremde iki tane olan yok. Ve benim iki aşı izim olduğunu gördüklerinde şaşırıyorlar. Zaten detayda da belirttim. Görüşlere bakarsan da öyle olmadığını görmüş olursun. Şimdi git birazcık üslup çalış.
BCG aşısı. bir dönem 4 doz yapılırdı. Tüberkülozdan koruyuculuğu tartışmalı olduğundan ülkemizde tek doza indirildi. Senin yaş grubunun çoğunda 2 tanedir zaten.
Araştırdım fakat çiçek aşısını daha eski doğumlu olanlar olmuş bizim nesilde bu aşı yapılmamış bir de izi de benim kolumdakine benzemiyordu. Ay çıkamadım ben bu işin içinden 😀😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bende de 2 tane varmış.
Oha yoksa biz uzaylı mıyız?
Herkes de 2 tane olur arıza amacın ne 3 tane denmesi mi
Üslubun berbat bu bir ikincisi herkeste iki tane olsaydı zaten sormazdım.
Ailemde veya çevremde iki tane olan yok. Ve benim iki aşı izim olduğunu gördüklerinde şaşırıyorlar.
Zaten detayda da belirttim. Görüşlere bakarsan da öyle olmadığını görmüş olursun. Şimdi git birazcık üslup çalış.
Bana sen öğretsene uslubu
Kendi kendine öğrenmelisin.
yemin ederim öğret yoksa kendimi kesecem bilmiyorum nedir uslupppp
Ah dostum benimle d. Ssak, geçmeyi bırakır mısın
BCG aşısı. bir dönem 4 doz yapılırdı. Tüberkülozdan koruyuculuğu tartışmalı olduğundan ülkemizde tek doza indirildi. Senin yaş grubunun çoğunda 2 tanedir zaten.
Çiçek aşısı izine benziyor üstteki
Bende de ikitane vardı. Şu an gözükmüyor 😀
Hemen araştırayım bir o zaman
Araştır. Ayni asi izinden bir çok kişide vardı ama yeni jenerayonda pek görmek mümkün değil. Hande Erceldede görmüştüm 😀
Araştırdım fakat çiçek aşısını daha eski doğumlu olanlar olmuş bizim nesilde bu aşı yapılmamış bir de izi de benim kolumdakine benzemiyordu. Ay çıkamadım ben bu işin içinden 😀😀
Küçükken sana yaptırmış olmaları muhtemel unutmuşlardır 😀Senin benim gibi old tayfanın bir kısmında var
Benden daha old olan 3 ablam var ama onları es geçmişler 😂 biriyle zaten 2 yaş var aramızda
Aman daha da kurcalamıyorum bir gün doktora sorarım artık
Yeni nesillerde yok die biliyorum yakan aşımıymış neymiş
Bende de var ondan :)
Ne aşıları olduğunu biliyor musun ve senin de iki tane mi böyle?
Farketmedim desem, hemen hemen aynı dönemin çocuğuyuz diye mi acaba böyle?
Olabilir belki
mm iyi gecelerr...
Bisey degil takma kafana
Kafama niye takayım 😀 sadece ne aşıları olabilir bilen var mı diye sordum soru sitesi sonuçta burası
Ben de yok
Hiç mi yok?
Hiç yok
Bende yok şanslıyım o konuda :D
Ay kötü bir şey değil ki ne olacak yani küçük iz sonuçta ben ne aşıları olduğumu merak ettim 😀
Bende hatırlamıyorum biliyo musun :D ama birsürü aşı oldum onu biliyorum
Hic yok
Aşı izin yok mu hiç?
Bendede 2 vağr 😒
Peki ne aşıları olduğunu biliyor musun?
Bilmiyorumda kolunda 10 yazıyor
Dikkatli bağk😀
10 numara bir insanım demek ki 😀
Hahahhahaha :) güzeldi
arı sokmus olabilir
Arı sokması sonucu oluşan bir şey olmadığını dokusundan anlıyorum
demek senin görmediğin, hatırlamadığın bir anda basmıslar iğneyi.. :d