Arkadaşlar ben yaklaşık bir yıl oturup sınava falan çalıştım. Corona, kış, sınav derken dışarıda koşu yapamaz oldum. Geçtiğimiz pazar gününden itibaren hazır sınav da bitti, oluşmuş göbeğimi tıraşlayayım dedim. Maskeyle, kalabalık olmayan bir muhitte her gün yürüyüş yapıyorum. (Yaklaşık 8 km) Evde yaklaşık 20 dk ip atlayıp mekik vs. çekiyorum. Ben bu göbeği ne kadar sürede eritirim? (Yiyecek olarak ekmeği azalttım ve günlük ev yemeği yiyorum.)
Mekik çek her gün düzenli Limonlu su iç Protein ürünleri ye sürekli Doğru gıdalarla beslen. Beyaz ekmek, makarna, yağlı et ve şekerin yerine meyve ve sebze ile beslen. İçindekilerin 1/2 ila 2/3’ü sebze olduğu sürece tabağın eskisinden daha büyük ve daha dolu olabilir. Spor hareketleri yap Her gün 2 litre büyük bardakla su iç yağlı içecekler den kaçın..
valla kardeş bedenini senden daha iyi kimse bilemez ilk ben hiç spor yapmadan 14 kilo verdim 3 ayda 78 kilodan 64 kiloya hatta bugün tartıldım 63 800 gram bol su içtigim için eminim 63 n altınada düsebilrim ama ugrasmıyorum artık ideal kilomun altına düştüm cok şükür yaptıgımıda söleyim ekmegi cıkardım hayatımdan yemek cok yiyodum tatlı tuzlu sonta tuzluyu cıkardım sonra yemegi azxalttım en sonundada tatlıyı bırakıp darbeyi vurdum 3 ayda ideal kiloma geldim
Ben ekmek yiyorum. Fakat azaltmaya özen gösteriyorum. Normalde 65 kilo falan ancak varım fakat otura otura göbek yaptım. Hani uzun olsam sırıtmaz fakat orta boylu olunca ister istemez belli oluyor göbek. Su içiyorum günde bir buçuk litre falan. Kendime ait bütçem olmadığı ve aileyle birlikte yaşadığım için sofrada ne varsa onu yiyorum. Abartılı yağlı ve abur cuburdan uzak duruyorum.
yaglı ve hamur işinden uzak durabilrisn mesela ekmegi kesinlikle günde 1 dilim oda gündüz sabah kahvaltısında yemelisin fazla yeme alıştır kendini avas yavas bırak ama pat diye degil ben 8 yıldır dogru düzgün ekmek tüketmem günde 1 dilim en fazla bir dürüm felan dışarı cıktıgımda artık onuda yemiyorum yetmez suyu 2 katına cıkar özellıkle sıcak havalarda vermen sart yoksa kışın her türrlü şişmanlıyosun bir ara az yiyodum deli gibi acıkıyodum dayanamıyodum yiyodum aksamları tekrar sonra bir gün evde tartışma cıktı yemege gitmedim sabaha kadar aç bekledim baktımki bekleyebliiyorum dedim rejime başla günde ergenken 2 bucuk ekmek yerdim simdi 1 dilim yerim günde bazen hiç yemem o yüzden herkes der yemessen düsersin ye diye evet düersinde cok yeme az ye tuzlu tatlı yaglı hamur işi kesinlkle ya az ye ya da uzak dur emin ol saglıgında oynama olmaz ama bir anda bırakma sistemli sekilde sırayla bir şeyi bırakırsan 2 hafta vücudunu alıştır sonra bir digeri sonra bir digerini bunu 3 haftaya 1 aya cıkar bırakma süresini vücut alıskanlıgını cok şükür ben cok iyiym şu an ama emin ol yesemde farkı yoktu az yesemde farkı yok bol yürüş yaptım ama günde 1 saat en az yürüdüm o yüzden spor yaparsan zayıflarsın ama tekrar alırsın kiloyu ama spor yapadan zyıflarsan az yiyerek mideni alıştırabilirsen bidaha almassın
Senin azmine bağlı olan birşey. Bir sopayı ense köküne alıp iki elini geçiriyorsun. Ayaklarını yere sağlam basıp süratli bir şekilde sağa ve sola doğru daha çok kalçadan yukarısını hızlı bir şekilde döndürerek birkaç dakikada bu hareketleri yapıyorsun. Bu haraket karnın yan tarafındaki kasların şekillenmesi ve göbeğin erimesini sağlayacaktır. Mekik yaparsan da en az setler halinde 25*3 olabilir.
Amacım da bu zaten de aile ortamı olunca yemek konusunda pek seçici olamıyorum malesef kendime ait bütçem olsa şunun yerine bunu alır yerim dicem de malesef. Daha çok, efor ağırlıklı kaybetmek istiyorum. Tabii aşırıya kaçmadan çünkü kilom ideal sadece göbek var ortada.